Elitedaters i Næstved


Er det værd at bruge Elitedaters i Næstved?

Spurgt af:Ole


Tja, det kommer an på, hvor "elitær" du selv er. Mange brugere har følt sig set ned på og kasseret efter ikke at være blevet godkendt af sitet. Omvendt kan det også være der, du finder lykken. Elitedaters er et nichesite og har derfor færre medlemmer end de bredere datingsider. Hvor mange Elitedaters i Næstved, der lige er, kan varierere lidt. Da det er et nichesite, anbefaler vi dig altid, at du også prøver andre, lidt bredere tjenester - som fx be2 - her fra vores liste af lignende, seriøse datingsites.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Elitedaters i Næstved? Vores tip: registrer dig på et eller flere af disse anbefalede, seriøse datingsites og kig dig lidt omkring. Se, om det er noget for dig!

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Næstved

Drømmefyr

Jeg er ikke i tvivl om, at du kan møde søde fyre og piger inde på Elitedaters, ikke mindst i Næstved. Men læs alligevel videre. Elitedaters prøver at skille sig ud fra mængden ved at profilere sig som et såkaldt elite-site. Altså forstået på den måde, at man af ukendte årsager synes at gå ekstremt meget op i dit uddannelsesmæssige længde og erhvervsniche. (Som om det at uddanne sig i mange år betyder noget). Men det rigtig selvmodsigende er blot, at siden er fyldt med brugere uden hverken flotte stillinger eller videregående uddannelser.

For det andet bryder jeg mig ikke om at dem i admin har lov til at snage og rage i private sager. Som taget ud fra en spionroman skal alt godkendes, inden man er medlem. Det er lidt grotesk: Hvis blot dit profilbillede sidder lidt skævt i forhold til deres vedtagne regler, ja, så bliver du afvist. Jeg kan kun sige: Hold dig væk, indtil de bløder den militante stil lidt op.


Metallica

Jeg går ud fra, Elitedaters er det samme i Næstved som alle mulige andre steder. Lad mig derfor dele min egen, dårligste erfaring med dem: Jeg kom faktisk aldrig rigtig i gang, før det stoppede ... ja, jeg har aldrig noget andet sted oplevet en så mystisk behandling fra en support blot fordi jeg ville oprette et prøve-abbonement hos dem. De nægtede at godkende min profil, men indikerede slet ikke nogen grund til afslaget. Efter at have spurgt dem igen, slettede de bare hele min profil som svar. Jeg fik kun denne standardbesked: Kære ansøger, Din profil er nu evalueret af ED-redaktionen, og vi må desværre meddele at vi ikke finder indholdet tilstrækkeligt til Elitedaters. Der gives ingen personlig begrundelse for afslaget. Med venlig hilsen... Kan i bagklogskabens klare lys da bare være glad for, at jeg så sparede de penge på et abonnement!