Elitedaters i Solrød Strand


Er det værd at bruge Elitedaters i Solrød Strand?

Spurgt af:Rusty


Elitedaters er, som navnet siger, meget elitært. Nogle kalder sitet for direkte arrogant, men det kan også sagtens være noget for dig, hvis du ikke har noget imod at blive bedømt og vurderet af moderatorerne. Der er klart flest Elitedaters medlemmer i de store byer. Om der er nok Elitedaters i Solrød Strand kan vi ikke svare på. Hvis du finder Elitedaters en tand for snobbet eller elitært, kan du også prøve mere generelle, seriøse datingsider som fx be2. Vi anbefaler dig under alle omstændigheder at prøve dig frem selv - tilmeld dig nogle af de udvalgte sites i listen og få dine egne erfaringer.

Ved du ikke, om det er værd at prøve Elitedaters i Solrød Strand? Vores tip: registrer dig på et eller flere af disse anbefalede, seriøse datingsites og kig dig gratis omkring. Se, om det er noget for dig!

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Solrød Strand

Fede

Jeg er ikke i tvivl om, at du kan møde søde fyre og piger inde på Elitedaters, bestemt også i Solrød Strand. Men læs alligevel videre. Elitedaters prøver at skille sig ud fra mængden ved at kaste sig op som et såkaldt elite-site. Altså forstået på den måde, at man, Gud ved hvorfor, synes at gå ufattelig meget op i dit uddannelsesmæssige baggrund og erhvervsniche. (Som om det at uddanne sig i mange år er en kvalitet i sig selv). Men det rigtig sjove er blot, at siden er fyldt med folk uden hverken eksotiske stillinger eller længerevarende uddannelser.

For det andet bryder jeg mig ikke om at dem i admin har ret til at snage og rage i private affærer. Som taget ud fra en spionroman skal alt godkendes, inden man er "bestået". Det er lidt tragikomisk: Hvis bare dit profilbillede sidder lidt skævt i forhold til deres vedtagne rammer, ja, så bliver man afvist. Jeg kan kun sige: Hold dig væk, indtil de bløder den militante stil lidt op.

Andre91

Jeg så faktisk frem til at komme på Elitedaters i Solrød Strand og møde andre, højtuddannede singler. Jeg havde allerede brugt en time på at skrive en profiltekst og, yes!, fået min profil godkendt. Men pludselig var min profil blevet slettet - fuldstændig uden forudgående advarsel. Jeg havde ikke nået at skrive med nogen brugere, så jeg kan umuligt have fornærmet nogen. Oven i det er det umuligt at få kontakt med kundesupport. Sender man en mail til administrationen, får man simpelthen ikke noget svar. Heldigvis var det ikke andet end en gratisprofil. Jeg ville nok heller ikke turde betale for en profil, når der er så meget mærkeligt med det site. Med andre ord: Gå i en stor bue udenom, hvis I kan!