Elitedaters i Kalundborg


Er det værd at bruge Elitedaters i Kalundborg?

Spurgt af:Lisa


Elitedaters er, som navnet siger, meget elitært. Nogle kalder sitet for direkte arrogant, men det kan også sagtens være noget for dig, hvis du ikke har noget imod at blive bedømt og vurderet af moderatorerne. Der er klart flest Elitedaters medlemmer i de store byer. Om der er nok Elitedaters i Kalundborg kan vi ikke svare på. Hvis du finder Elitedaters en tand for snobbet eller elitært, kan du også prøve mere generelle, seriøse datingsider som fx be2. Vi anbefaler dig under alle omstændigheder at prøve dig frem selv - tilmeld dig nogle af de udvalgte sites i listen og få dine egne erfaringer.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Elitedaters i Kalundborg? Vores anbefaling: tilmeld dig på et eller flere af disse anbefalede, seriøse datingsites og kig dig gratis omkring. Se, om det er noget for dig!

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Kalundborg

Futte

Jeg er ikke i tvivl om, at du kan møde søde fyre og piger inde på Elitedaters, bestemt også i Kalundborg. Men læs alligevel videre. Elitedaters prøver at være bedre end andre ved at kaste sig op som et såkaldt elite-site. Altså forstået på den måde, at man af en eller anden mystisk grund synes at gå ufattelig meget op i dit uddannelsesmæssige niveau og nuværende karriere. (Som om det at besidde en vis uddannelse frem for en anden er det altafgørende). Men det rigtig ironiske er imidlertid, at siden er fyldt med medlemmer uden hverken eksotiske stillinger eller videregående uddannelser.

Ydermere bryder jeg mig ikke om at dem i admin har ret til at snage og rage i private anliggender. Som taget ud fra krimi skal alt godkendes, inden man er medlem. Det er nærmest tragikomisk: Hvis blot dit profilbillede sidder en smule skævt i forhold til deres fastlagte regler, ja, så bliver du dømt ude. Jeg kan kun sige: Hold dig væk, indtil de bliver lidt mere humane.

Århusianer

Jeg glædede mig faktisk til at komme på Elitedaters i Kalundborg og møde andre, akademiske singler. Jeg havde endda brugt en time på at skrive en profiltekst og, juhuu!, fået min profil godkendt. Men få timer efter var min profil blevet slettet - totalt uden forudgående forklaring. Jeg havde ikke nået at skrive med nogen brugere, så jeg kan umuligt have fornærmet nogen. Oven i det er det umuligt at få kontakt med kundeservice. Skriver man til administrationen, får man aldrig noget svar. Heldigvis var det da bare en gratisprofil. Jeg ville nok heller ikke turde betale for en profil, når der er så meget creepy med det site. Med andre ord: Gå i en stor bue udenom, hvis I kan!