Elitedaters i Sæby


Kan I anbefale at bruge Elitedaters i Sæby?

Spurgt af:Tvilling1971


Tja, det kommer an på, hvor "elitær" du selv er. Mange brugere har følt sig set ned på og kasseret efter ikke at være blevet godkendt af sitet. Omvendt kan det også være der, du finder lykken. Elitedaters er et nichesite og har derfor færre medlemmer end de bredere datingsider. Hvor mange Elitedaters i Sæby, der lige er, kan varierere lidt. Da det er et nichesite, anbefaler vi dig altid, at du også prøver andre, lidt bredere tjenester - som fx be2 - her fra vores liste af lignende, seriøse datingsites.

Tip: søger du dating på seriøse datingsider, er der flere og flere at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv allerede nu at se nærmere på vores testliste her nedenfor og afgør så, om du vil prøve et alternativ til Elitedaters i Sæby.

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Sæby

Drømmefyr

Jeg er ikke den der benægter, at du kan møde søde fyre og piger inde på Elitedaters, ikke mindst i Sæby. Men læs alligevel videre. Elitedaters prøver at være bedre end andre ved at udråbe sig til et såkaldt elite-site. Altså forstået på den måde, at man af ukendte årsager synes at gå utrolig meget op i dit uddannelsesmæssige niveau og nuværende karriere. (Som om det at have en bestemt uddannelse betyder noget). Men det rigtig sjove er imidlertid, at siden er fyldt med folk uden hverken flotte stillinger eller videregående uddannelser.

Ydermere bryder jeg mig ikke om at dem i admin har lov til at snage og rage i private sager. Som taget ud fra krimi skal alt godkendes, inden man er "bestået". Det er næsten tragikomisk: Hvis bare dit profilbillede sidder en smule skævt i forhold til deres fastlagte rammer, ja, så bliver man dømt ude. Summa summarum: Hold dig væk, indtil de lægger stilen om.

Storenørd

Jeg glædede mig faktisk til at komme på Elitedaters i Sæby og møde andre, højtuddannede singler. Jeg havde endda brugt en formiddag på at skrive en profiltekst og, oh yeah!, fået min profil godkendt. Men efter nogle timer var min profil blevet slettet - totalt uden forudgående forklaring. Jeg havde ikke nået at skrive med nogen brugere, så jeg kan umuligt have fornærmet nogen. Oven i det er det umuligt at få kontakt med kundesupport. Kontakter man administrationen, får man ikke noget svar. Heldigvis var det ikke andet end en gratisprofil. Jeg ville måske heller aldrig turde betale for en profil, når der er så meget mærkeligt med det site. Med andre ord: Gå i en stor bue udenom, hvis I kan!