40plus - Test af danske dating sites

Psst: C-date er super hot denne uge. Se her!

40plus
Dating site kategori: 
Prisklasse: 
Mellem
Målgruppe: 
35-45 år
45-55 år
over 55 år
Registreringstid: 
Under 5 minutter
Samlet bedømmelse: 
7

Resumé af 40plus

40plus er et danskejet dating site for singler over 40. Her kan du finde både en kæreste og en ven. Siden er nem at finde rundt på og rummer bl.a. artikler og debatforum. 40plus afholder derudover hyppige medlemsevents.

Bedømmelse af 40plus

Brugere i Danmark: 
60.500
Andel mænd: 
52%
Andel kvinder: 
48%
Kommunikation: 
7
Søgefunktioner: 
8
Brugervenlighed: 
7
Gratis funktioner: 
7

Beskrivelse af 40plus

40plus startede som et dansk senior datingsite i 2006. Sitet har nu også platforme i Belgien og Sverige, men det danske site fremstår stadig meget dansk. 40plus er en grundig, gennemtænkt og seriøs datingside.

Lynhurtig tilmelding: Registreringen på 40plus er lynhurtig og kræver ingen form for bekræftelse. Den yngste tilladte alder er 37 år. Du kan vælge, om du søger en kæreste eller en ven.

Enkelt og letlæseligt design: Designet på 40plus er meget enkelt, og skriften er let at læse. Den store skrifttype giver sammen med et nylanceret design et utroligt brugervenligt site, som er nemt at navigere rundt på. Det grafiske indtryk kan virke lidt ordinært, men afspejler et ærligt og redeligt datingsite helt uden pop og reklamer. Her er kun det, som skal være der. 

Ukompliceret partnersøgning: Partnersøgningen på 40plus er nem at benytte. Du kan enten nøjes med basissøgningen eller foretage en udvidet søgning, hvor du kan sortere efter bl.a. interesser, børn, datingformål, stjernetegn etc.

Billigt årsabonnement: Medlemskab på 40plus ligger i mellemklassen. Dog er prisen lav, hvis du køber et helt år ad gangen. Du skal blot huske at sige op i tide, da medlemskabet forlænges automatisk. Betalingspligtige funktioner inkluderer bl.a. det interne mailsystem, adgang til alle profilbilleder og videoer, gæste- og dagbøger, chat, forum og events.

Aktivt medlemsforum: 40plus er et yderst aktivt seniorforum, hvor medlemmerne føler sig trygge og hver måned arrangerer op til flere events rundt om i landet. Der uploades fotodokumentation fra de afholdte events i Billedgallerierne. Yderligere indeholder sitet artikler med tips og gode råd om netdating.

Dating-Eksperter.dk fik alt i alt et rigtig godt indtryk af 40plus.dk som et reelt og seriøst seniordatingsite. Det er det perfekte sted for +40 singler, der ikke er til poppede datingsider, sociale netværk og lignende. Det billige årsabonnement og den høje medlemsaktivitet er 40plus' største attraktiver. Lidt flere features og en højere sikkerhed ved registreringen ville ifølge os gøre sitet endnu bedre.

Priser hos 40plus

1 måneds Plusmedlemskab 179,00 kr. Prøv nu!
3 måneders Plusmedlemskab 369,00 kr. Prøv nu!
6 måneders Plusmedlemskab 549,00 kr. Prøv nu!
12 måneders Plusmedlemskab 719,00 kr. Prøv nu!

Tab function sets

Vores bedømmelse af 40plus

Fordele: 
  • Reklamefrit og sobert site
  • Nem og overskuelig navigation
  • Høj medlemsaktivitet
Ulemper: 
  • Automatisk fornyelse af abonnementet
  • Ingen verifikation af email, billeder etc
  • Meget få features

Vi anbefaler:

Resumé

Tjeneste: 40plus - Test af danske dating sites
Bedømmelse udført af: Dating-Eksperter.dk
Samlet bedømmelse: 7 / 10