Dating 40plus i Danmark

Utrolig mange singler har gennem tiden mødt deres partner på online dating, og det er bestemt ikke kun de unge, som går på nettet for at finde kærligheden. 40plus datere udgør faktisk en større og større del af det samlede antal netdatere. Mens det før i tiden blev anset som lidt pinligt og taberagtigt i denne aldersgruppe at søge efter en ny partner online, er det i dag overhovedet intet tabu at finde hverken en affære eller en livsledsager på et dating site. Ingen ser længere ned på en person, der som 40- eller 50-årig benytter netdating. Tallene taler deres tydelige sprog: 25% af alle forhold herhjemme begynder efterhånden online, og en stor andel af disse etableres mellem modne singler. Hjulpet på vej af en høj skilsmisserate på knap 50%, samt det faktum at mange forbliver single i rigtig mange år, ser vi nu et rekordstort behov for både flere - og flere forskellige - slags dating muligheder i den mere voksne aldersgruppe. Her nedenfor fortæller vi mere om fordelene og farerne ved 40plus dating. Til sidst får du et par idéer til, hvor du kan finde andre 40plus datere i Danmark.

Søger du dating 40plus i Danmark? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede dating sites her nedenfor - og find 40plus dating partnere hurtigt og nemt!

380.000 medlemmer i Danmark *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

150.000 medlemmer i Danmark *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

120.000 medlemmer i Danmark *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

20.000 medlemmer i Danmark *)
7
  (Samlet bedømmelse)38%62%
Resumé: Cougar Life er det største, engelsk-sprogede mødested for modne kvinder og unge mænd, der søger partner på tværs af aldersskel. Sitet er nemt at bruge og har mange skandinaviske medlemmer.

100.000 medlemmer i Danmark *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

300.000 medlemmer i Danmark *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

61.000 medlemmer i Danmark *)
7
  (Samlet bedømmelse)48%52%
Resumé: 40plus er et danskejet dating site for singler over 40. Her kan du finde både en kæreste og en ven. Siden er nem at finde rundt på og rummer bl.a. artikler og debatforum. 40plus afholder derudover hyppige medlemsevents.

36.000 medlemmer i Danmark *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

40.000 medlemmer i Danmark *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

50.000 medlemmer i Danmark *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

200.000 medlemmer i Danmark *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Dating 40plus - en fordel at være ældre

40plus dating er ikke væsentligt anderledes end dating for unge, men der er dog visse forskelle: På det man kalder "Dating 40", "dating 50" etc. ses der klart flere seriøse datingsider end hurtige scoresider. Profilerne på 40+ dating sites har normalt ret meget fritekst og flere personlige detaljer. Det er ofte partnerformidling af matchmaking-typen, vi finder her - d.v.s. at du via datingsitet bliver "matchet" med nogle potentielle partnere. Disse tjenester hører som regel hjemme i den dyre klasse, men til gengæld hævder mange brugere, at de sparer både tid og penge i sidste ende ved at finde et egnet match hurtigere. Det skyldes blandt andet, at du som 40plus-årig kender dig selv bedre end du gør som 20-årig. Du har bedre føling med dine egne behov og individuelle partnerønsker og forstår måske også at udtrykke dem bedre i din profil og i din kommunikation med andre medlemmer. Ud over en større selvindsigt er en anden god ting ved at være ældre, at du tit kan trække på din erfaring fra flere tidligere parforhold og har fået slebet nogle kanter af i tidens løb. Hvor man som ung måske har en mere idealistisk og rosenrød indstilling til et romantisk parforhold, er man ofte mere realistisk som lidt ældre single.

Dating 40plus - vær åben over for kærligheden og livet

Det kan godt være, at 40plus-datere besidder en større selvindsigt, men til gengæld er der andre risici, der typisk gør sig gældende for denne gruppe. Det er for eksempel risikoen for at sidde fast i forudindfattede idéer om, at det kun er en bestemt type partner der dur, og intet under eller ved siden af. Jo ældre vi bliver, jo sværere kan vi have ved at vænne os til nye idéer og nye personer. En betydelig fare er at hænge fast i sammenligningen med en tidligere eller måske endda afdød partner. I det tilfælde kan du stirre dig helt blind på din ekskones eller -mands fortrinligheder og nemt risikere at ignorere din nye partners egne fortrin. Lad aldrig fortiden komme i vejen for en ny chance, livet giver dig! En tredje risikofaktor, der især forekommer blandt dating 40+ segmentet, er at du selv får stillet dig i vejen for kærligheden. Det lyder måske som en selvmodsigelse, men sker overraskende tit. Hvordan? For eksempel ved at du har så stort fokus på dig selv og dine individuelle ønsker og behov, at du afviser alt, hvad der ikke lever helt op til din private tjekliste. Det er altid værd at huske, at enhver person og potentiel partner har forskellige stærke og svage sider. Og disse kan vise sig at supplere dine egne ganske fint, hvis du bare giver dem lov. Vi kan kun gentage, at det altid betaler sig at være åben over for kærligheden og for livet!

Hvor finder du Dating 40plus i Danmark?

Ved at tilmelde dig et af de mange seriøse dating sites har du de bedste muligheder for at finde lige den partner med lige de egenskaber, som matcher dig perfekt. Men selvfølgelig er der også masser af muligheder for at finde 40plus singler i Danmark. Bare tænk på, at det måske ikke er helt de samme steder, som de yngre singler kommer. Hvor det som 20-årig gælder mere om at foretage hurtige scoringer på den lokale Crazy Daisy og lignende klubber, er det som regel noget mere seriøst, du går efter som mere moden single. Prøv for eksempel at kigge efter en lokal filmklub, i Øst for Paradis (Århus) eller i en anden nærliggende biograf. Et alternativ er at finde dig en bogklub, hvis du er mere til bøger end til film. Bøger og film udgør glimrende konversationsemner, som du kan udnytte til at lære folk bedre at kende. Målet er naturligvis at finde en interessant person, som du kan diskutere lidt dybere med på tomandshånd. Et tredje mulighed er en sportsklub, hvis både bøger og film er for stillesiddende til dig. Meld dig for eksempel til nogle kurser i din lokale Fitness.dk og kom i snak med dine holdkammerater. Måske kan du hjælpe en sød pige med at indstille spinning-sadlen eller en flot fyr med at få de rette zumbabevægelser på plads.

Tips til en 40plus date i Danmark?

Her til sidst vil vi gerne give vores egne idéer til en 40plus date med børn i Danmark. Hvis de første dates bliver en samlet succes, skal I til at træffe en beslutning: Skal det være eller ikke være? Hvis I har børn, enten hver især eller begge to, er det nu på tide at introducere dem. Men gør det på en så uformel og sjov maner som overhovedet muligt. Mangler I inspiration til en 40plus date med børneaktiviteter, kunne det måske være en idé med Fårup Sommerland (Nordjylland). Det vil de fleste børn synes om. En anden, børnevenlig aktivitet er naturligvis Tivoli (København). Det allervigtigste er, at I og jeres børn føler jer godt tilpas og kan slappe af. I lærer bedst hinanden at kende på neutral grund, uden at nogen af jer føler ejerskab over hverken stedet eller tingene. Så tag ud af huset! Besøg for eksempel et af de steder, vi foreslår her ovenfor. En yderligere fordel ved at "skulle noget sammen" er den almene spænding og underholdning, som automatisk følger med. Det giver noget at snakke om og være sammen om for både store og små. Held og lykke!

Søger du Dating 40plus i Danmark? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede dating sites her ovenfor - og find Dating 40+ i Danmark hurtigt og nemt!