Elitedaters i Kongens Lyngby


Er det værd at bruge Elitedaters i Kongens Lyngby?

Spurgt af:Steven77


Tja, det kommer an på, hvor "elitær" du selv er. Mange brugere har følt sig set ned på og kasseret efter ikke at være blevet godkendt af sitet. Omvendt kan det også være der, du finder lykken. Elitedaters er et nichesite og har derfor færre medlemmer end de bredere datingsider. Hvor mange Elitedaters i Kongens Lyngby, der lige er, kan varierere lidt. Da det er et nichesite, anbefaler vi dig altid, at du også prøver andre, lidt bredere tjenester - som fx be2 - her fra vores liste af lignende, seriøse datingsites.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Elitedaters i Kongens Lyngby? Vores tip: tilmeld dig på et eller flere af disse anbefalede, seriøse datingsites og kig dig uforpligtende omkring. Se, om det er noget for dig!

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Kongens Lyngby

Hanhund

Jeg er ikke i tvivl om, at du kan møde søde fyre og piger inde på Elitedaters, bestemt også i Kongens Lyngby. Men læs alligevel videre. Elitedaters forsøger at være bedre end andre ved at udråbe sig til et såkaldt elite-site. Altså forstået på den måde, at man af ukendte årsager synes at gå ekstremt meget op i dit uddannelsesmæssige niveau og erhvervsniche. (Som om det at besidde en vis uddannelse frem for en anden betyder noget). Men det rigtig ironiske er imidlertid, at siden er fyldt med brugere uden hverken eksotiske stillinger eller videregående uddannelser.

Ydermere bryder jeg mig ikke om at dem i admin har lov til at snage og rage i private sager. Som taget ud fra en koldkrigsroman skal alt godkendes, inden man er accepteret. Det er nærmest latterligt: Hvis for eksempel dit profilbillede sidder lidt skævt i forhold til deres obskure regler, ja, så bliver man dømt ude. Summa summarum: Hold dig væk, indtil de lægger stilen om.

Frederik67

Jeg glædede mig faktisk til at komme på Elitedaters i Kongens Lyngby og møde andre, veluddannede singler. Jeg havde allerede brugt en time på at skrive en profiltekst og, juhuu!, fået min profil godkendt. Men pludselig var min profil blevet slettet - totalt uden forudgående forklaring. Jeg var slet ikke begyndt at kontakte andre endnu, så jeg kan umuligt have fornærmet nogen. For det andet er det umuligt at få kontakt med support. Sender man en mail til administrationen, får man simpelthen ikke noget svar. Heldigvis var det kun en gratisprofil. Jeg ville måske heller aldrig turde betale for en profil, når der er så meget creepy med det site. Med andre ord: Gå i en stor bue udenom, hvis I kan!