Farmerdating i Hovedstadsområdet

Skønt farmerdating oprindelig blev lavet, for at singler på landet kunne finde hinanden, er der åbenbart også mange bysingler, der savner en landlig kæreste. Farmerdating er i hvert fald blevet meget afholdt som dating form også i byerne. Det appellerer blandt andet til singler, der selv drømmer sig ud i landlige omgivelser, eller til dem, der leder efter en rolig partner fra landet. I Danmark er det berømteste farmerdating-site Farmerdating.dk. Farmerdating kendes fra diverse fjernsynsprogrammer, hvor bysingler som fx Heidi i DR's serie "7-9-13" bliver gift med en bondemand. I denne artikel kan du få mere at vide om, hvor du kan finde en kæreste i Hovedstadsområdet. Ud over det giver vi lidt idéer til en første date i Hovedstadsområdet!

Er du interesseret i Farmerdating? I Hovedstadsområdet kan du finde partnere både fra byen og landet. Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - prøv både citydating og farmerdating i Hovedstadsområdet eller lige der, hvor du ønsker!

 

103.000 medlemmer i Hovedstadsområdet *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

65.000 medlemmer i Hovedstadsområdet *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NaughyDate en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

7.000 medlemmer i Hovedstadsområdet *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

11.000 medlemmer i Hovedstadsområdet *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

81.000 medlemmer i Hovedstadsområdet *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

54.000 medlemmer i Hovedstadsområdet *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Hvordan finder du FarmerDating i Hovedstadsområdet?

Hvis du specifikt søger FarmerDating i Hovedstadsområdet, er det en god idé at tilmelde dig på www.farmerdating.dk, niche dating sitet for dem, der enten "drømmer om at flytte på landet eller aldrig kunne drømme om at forlade det". I de senere år, hvor flere og flere fra de urbane områder har lyst til at prøve lykken på landet, bruger både singler fra land og by det populære dating site. Når du har tilmeldt dig, kan du indsnævre dit søgeområde til den region, den valgte by ligger i, d.v.s. Hovedstadsområdet i dette tilfælde. I din profiltekst kan du så gøre opmærksom på, præcis hvilken by eller hvilket område, du søger inden for. Husk dog, at der bor færre mennesker på landet, og at der er længere imellem dem end inde i byen. Så vær forberedt på, at dit søgeområde typisk skal udvides lidt i forhold til, hvis du kun søgte partnere i en enkelt by. Du vil derfor også se, at FarmerDating.dk har inddelt deres søgeområder i landsdele frem for byområder. Du kan selvfølgelig også bruge et af de normale dating sites og så blot i din profil eller i din søgning indikere, at du er interesseret i at flytte på landet eller møde singler på landet. Mange store datingplatforme har nu så mange medlemmer overalt i landet, at du også her - via individuelle søgekriterier - vil kunne finde partnere både i og uden for byen.

FarmerDating i Hovedstadsområdet - særlige ting, du skal være opmærksom på

Er der noget specifikt, du skal være opmærksom på, når du dyrker Farmerdating og ikke almindelig dating? Tja, der er i hvert fald én ting, som er vigtig at have in mente: Landmænd og folk på landet er normalt ikke nær så snakkesalige som folk i byen. Men måske er det lige det, du efterlyser ved at søge en partner på landet? At du her kan se frem til mindre tom snak og store ord. Til gengæld kan du som en tommelfingerregel godt regne med det, der så endelig bliver sagt. Hvilken betydning har dette så for online dating? Ja, det betyder ikke mindst, at det kan være sværere at få konversationen til at glide, end du sikkert er vant til fra dating i fx København eller en anden større by. Kommunikationen på netdating foregår stort set kun som skriftlige beskeder og chats, og det er naturligvis en stor ulempe, hvis man ikke er så meget for at skrive ... som det ofte er tilfældet, hvis du har valgt landmandsfaget. Så glem ikke, at det kan være en overvindelse for nogle på Farmerdating at skulle kontakte andre ved at skrive. At man samtidig skal være opmærksom på at gøre et godt indtryk gennem ordene gør det ikke just nemmere for den mere ordknappe type singler. Prøv derfor at undlade alenlange beskeder, men skriv kortfattet og ærligt om, hvad du finder interessant ved din partner, og hvad du gerne vil vide mere om. Bare fordi den ene af jer er fra byen og den anden fra landet, kan I sagtens have interesser tilfælles. Selvom et landmandsliv ikke ligefrem levner oceaner af tid til fx udlandsrejser og fritidsaktiviteter, kan der være andre ting, I begge to går op i: Hvilken slags musik lytter I til? Hvad slags mad laver I derhjemme? Hvilket mærke øl eller hvilken type vin er jeres foretrukne? Hvilket fodboldhold er I fan af? Hvis I slet ingen fællespunkter har, men der stadig er god kemi mellem jer, kan I jo invitere hinanden til at prøve den andens yndlingsret eller -musik. Det kan sagtens være en af de bedste måder at indlede en første date på.

Farmerdating i Hovedstadsområdet - hvor går daten hen?

Skriver man "første date", har man typisk hyggelige caféer og romantiske middage på fine restauranter i tankerne. Hvis daten foregår i en by, er det scenario da også det mest sandsynlige. Udfordringen ved en first date på landet er at planlægge en lige så hyggelig date uden de sædvanlige caféer og restauranter rundt om hjørnet. Hvad gør man under de forhold? For det første skal du afgøre, om det skal være en dag- eller aftenevent. Er det om dagen, så planlæg den så tilpas tidligt, at det ikke når at blive mørkt, før I skal afsted. På landet er der nemlig intet fortov og gadelys, så en ellers romantisk aftentur hurtigt kan blive både dunkel og risikabel. Så find på forhånd et egnet udflugtssted i Hovedstadsområdet, hvor I i klart vejr kan tage hen med en madkurv og nyde, I er på landet. Hvis din date er nysgerrig og interesseret i at lære nyt, både om Hovedstadsområdet og i øvrigt, kan I besøge Experimentarium. At starte her giver jer den fordel, at I helt sikkert vil have noget at snakke om bagefter over kaffen. Er der snarere lagt op til en aftendate, er det mere begrænset med i hvert fald de udendørs aktivitetsmuligheder. Her må du i stedet overveje indendørs hygge - fx en klassikerdate som en aften foran det store lærred? Selv de fleste mindre byer har en biograf, og ellers må I tage til en større by og sikre jer et sæde i Palads (Axeltorv, København). Sidste punkt på datelisten er middagen. Måske ligger der ikke lige en 5-stjernet kro i nærheden af, hvor du bor? Men det er bestemt ikke en hindring! For alt afhængig af jeres kemi og hidtidige kommunikation kan du udnytte muligheden for at servere din egen yndlingsmenu derhjemme og skabe netop den middag og stemning, som du kunne tænke dig. Det kræver selvfølgelig, at du først har formået at få at vide, om din date ynder tyrkiske meze eller finske pirogger, samt om han eller hun drikker Thy Classic øl eller hellere vil have Kirr Royal. Er du ikke den store dessertkok, kan du snyde og købe en lille, lækker chokoladeoverraskelse fra Peter Beier Chokolade (Gammel Kongevej 98, Frederiksberg). Held og lykke med din dating!

Søger du Farmerdating i Hovedstadsområdet? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find en date hurtigt og nemt!