Elitedaters i Randers


Virker Elitedaters i Randers?

Spurgt af:Per


Elitedaters er, som navnet siger, meget elitært. Nogle kalder sitet for direkte arrogant, men det kan også sagtens være noget for dig, hvis du ikke har noget imod at blive bedømt og vurderet af moderatorerne. Der er klart flest Elitedaters medlemmer i de store byer. Om der er nok Elitedaters i Randers kan vi ikke svare på. Hvis du finder Elitedaters en tand for snobbet eller elitært, kan du også prøve mere generelle, seriøse datingsider som fx be2. Vi anbefaler dig under alle omstændigheder at prøve dig frem selv - tilmeld dig nogle af de udvalgte sites i listen og få dine egne erfaringer.

Tip: søger du dating på seriøse datingsider, er der flere og flere at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv allerede nu at se nærmere på vores testliste her nedenfor og beslut dig så for, om du vil prøve et alternativ til Elitedaters i Randers.

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Randers

StigT

Hej, jeg har ikke lige just erfaring med Elitedaters i Randers, men vil godt give mit besyv med alligevel. Det er et meget mærkeligt site! De kalder sig elite, men flere brugere er faktisk pædagoger eller studerende - eller har andre stillinger, som jeg ikke lige forbinder med en videregående uddannelse. Og at være selvstændig blikkenslager mener jeg heller ikke just er det samme som en akademisk uddannelse.

Og så har de fået sådan nogle tag-kultur felter, man er nødt til at udfylde for at få godkendt sin profil! Som man endda har betalt for! Jeg skal altså dele noget personligt, uden at jeg bryder mig om det. For det tredje retter og sletter de i ens profiltekst uden, at man ved det. Pas lidt på, hvis du prøver dem!

Caro

Jeg glædede mig faktisk til at komme på Elitedaters i Randers og møde andre, højtuddannede singler. Jeg havde oven i købet brugt en time på at skrive en profiltekst og, oh yeah!, fået min profil godkendt. Men pludselig var min profil blevet slettet - fuldstændig uden forudgående varsel. Jeg havde ikke kunnet skrive noget forkert til nogen, for det nåede jeg ikke, så jeg kan umuligt have fornærmet nogen. Derudover er det umuligt at få kontakt med kundeservice. Skriver man til administrationen, får man simpelthen ikke noget svar. Heldigvis var det da bare en gratisprofil. Jeg ville sandsynligvis heller ikke turde betale for en profil, når der er så meget galt med det site. Med andre ord: Gå i en stor bue udenom, hvis I kan!