Handicap-dating.dk - Test af danske dating sites

Psst: C-date er super hot denne uge. Se her!

Handicap-dating.dk
Dating site kategori: 
Prisklasse: 
Lav
Målgruppe: 
under 25 år
25-35 år
35-45 år
45-55 år
over 55 år
Registreringstid: 
5-10 minutter
Samlet bedømmelse: 
6

Resumé af Handicap-dating.dk

Handicap-dating er niche dating sitet for handicappede, men er ikke kun for folk med handicaps. Her finder du nye venner og partnere, som alle har det samme tilfælles: de har ingen fordomme mod handicaps!

Bedømmelse af Handicap-dating.dk

Kommunikation: 
8
Søgefunktioner: 
7
Brugervenlighed: 
6
Gratis funktioner: 
6

Vil du have mere succes?

Handicap-dating tilbyder handicappede en unik mulighed for at finde sammen på et fordomsfrit datingforum for ligesindede. Med lave priser og abonnementer helt ned til 1 måned er dette niche-datingsite det perfekte alternativ til almindelig dating.

Beskrivelse af Handicap-dating.dk

Handicap-dating.dk er et niche dating site for folk med både fysiske og skjulte handicaps. Men det er ikke kun for handicappede - det er også for dem, der ikke har noget imod at have en kæreste med en form for handicap. Sitet har en udtalt erotisk afdeling, men du kan også søge kærlighed og venskab her.

Designet på Handicap-dating.dk er meget enkelt og ret anonymt. På den ene side er det rart ikke at blive bombarderet med reklamer og blinkende farver. Omvendt er der intet dekorativt ud over medlemsbillederne, kun tekst - i samme font og størrelse. Dette layout går igen på fx XL-dating.dk og de andre dating sites i samme firma (listen af sites fremgår af footer og kontaktinformation).

Registreringen på Handicap-dating.dk er relativt hurtig, men man skal oplyse en del informationer i processen - såsom højde, kropsbygning, postnummer og lignende. Et tidsbesparende element er en smart og hurtig verificering via CAPTCHA direkte på sitet frem for via e-mail, hvor du først skal ind i din private mailbox. Hvad der derimod kan langsommeliggøre processen, er de meget små afkrydsningsfelter, der ses flere steder i topmenuen under registrering og søgning. Det gør sitet uegnet for senior datere eller fummelfingrede. 

Den personlige brugerprofil virker som resten af designet relativt anonym, især hvis brugeren ikke har noget billede uploadet på sin profil. Der er begrænset information og kun plads til fritekst i selve profiltekstfeltet. Her kan du til gengæld skrive næsten så meget, du vil. Derudover har man en Gæstebog/Wall, som er tilgængelig for alle - både for dine egne statusopdateringer og kommentarer fra de andre medlemmer. Man kan tilvælge funktioner for at få vist sin profil mere: For 7-10 kr. bliver profilen fremhævet i Smart View. Hvis du havner i Top 11 "likes", bliver du vist på samtlige sider for andre medlemmer samt på forsiden af sitet.

Partnerforslag fås på flere måder: Du kan selv lave en søgning, men også bare søge blandt dem, der er online. En sjov og anderledes feature er "Klar På Dating", hvor du kan tilmelde dig, hvis du er klar på en date inden for de næste 3 dage. Når du klikker på en anden profil, kan du se, hvilke fælles venner I har, samt hvor langt væk fra dig dette medlem bor. Du kan gemme profiler i Venner og Favoritter. At  Handicap-dating.dk også er et erotisk dating site bliver klart i den avancerede søgning, hvor man bl.a. kan vælge One Night Stand og Sexpartner. Det Erotiske Galleri i billedsektionen ser også ud til at være meget populært. I den forbindelse finder vi det problematisk, at sitet tillader medlemmer helt ned til 15 år.

Fri adgang til alt kræver betalingspligtigt VIP-medlemskab. Som gratismedlem kan du dog sende mails, men blot ikke læse dem, og du kan heller ikke se billedgallerier. Du har heller ingen adgang til chatten, hverken den offentlige (nemt tilgængelig i bunden af siden), eller den private. Du kan dog give og få "knus". Som det ofte ses på niche dating sites, er der et meget begrænset medlemsantal på Handicap-dating.dk. Et samlet antal gives ikke, men der var typisk 15 medlemmer online ad gangen i løbet af vores test. Til gengæld har sitet en forholdsvis stor medlemsaktivitet med Blogs, Debat og Afstemninger. 

Priserne for medlemskab er lave, og der gives klar og tydelig prisinformation. Den oplyses både som totalpris og månedspris. En skæg sektion er Auktionen, hvor brugerne kan byde på en måneds VIP-medlemskab! Dog trækker det i vores øjne ned, at der ikke allerede i prisoversigten står, at abonnement fornys automatisk, hvis det ikke siges op. Der opgives heller ikke et komplet Impressum, men kun en e-mailadresse. Den samlede kontaktinformation fremgår kun af Brugervilkårene. Du kan imidlertid kontakte sitet nemt og hurtigt via en permanent sticky Feedback-formular. At selve formularen kun er på engelsk virker en anelse uprofessionelt.

Dating-Eksperter.dk anser alt i alt Handicap-dating.dk for at være et godt bud på et niche dating site til en gruppe med særlige behov. De kan her finde ligesindede uden at skulle forklare sig eller kæmpe med fordomme. Vi finder ekstra-features som fx Auktions-sektionen både sympatisk og sjov. Og så får du det hele til en yderst rimelig pris. Et forbedringsforslag fra vores side lyder på en mere moderne og brugervenlig grafik og navigation.

Priser hos Handicap-dating.dk

1 måned 119,00 kr. Prøv nu!
3 måneder 285,00 kr. Prøv nu!
6 måneder 449,00 kr. Prøv nu!
12 måneder 649,00 kr. Prøv nu!

Tab function sets

Vores bedømmelse af Handicap-dating.dk

Fordele: 
  • Lave priser og tydelig prisstruktur
  • Flere sjove ekstra-funktioner såsom VIP auktion
  • Henvender sig til en gruppe singler, der ellers godt kan blive overset
Ulemper: 
  • Uklart at abonnementet forlænges
  • Lidt ensformigt design
  • Meget begrænset antal medlemmer

Vi anbefaler:

Resumé

Tjeneste: Handicap-dating.dk - Test af danske dating sites
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 6 / 10

Mere information

Alt om Handicap-dating.dk kontakt og Handicap-dating.dk kundesupport: Har du problemer med Handicap-dating.dk kundeservice? Går du rundt med tvivl om dit handicapdating.dk medlemskab eller om... (læs mere)
Alt om opsigelse og udmelding på Handicap-dating.dk: Har du svært ved at opsige dit Handicap-dating.dk medlemskab? Har du været på handicapdating.dk i længere tid, og vil du gerne udmelde dig igen... (læs mere)
Er Handicap-dating.dk anmeldelser troværdige? Ved du ikke helt, om Handicap-dating.dk er det rigtige valg af datingservice for dig? Har du set flest positive anmeldelser af handicapdating.dk,... (læs mere)
Er der mange eller få Handicap-dating.dk medlemmer i Danmark? Ved du ikke helt, om handicapdating.dk er det perfekte valg af datingside for dig? Benyttes det af tilstrækkelig mange brugere, som... (læs mere)
Lær mere om Handicap-dating.dk dating: Egner det sig for dig? Har du aldrig hørt om Handicap-dating.dk dating, eller er du i tvivl om, om Handicap-dating.dk i det hele taget er noget for dig? Ved... (læs mere)
Få en god Handicap-dating start: Er det sikkert at logge ind på din Handicap-dating.dk profil? Er du ny på handicapdating.dk, og er du lidt usikker på, hvordan du nemmest og hurtigst kan logge ind... (læs mere)
Er Handicap-dating.dk gratis, eller koster medlemskab noget? Er du usikker på, hvad du får som gratis Handicap-dating.dk medlem, og hvad der kræver betaling? Ved du ikke helt, om Handicap-dating.... (læs mere)