Dating 40plus i Aabenraa

Rigtig mange voksne danskere har efterhånden fundet en partner på netdating, og det er ikke kun de unge, som bruger internettet til partnersøgning. Faktisk udgør 40plus segmentet en stigende andel af medlemmerne på online dating. Og hvor dettte før var noget, der blev set lidt skævt til netop i denne aldersgruppe, er det nu fuldkommen acceptabelt at søge en partner på nettet, hvad enten det er for livet eller blot for en tid. Man bliver ikke længere anset for at være ensom eller sær, hvis man går på online dating i 40'erne eller som endnu ældre. Dette afspejles også i statistikkerne: 1 ud af 4 forhold i Danmark starter trods alt på internettet, og flere og flere af disse indgås i en moden alder. Mange lever som singler en stor del af livet, og næsten af alle gifte bliver på et tidspunkt skilt, så behovet for dating muligheder blandt modne singler har aldrig været større. I denne artikel kan du læse mere om både fordele og ulemper ved 40plus dating. Derudover giver vi dig nogle tips til, hvor du kan finde andre 40plus datere i Aabenraa.

Søger du dating 40plus i Aabenraa? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede dating sites her nedenfor - og find 40plus dating partnere hurtigt og nemt!

1.000 medlemmer i Aabenraa *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Aabenraa *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

>150 medlemmer i Aabenraa *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

>150 medlemmer i Aabenraa *)
7
  (Samlet bedømmelse)38%62%
Resumé: Cougar Life er det største, engelsk-sprogede mødested for modne kvinder og unge mænd, der søger partner på tværs af aldersskel. Sitet er nemt at bruge og har mange skandinaviske medlemmer.

>150 medlemmer i Aabenraa *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

1.000 medlemmer i Aabenraa *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Aabenraa *)
7
  (Samlet bedømmelse)48%52%
Resumé: 40plus er et danskejet dating site for singler over 40. Her kan du finde både en kæreste og en ven. Siden er nem at finde rundt på og rummer bl.a. artikler og debatforum. 40plus afholder derudover hyppige medlemsevents.

>150 medlemmer i Aabenraa *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Aabenraa *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

>150 medlemmer i Aabenraa *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Aabenraa *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Dating 40plus - en fordel at være ældre

40plus dating er ikke væsentligt forskelligt fra dating for unge, men der er dog enkelte forskelle: På det man kalder "Dating 40", "dating 50" etc. ses der klart flere seriøse datingsider end hurtige scoresider. Profilerne på 40+ dating sites har generelt meget fritekst og mange personlige detaljer. Det er ofte partnerformidling af matchmaking-typen, vi finder her - d.v.s. at du gennem datingsitet bliver "matchet" med nogle partnerforslag. Disse tjenester hører som regel til i den dyre ende, men til gengæld hævder mange brugere, at de sparer tid og penge i sidste ende ved at finde et egnet match hurtigere. Det skyldes blandt andet, at du som 40plus-årig kender dig selv bedre end du gør som 20-årig. Du har bedre føling med dine egne behov og individuelle partnerønsker og forstår måske også at formidle dem bedre i din profil og i kommunikationen med andre medlemmer. Ud over en større selvindsigt er en anden god ting ved at være ældre, at du tit kan trække på din erfaring fra flere tidligere parforhold og har fået slebet nogle kanter af i tidens løb. Hvor man som ung måske har en mere idealistisk og rosenrød indstilling til et romantisk parforhold, er man ofte mere realistisk, når man er blevet et par år ældre.

Dating 40plus - vær åben over for kærligheden og livet

Som ovenfor skrevet har du som 40plus-årig den fordel, at du kender dig selv, dine behov og dine ønsker mere indgående. Omvendt kan du ryge i den fælde at sidde fast i nogle forestillinger om, præcis hvilken slags partner og præcis hvilke egenskaber du forventer dig. Eksempelvis får nogle med alderen sværere og sværere ved at finde en ny partner, fordi de hver gang forventer, at den nye person skal leve fuldt op til den gamle. De kan nemt risikere at stirre sig blinde på den forhenværende mands, kones eller kærestes fortrin og helt komme til at overse de gode egenskaber, en ny potentiel partner måtte eje. Lad altså ikke en person fra fortiden stå i vejen for kærligheden! En anden fare, som også ses blandt dating 40+ segmentet, er dog, at du selv - bevidst eller ubevidst - kommer til at stå i vejen for din egen lykke. Lyder det selvmodsigende? Tja, men det sker fx, hvis du koncentrerer dig så meget om dig selv og dine behov, at du afviser en mulig, ny kærlighed, der blot ikke besidder alle partnerønsker på din liste. Igen er det vigtigt at huske, at alle er forskellige og har individuelle styrker og svagheder, som sagtens kan komplementere dine egne - også selvom de ikke lige vardet, du havde forestillet dig. Så husk at være åben over for de matches og partnerforslag, du modtager på de seriøse matchmaking sites. Og husk at være åben over for kærligheden og livet generelt.

Hvor finder du Dating 40plus i Aabenraa?

Det store udvalg af seriøse datingsider giver dig optimale chancer for at møde det helt rigtige match med de helt rigtige egenskaber, der supplerer dine egne. Men der er naturligvis også mange andre måder at finde 40plus singler i Aabenraa på. Vær blot opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er de samme venues, du skal besøge, som da du var yngre. Hvor det som 20-årig var tilstrækkeligt at gå på et af de mange hyggelige steder i Kolding, som fx Tordenskiold eller en anden klub og finde sig en scoring for en aften, har du som moden single oftest lidt højere krav til både stedets og partnerens kvaliteter. En idé kan derfor være at holde udkig efter en lokal filmklub, i Kinorama (H P Hanssens Gade 1) eller i en anden biograf. Alternativt kan du prøve at opstøve en bogklub, hvis bøger er lige dig. Men både bøger og film egner sig glimrende som isbryder-emner, og hvorfor ikke udnytte dem til at komme i kontakt med andre? I sidste ende er målet selvsagt at finde et film- eller bogklubsmedlem, du kan fortsætte diskussionen med under fire øjne og mere romantiske rammer. Er hverken bøger eller film noget for dig, er et andet alternativ at opsøge en sportsklub. Prøv at melde dig til et eller flere hold hos Fitness World Aabenraa (Nygade 63E) og lær de andre på holdet at kende samtidig. Du får sikkert en chance for at hjælpe en en sød pige med hendes spinning-saddel eller en charmerende fyr med de nye zumbatrin.

Tips til en 40plus date i Aabenraa?

Her til sidst vil vi gerne give vores egne tips til en 40plus date med børn i Aabenraa. Hvis de første dates bliver en samlet succes, skal I til at træffe en beslutning: Skal det være jer to? Hvis I har børn, er det nu på tide at introducere dem. Men gør det på en så uformel og sjov måde som overhovedet muligt. Mangler I inspiration til en 40plus date med hele familien, kunne det måske være en idé med Danland Løjt (Sandskærvej 580). Det vil de fleste børn synes om. En anden, børnevenlig aktivitet er naturligvis Halvøen Løjt Land med afmærkede cykel- og vandreruter (nord for Aabenraa fjord). Det allervigtigste er, at I og jeres børn føler jer godt tilpas og kan slappe af. I lærer bedst hinanden at kende på neutral grund, uden at nogen af jer føler ejerskab over hverken stedet eller tingene. Så tag ud af huset! Besøg for eksempel et af de steder, vi foreslår her ovenfor. En yderligere fordel ved at "skulle noget sammen" er den almene spænding og underholdning, som automatisk følger med. Det giver noget at snakke om og være sammen om for både store og små. Held og lykke!

Søger du Dating 40plus i Aabenraa? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede dating sites her ovenfor - og find Dating 40+ i Aabenraa hurtigt og nemt!