Elitedaters i Sorø


Kan I anbefale at bruge Elitedaters i Sorø?

Spurgt af:Tvilling


Tja, det kommer an på, hvor "elitær" du selv er. Mange brugere har følt sig set ned på og kasseret efter ikke at være blevet godkendt af sitet. Omvendt kan det også være der, du finder lykken. Elitedaters er et nichesite og har derfor færre medlemmer end de bredere datingsider. Hvor mange Elitedaters i Sorø, der lige er, kan varierere lidt. Da det er et nichesite, anbefaler vi dig altid, at du også prøver andre, lidt bredere tjenester - som fx be2 - her fra vores liste af lignende, seriøse datingsites.

Tip: søger du dating på seriøse datingsider, er der flere og flere at vælge imellem, både danske og internationale sider. Prøv allerede nu at undersøge vores testliste her nedenfor og afgør så, om du vil prøve et alternativ til Elitedaters i Sorø.

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)


Brugeranmeldelser af Elitedaters i Sorø

Skakspiller

Jeg er ikke i tvivl om, at du kan møde søde fyre og piger inde på Elitedaters, klart nok også i Sorø. Men læs alligevel videre. Elitedaters prøver at være bedre end andre ved at udråbe sig til et såkaldt elite-site. Altså forstået på den måde, at man, Gud ved hvorfor, synes at gå utrolig meget op i dit uddannelsesmæssige længde og erhvervsniche. (Som om det at besidde en vis uddannelse frem for en anden er det altafgørende). Men det rigtig selvmodsigende er imidlertid, at siden er fyldt med medlemmer uden hverken flotte stillinger eller lange, akademiske uddannelser.

For det andet bryder jeg mig ikke om at dem i admin har ret til at snage og rage i private sager. Som taget ud fra en spionroman skal alt godkendes, inden man er medlem. Det er nærmest grotesk: Hvis bare dit profilbillede sidder en smule skævt i forhold til deres obskure rammer, ja, så bliver du kasseret. Jeg kan kun sige: Hold dig væk, indtil de bløder den militante stil lidt op.

ManEater

Jeg så faktisk frem til at komme på Elitedaters i Sorø og møde andre, veluddannede singler. Jeg havde allerede brugt en time på at skrive en profiltekst og, oh yeah!, fået min profil godkendt. Men pludselig var min profil blevet slettet - helt uden forudgående advarsel. Jeg var slet ikke begyndt at kontakte andre endnu, så jeg kan umuligt have fornærmet nogen. For det andet er det umuligt at få kontakt med kundesupport. Skriver man til administrationen, får man simpelthen ikke noget svar. Heldigvis var det ikke andet end en gratisprofil. Jeg ville sandsynligvis heller ikke turde betale for en profil, når der er så meget galt med det site. Med andre ord: Gå i en stor bue udenom, hvis I kan!