Elitedaters i Måløv


Er det værd at bruge Elitedaters i Måløv?

Spurgt af:Skoda82


Elitedaters er, som navnet siger, meget elitært. Nogle kalder sitet for direkte arrogant, men det kan også sagtens være noget for dig, hvis du ikke har noget imod at blive bedømt og vurderet af moderatorerne. Der er klart flest Elitedaters medlemmer i de store byer. Om der er nok Elitedaters i Måløv kan vi ikke svare på. Hvis du finder Elitedaters en tand for snobbet eller elitært, kan du også prøve mere generelle, seriøse datingsider som fx be2. Vi anbefaler dig under alle omstændigheder at prøve dig frem selv - tilmeld dig nogle af de udvalgte sites i listen og få dine egne erfaringer.

Tip: søger du dating på seriøse datingsider, er der flere og flere at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv straks at gå gennem vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Elitedaters i Måløv.

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Måløv

Ferieflirt

Jeg er sikker på, at du kan møde søde fyre og piger inde på Elitedaters, ikke mindst i Måløv. Men læs alligevel videre. Elitedaters prøver at skille sig ud fra mængden ved at udråbe sig til et såkaldt elite-site. Altså forstået på den måde, at man, Gud ved hvorfor, synes at gå ufattelig meget op i dit uddannelsesmæssige længde og nuværende karriere. (Som om det at besidde en vis uddannelse frem for en anden er en kvalitet i sig selv). Men det rigtig sjove er imidlertid, at siden er fyldt med medlemmer uden hverken flotte stillinger eller videregående uddannelser.

Ydermere bryder jeg mig ikke om at dem i admin har lov til at snage og rage i private anliggender. Som taget ud fra krimi skal alt godkendes, inden man er medlem. Det er lidt latterligt: Hvis bare dit profilbillede sidder en anelse skævt i forhold til deres fastlagte standarder, ja, så bliver man afvist. Mit råd er: Hold dig væk, indtil de lægger stilen om.


FemmeFatale

Jeg går ud fra, Elitedaters er det samme i Måløv som alle mulige andre steder. Lad mig derfor dele min egen, mindre gode erfaring med dem: Jeg kom faktisk aldrig sådan rigtigt i gang, før det stoppede ... ja, jeg har aldrig nogensinde oplevet en så mystisk behandling fra en kundesupport ifbm at jeg ville oprette et prøve-abbonement hos dem. De afslog at godkende min profil, men oplyste slet ikke nogen grund til afslaget. Efter at have spurgt dem igen, slettede de simpelthen hele min profil som svar. Jeg fik kun denne standardbesked: Kære ansøger, Din profil er nu evalueret af ED-redaktionen, og vi må desværre meddele at vi ikke finder indholdet tilstrækkeligt til Elitedaters. Der gives ingen personlig begrundelse for afslaget. Med venlig hilsen... Kan i bagklogskabens klare lys da bare prise mig lykkelig over, at jeg så sparede de penge på et betalt medlemskab der!