Farmerdating

Farmerdating er et begreb, der er blevet mere og mere populært og trendy i takt med, at flere og flere singler fra byen drømmer om at flytte på landet. Fænomenet startede i udlandet, men findes nu også herhjemme, specifikt på niche dating sitet FarmerDating.dk - dating sitet for "singler på landet eller singler, der gerne vil møde singler på landet", som de selv siger. Eller sagt med andre ord: "For dig, der enten drømmer om at flytte på landet eller aldrig kunne drømme om at forlade det." Termen Farmerdating henviste oprindelig til den idé, at singler på landet fandt sammen på disse online "landdating" sites. Men nu om dage er der lige så mange bysingler, der gennem Farmerdating søger og finder en partner på landet. Der har været en del mediefokus på emnet, da det opfattes som en både sympatisk, sjov og sød idé, at partnere på landet skulle udgøre en speciel type singler. Hele Farmerdating-fænomenet er en del af den store online dating eller netdating trend, inden for hvilken flere og flere specialiserede niche dating sites er dukket op de seneste år. Dette kan ses som en reaktion på et øget behov for dating-muligheder i en tid, hvor mange lever det meste af voksentilværelsen som single. Online dating sider gør det muligt for singler at finde partnere på tværs af geografiske, aldersmæssige, sociale og andre slags skel, som fx skellet mellem land og by.

9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: HurtigFlirt en af ​​de største sex dating sites i Danmark. Gøre egnet til erotisk chat og sex.

8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Emner, der kan interessere dig: