XL-dating.dk - Test af danske dating sites

Psst: C-date er super hot denne uge. Se her!

XL-dating.dk
Dating site kategori: 
Prisklasse: 
Lav
Målgruppe: 
under 25 år
25-35 år
35-45 år
45-55 år
Registreringstid: 
Under 5 minutter
Samlet bedømmelse: 
6

Resumé af XL-dating.dk

XL-dating.dk er niche dating sitet for de ekstra store og frodige mænd og kvinder - eller dem, der gerne vil møde have en buttet kæreste. Sitet har et klart erotisk aspekt, men du kan også søge kærlighed og venskab her.

Bedømmelse af XL-dating.dk

Kommunikation: 
7
Søgefunktioner: 
8
Brugervenlighed: 
6
Gratis funktioner: 
6

Vil du have mere succes?

XL-dating.dk er det perfekte datingforum for dem, der selv er store eller elsker store størrelser. Adgang til mails, chat og billeder er ret billig, og især de erotiske billedgallerier er populære. Nichesitet er et utrolig godt alternativ til almindelig dating.

Beskrivelse af XL-dating.dk

XL-dating.dk er et populært niche dating site for "lækre, erotiske buttede piger og drenge", som de selv siger. Det er altså for de lidt runde, store størrelser - eller for dem, der gerne vil have en kæreste med former. Sitet har et klart erotisk aspekt, men du kan også søge kærlighed og venskab her.
 
Designet på XL-dating.dk er meget enkelt og lidt anonymt. Fordelen er, at du ikke føler dig bombarderet med reklamer og bling-bling. Omvendt er der ingen grafiske detaljer andet end medlemsbillederne, men kun tekst - i samme font og størrelse. Dette layout går igen på fx Handicap-dating.dk og de andre dating sites i samme firma (listen af sites fremgår af footer og kontaktinformation).
 
Registreringen på XL-dating.dk er lynhurtig og lever næsten op til deres løfte om registrering på 5 sekunder. Et tidsbesparende element er en smart og hurtig verificering via CAPTCHA direkte på sitet frem for via e-mail, hvor du først skal ind i din private mailbox. Hvad der til gengæld kan sinke processen, er de meget små afkrydsningsfelter, der ses flere steder i topmenuen under registrering og søgning. Det gør sitet uegnet til senior dating eller almindeligt fummelfingrede. 
 
Den personlige brugerprofil virker som det generelle design en smule anonym, især hvis medlemmet ikke har noget profilbillede. Der er begrænset information og kun plads til fritekst i selve profiltekstfeltet. Her kan du til gengæld skrive en hel del. Derudover har man en Gæstebog/Wall, hvor alle kan efterlade en besked. Man kan tilvælge funktioner for at få vist sin profil mere: For 7-10 kr. bliver profilen fremhævet i Smart View - det er dog gratis på din fødselsdag! Er du heldig at være i Top 11 "likes", bliver du vist på samtlige sider.
 
Partnerforslag fås på mange måder: Du kan lave en søgning selv, men også blot søge blandt dem, der er online. En sjov og anderledes feature er "Klar På Dating", hvor man kan tilmelde sig, hvis man er klar på en date i løbet af de næste 3 dage. Deruodver vises altid en sektion med de nyeste profilbilleder. Som en virkelig smart service kan du få besked via mail eller SMS, når en bestemt bruger logger på. Hvis du besøger en profil, kan du se jeres fælles venner samt medlemmets online status og afstand fra dig. Du kan gemme profiler i Venner og Favoritter. At XL-dating.dk ikke mindst er et erotisk dating site fremgår af søgekriterierne, hvor du bl.a. kan vælge One Night Stand og Sexpartner. Der er også et Erotisk Galleri i billedsektionen. I den sammenhæng finder vi det lidt kritisk, at sitet tillader medlemmer helt ned til 15 år.
 
Fuld adgang kræver betalt VIP-medlemskab. Som gratismedlem kan du sende mails, men ikke læse dem eller se billedgallerier. Du kan heller ikke gå på chatten, hverken den offentlige (som er nemt tilgængelig i bunden af siden), eller den private. Du kan dog give og få "knus". Som på niche dating sites generelt er der et begrænset medlemsantal på XL-dating.dk. Et samlet antal oplyses ikke, men der var typisk 20-30 medlemmer online under vores test. Til gengæld er der høj medlemsaktivitet med gang i både Blogs, Debat og Afstemninger. 
 
Medlemskabspriserne er lave, og prisinformationen er klar og tydelig. Prisen opgives både som samlet pris og per måned. En sjov feature er Auktion-sektionen, hvor man kan byde på en måneds VIP-abonnement! Her vises også de seneste vindere. Noget, der i vores øjne trækker ned, er at det ikke allerede i prisoversigten oplyses, at abonnement forlænges automatisk, medmindre det siges op. Der oplyses heller ikke fuldt Impressum, men blot en e-mailadresse. De fulde kontaktoplysninger skal man ind i Brugervilkårene for at finde. Du kan dog kontakte sitet relativt hurtigt via en nemt tilgængelig, sticky Feedback-formular. At selve formularen er på engelsk forekommer lidt uprofessionelt.
 
Dating-Eksperter.dk's samlede vurdering af XL-dating.dk er et meget sympatisk niche dating site med rigtig mange skægge ekstra-features - fx finder vi Auktions-sektionen både sympatisk og sjov. Du får endda det hele til en meget rimelig pris. Af forbedringsforslag kunne vi tænke os lidt mere moderne og brugervenlig grafik og navigation.

Priser hos XL-dating.dk

1 måned 119,00 kr. Prøv nu!
3 måneder 285,00 kr. Prøv nu!
6 måneder 449,00 kr. Prøv nu!
12 måneder 649,00 kr. Prøv nu!

Tab function sets

Vores bedømmelse af XL-dating.dk

Fordele: 
  • Lave priser og tydelig prisstruktur
  • Flere sjove ekstra-funktioner såsom VIP auktion
  • E-mail eller SMS besked, når bestemte brugere er online
Ulemper: 
  • Uklart at abonnementet forlænges
  • Lidt ensformigt design
  • Begrænset antal medlemmer

Vi anbefaler:

Resumé

Tjeneste: XL-dating.dk - Test af danske dating sites
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 6 / 10

Mere information

Alt om XL-dating.dk kontakt og XL-dating.dk kundesupport: Kan du ikke finde XL-dating.dk kundeservice linket? Gemmer du på tvivl om dit XL-dating medlemskab eller om din profil, som du virkelig... (læs mere)
Alt om opsigelse og udmelding på XL-dating.dk: Har du problemer med din XL-dating.dk opsigelse? Har du været på XL-dating i en eller flere medlemsperioder, og vil du gerne udmelde dig igen? Men... (læs mere)
Lær mere om XL-dating.dk dating: Egner det sig for dig? Har du aldrig hørt om XL-dating.dk dating, eller er du en smule usikker på, om XL-dating.dk overhovedet er noget for dig? Ved du ikke helt,... (læs mere)
Få en god XL-dating.dk start: Sådan logger du nemt ind på din XL-dating.dk profil! Er du ny på XL-dating, og er du lidt i tvivl om, hvordan du nemmest og hurtigst kan logge ind på XL-dating.dk?... (læs mere)
Er XL-dating.dk gratis, eller skal man betale for medlemskab? Er du usikker på, hvad du får som gratis XL-dating.dk medlem, og hvad der kræver betaling? Ved du ikke helt, om XL-dating.dk er det... (læs mere)
Er XL-dating.dk anmeldelser troværdige? Ved du ikke helt, om XL-dating.dk er det perfekte valg af datingservice for dig? Har du set flest positive anmeldelser af XL-dating, eller har folk skrevet... (læs mere)
Er der mange eller få XL-dating.dk medlemmer i Danmark? Ved du ikke helt, om XL-dating er det rigtige valg af datingtjeneste for dig? Har det nok personer, som passer til dig? Og hvad er det... (læs mere)