Dating 40plus på Sjælland

Rigtig mange voksne danskere har efterhånden fundet en partner på netdating, og det er ikke kun de unge, som bruger internettet til partnersøgning. Faktisk udgør 40plus segmentet en stigende andel af medlemmerne på online dating. Og hvor dettte før var noget, der blev set lidt skævt til netop i denne aldersgruppe, er det nu fuldkommen acceptabelt at søge en partner på nettet, hvad enten det er for livet eller blot for en tid. Man bliver ikke længere anset for at være ensom eller sær, hvis man går på online dating i 40'erne eller som endnu ældre. Dette afspejles også i statistikkerne: 1 ud af 4 forhold i Danmark starter trods alt på internettet, og flere og flere af disse indgås i en moden alder. Mange lever som singler en stor del af livet, og næsten af alle gifte bliver på et tidspunkt skilt, så behovet for dating muligheder blandt modne singler har aldrig været større. I denne artikel kan du læse mere om både fordele og ulemper ved 40plus dating. Derudover giver vi dig nogle tips til, hvor du kan finde andre 40plus datere på Sjælland.

Søger du dating 40plus på Sjælland? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede dating sites her nedenfor - og find 40plus dating partnere hurtigt og nemt!

 

128.000 medlemmer i Sjælland *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

51.000 medlemmer i Sjælland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

40.000 medlemmer i Sjælland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

7.000 medlemmer i Sjælland *)
7
  (Samlet bedømmelse)38%62%
Resumé: Cougar Life er det største, engelsk-sprogede mødested for modne kvinder og unge mænd, der søger partner på tværs af aldersskel. Sitet er nemt at bruge og har mange skandinaviske medlemmer.

34.000 medlemmer i Sjælland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

13.000 medlemmer i Sjælland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

101.000 medlemmer i Sjælland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

20.000 medlemmer i Sjælland *)
7
  (Samlet bedømmelse)48%52%
Resumé: 40plus er et danskejet dating site for singler over 40. Her kan du finde både en kæreste og en ven. Siden er nem at finde rundt på og rummer bl.a. artikler og debatforum. 40plus afholder derudover hyppige medlemsevents.

12.000 medlemmer i Sjælland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

17.000 medlemmer i Sjælland *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

67.000 medlemmer i Sjælland *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Dating 40plus - en fordel at være ældre

Er 40plus dating anderledes end ung dating? Det adskiller sig sådan set ikke voldsomt, men nogle forskelle er der dog: Blandt såkaldte "Dating 40" eller "dating 50" datingsider er der betydeligt flere seriøse datingtjenester end rene og skære scoreplatforme. En typisk 40+ datingprofil indeholder ofte mere personlig tekst og flere personlige informationer. Som regel yder disse sites datingydelser i form af matchmaking, hvor datingsiden giver dig et vist antal "matches" eller partnerforslag. Medlemsgebyret for disse ydelser er ofte i den høje ende, men mange matchmaking-brugere fortæller, at metoden tit er mere effektiv og derfor samlet set sparer dig både penge og tid. Dette skyldes eventuelt også, at man i 40'erne har et bedre kendskab til sig selv, end man har i 20'erne. Man kender således også sine partnerbehov og -ønsker mere indgående og kan eventuelt også formulere dem bedre, både i profilteksten og i beskeder med de øvrige medlemmer. Som ældre har du ikke blot en højere selvindsigt, men også en vis portion erfaring med fra allerede overståede forhold. Det hjælper både med til at slibe kanter af og have knap så rosenrød en indstilling til, hvad et parforhold indebærer.

Dating 40plus - vær åben over for kærligheden og livet

Det kan godt være, at 40plus-datere besidder en større selvindsigt, men til gengæld er der andre farer, der typisk gør sig gældende for denne gruppe. Det er for eksempel risikoen for at sidde fast i forudindfattede idéer om, at det kun er en bestemt type partner der dur, og intet under eller ved siden af. Jo ældre vi bliver, jo sværere kan vi have ved at vænne os til nye idéer og nye personer. En betydelig fare er at hænge fast i sammenligningen med en tidligere eller måske endda afdød partner. I det tilfælde kan du stirre dig helt blind på din ekskones eller -mands fortrinligheder og nemt risikere at ignorere din nye partners egne fortrin. Lad aldrig fortiden komme i vejen for en ny chance, livet giver dig! En tredje risikofaktor, der især forekommer blandt dating 40+ segmentet, er at du selv formår at stille dig i vejen for kærligheden. Det lyder måske som en selvmodsigelse, men sker overraskende tit. Hvordan? For eksempel ved at du har så stort fokus på dig selv og dine individuelle ønsker og behov, at du afviser alt, hvad der ikke lever helt op til din private tjekliste. Det er altid værd at huske, at enhver person og potentiel partner har forskellige stærke og svage sider. Og disse kan vise sig at supplere dine egne ganske fint, hvis du bare giver dem lov. Vi kan kun gentage, at det altid betaler sig at være åben over for kærligheden og for livet!

Hvor finder du Dating 40plus på Sjælland?

Det store udvalg af seriøse datingsider giver dig optimale chancer for at møde det helt rigtige match med de helt rigtige egenskaber, der supplerer dine egne. Men der er naturligvis også mange andre måder at finde 40plus singler på Sjælland på. Vær blot opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er de samme venues, du skal besøge, som da du var yngre. Hvor det som 20-årig var tilstrækkeligt at gå på den lokale Crazy Daisy eller en anden klub og finde sig en scoring for en aften, har du som moden single oftest lidt højere krav til både stedets og partnerens kvaliteter. En idé kan derfor være at holde udkig efter en lokal filmklub, i Nordisk Film (Valby) eller i en anden biograf. Alternativt kan du prøve at opstøve en bogklub, hvis bøger er lige dig. Men både bøger og film egner sig glimrende som isbryder-emner, og hvorfor ikke udnytte dem til at komme i kontakt med andre? I sidste ende er målet selvsagt at finde et film- eller bogklubsmedlem, du kan fortsætte diskussionen med under fire øjne og mere romantiske rammer. Er hverken bøger eller film noget for dig, er et andet alternativ at opsøge en sportsklub. Prøv at melde dig til et eller flere hold i din lokale fitness.dk og lær de andre på holdet at kende samtidig. Du får sikkert en chance for at hjælpe en en sød pige med hendes spinning-saddel eller en charmerende fyr med de nye zumbatrin.

Antal indbyggere på Sjælland: 2020216

Søger du Dating 40plus på Sjælland? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede dating sites her ovenfor - og find Dating 40+ på Sjælland hurtigt og nemt!