Elitedaters - Test af danske dating sites

Psst: C-date er super hot denne uge. Se her!

Elitedaters
Prisklasse: 
Lav
Målgruppe: 
25-35 år
35-45 år
45-55 år
over 55 år
Registreringstid: 
10-20 minutter
Samlet bedømmelse: 
7

Resumé af Elitedaters

Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

Bedømmelse af Elitedaters

Brugere i Danmark: 
36.000
Kommunikation: 
7
Søgefunktioner: 
8
Brugervenlighed: 
6
Gratis funktioner: 
8

Beskrivelse af Elitedaters

Elitedaters er et meget seriøst niche dating site for højtuddannede singler, der er bevidste om sig selv, deres sundhed og samfundet omkring dem. For at kunne dyrke elitedating skal du først bestå optagelseskravene. Der er altså tale om en ret ambitiøs form for dating. Til gengæld kan du her finde dig en veluddannet, intellektuel partner. Sitet er dansk, men har også en svensk side.

Minimalistisk design: Det grafiske indtryk minder mest af alt om en konservativ avis, fx Berlingske Tidende - i stil med elite dating sitet PartnerMedNiveau. Farvevalget er helt sagligt og neutralt gråt, hvidt og sort. Det må formodes, at elite daters ikke er til farver og andre overflødige features som blink, knus eller likes. Her er der fokus på det essentielle: dig selv og din potentielle partner. Resultatet er et meget enkelt, stilrent design, som dog for de mere visuelle kan fremstå en anelse monotont.

Tilmelding / Optagelsesprøve: Det er ikke helt nemt at tilmelde sig. Du skal bl.a. finde din egen uddannelse, både retning og præcise betegnelse, i en lang dropdown-liste. Du kan ikke selv skrive den, så har du en uddannelse uden for listen, må du vælge en anden. Har du ikke en videregående uddannelse, kan du ansøge om at komme ind under "kvote 2", hvor især "kreative og innovative" typer iflg Elitedaters har gode chancer. Men mon ikke de færreste har lyst til at skulle søge ind på dispensation?

Gratis & betalt medlemskab: Så snart du registrerer dig, får du automatisk en gratis QuickLook-smugkiggerprofil til at afprøve Elitedaters. Vil du kontakte nogen, skal du dog oprette en rigtig profil, som så bliver sendt til godkendelse. Bliver din profil godkendt, har du 2 dages EliteClub-medlemskab med adgang til alle funktionaliteter gratis. Herefter kan du vælge at købe betalt medlemskab, så du bl.a. kan fortsætte med at skrive og chatte privat.

Akademisk profil: Der stilles høje krav til de skriftlige evner, bl.a. er en længere "interessebeskrivelse" samt 5 ”kulturtags” til at indikere ens livsstil, obligatoriske. Derudover skal du angive personlige tøjstil, kostvaner, jobmæssige niveau, samt hvor tit du dyrker sport. Og sidst, men ikke mindst, skal din profil helst indeholde specifikke søgeord såsom navne på steder og kendte personer. Din udfyldte profil sendes til godkendelse, og indtil da er alle øvrige funktioner låst. Man skal således være både intelligent og udholdende for at få sin profil!

Specifik partnersøgning: Søgekriterierne indeholder bl.a. seriøse punkter som, hvorvidt du ønsker fællesbørn, samværsbørn eller ingen børn, samt om du søger en partner med husdyrallergi. Vi fik dog ingen partnerforslag foreslået med det sidstnævnte kriterium slået til. Du kan søge på profiler oprettet inden for seneste døgn, uge eller måned. Derudover kan du søge på de tags, folk har brugt i deres profilbeskrivelser. Som på elite dating sitet PartnerMedNiveau lærer du mere om både dig selv og din potentielle partner i processen.

Seriøs dating for modne singler: Elitedaters har et vist "senior dating"-præg over sig, både i seriøsitet og ordforråd: Du betaler i "betalingsterminalen" og debatterer inde i "Samfundsdebatten". Og skønt dating sitet selv oplyser at være for singler mellem 18 og 75, har de færreste 18-årige vel den videregående uddannelse, der kræves :-) Medlemsgebyret er forudbetalt og forlænges løbende, til det siges op. 

Alt i alt anbefaler Dating-Eksperter.dk Elitedaters som et gennemført dating site for en udvalgt gruppe singler, der intet overlader til tilfældighederne, er målrettede og ikke har noget imod at investere tid og kræfter på at oprette en profil her. Et diskret ønske fra vores side ville være lidt mere liv på sitet, hvad enten det er funktions- eller designmæssigt.

Priser hos Elitedaters

Første 30 dage 129,00 kr. Prøv nu!
Næste 30 dage 99,00 kr. Prøv nu!

Tab function sets

Vores bedømmelse af Elitedaters

Fordele: 
  • Stilfuldt, uden forstyrrende elementer
  • Ærlig og detaljeret information
  • Gennemført niche dating site 
Ulemper: 
  • Lidt konservativt design
  • Lang registrering og profiloprettelse
  • Løbende abonnement

Vi anbefaler:

Resumé

Tjeneste: Elitedaters - Test af danske dating sites
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 7 / 10

Mere information

Alt om Elitedaters kontakt og Elitedaters kundesupport: Kan du ikke finde Elitedaters kundeservice linket? Går du rundt med spørgsmål om dit elitedaters.dk medlemskab eller om betalingen, som du... (læs mere)
Alt om opsigelse og udmelding på Elitedaters: Ved du ikke, hvordan du skal opsige dit Elitedaters medlemskab? Har du brugt elitedaters.dk i en eller flere medlemsperioder, og vil du gerne udmelde... (læs mere)
Lær mere om Elitedaters dating: Er det noget for dig? Har du aldrig hørt om Elitedaters dating, eller er du usikker på, om Elitedaters overhovedet er noget for dig? Ved du ikke helt, hvem... (læs mere)
Få en god Elitedaters start: Sådan logger du nemt ind på din Elitedaters profil! Er du ny på elitedaters.dk, og er du lidt i tvivl om, hvordan du nemmest og hurtigst kan logge ind på Elitedaters?... (læs mere)
Er Elitedaters gratis, eller koster det noget? Er du usikker på, hvad du får som gratis Elitedaters medlem, og hvad et betalt medlemskab på elitedaters.dk egentlig koster? Ved du ikke helt, om... (læs mere)
Er Elitedaters anmeldelser troværdige? Ved du ikke helt, om Elitedaters er det rigtige dating site for dig? Har du set flest positive anmeldelser af elitedaters.dk, eller har folk skrevet mange... (læs mere)
Er der mange eller få Elitedaters medlemmer i Danmark? Ved du ikke helt, om elitedaters.dk er det perfekte site for dig? Indeholder det et stort nok antal personer, der egner sig som partnere for... (læs mere)