Singlerejser i Aabenraa

Singleferier og singlerejser er i løbet af det seneste årti blevet en fuldt ud accepteret måde at holde ferie på. Flere og flere rejsebureauer udbyder nu single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være bestemt kun for singler, eller alternativt kan den indeholde visse fordele til singler - som fx nedsat pris på enkeltværelse og lignende særydelser. Visse singlerejser har som det primære eller sekundære formål at finde sig en partner i løbet af ferien. I det følgende fortæller vi mere om plusser og minusser ved denne rejseform. Bagefter kan du lettere vurdere, om singlerejser er fremtiden for dig. Hvis du søger andre singler til single rejser i Aabenraa, giver vi også lidt tips!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Aabenraa? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Aabenraa og find rejsefællerne i byen eller online!

1.000 medlemmer i Aabenraa *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Aabenraa *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

>150 medlemmer i Aabenraa *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

>150 medlemmer i Aabenraa *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

>150 medlemmer i Aabenraa *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

>150 medlemmer i Aabenraa *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

1.000 medlemmer i Aabenraa *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Aabenraa *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Aabenraa *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Aabenraa *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Aabenraa? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil med stor garanti kunne købe singleferier hos de fleste rejseagenturer i Aabenraa og omegn. For singlerejser er blevet uhyre populære og det med god grund. Der er nemlig utrolig mange fordele ved denne rejseform. Og hvor singleture førhen var noget, man var lidt forlegen over, er ingen singler nu generte over at bestille en singlerejse eller fortælle kolleger og bekendte om det. Singlerejser er for dig, der både ønsker at komme ud at se noget, men som også godt vil have muligheden for at møde nye mennesker. Her ser vi nærmere på fordele og de få ulemper, der ikke må glemmes. Beslut så selv, om du stadig har lyst til singlerejser!

Søger du singlerejser i Aabenraa? Alle fordelene ved singlerejser!

Singlerejser har bestemt sine fordele: At se verden sammen med andre singler som dig selv er en fantastisk mulighed for at slappe af og more dig med ligesindede. Ved at tilmelde dig en rejse specifikt for singler skal du hverken trækkes med turtelduer på bryllupsrejse eller småbørnsfamilier. Derudover har du på en singlerejse store chancer for at slå to fluer med ét smæk og pludselig møde dit livs kærlighed, mens du holder ferie. Så kan det næsten ikke blive meget bedre. Nuvel, der er naturligvis ingen garanti for, at det vil ske, men en hed ferieflirt skulle der være store chancer for. Efterhånden som antallet af singlerejser er vokset, er der også kommet flere typer rejser at vælge mellem: Et populært valg er daseferier på varme steder som De Kanariske Øer med masser af sol, hav og kølige cocktails i skyggen. Men der er selvfølgelig også kulturelle singlerejser for dem, som drømmer om storbyferie og museer og nyde en Spritz Aperol på en fortovscafé i Wien frem for i en strandbar på Big Island. Andre igen vælger at tage på aktivrejser, hvor man som gruppe klatrer, vandrer, sejler eller rider sammen. Alt i alt skulle der være nok af muligheder for at finde præcis den slags singlerejse, du godt kan lide - måske endda til et sted, du altid har drømt om. At du så oven i købet kan holde ferie med andre singler som dig selv, gør singlerejser til den perfekte rejseform for mange.

Søger du singlerejser i Aabenraa? Hvad du ikke må glemme!

Siger man først singlerejser, bliver man også nødt til at forholde sig til de få ulemper, der trods alt er ved denne ferietype. Hvis du aldrig har været på singlerejse før og har skyhøje forventninger til både indhold og udbytte, er det en god idé også at overveje, hvad du også risikerer at opleve på single rejser: Hvis du er en af de singler, der ikke nødvendigvis tager afsted for at finde dig den eneste ene, vil du muligvis være i mindretal og kan føle dig tvunget til at gøre kraftigt opmærksom på det. Dette hænger dog tit sammen med, hvilken type rejse vi taler om. På strandferier og deciderede fest-charterrejser kan du være sikker på at få det svært som en enlig, der gerne vil forblive single. I så fald er et godt råd at undgå den slags rejser! Er du den stille og generte type, er det måske heller ikke lige dig med en masse mennesker, der alle har det fælles formål med rejsen, at de vil komme hinanden ved, få nye venner, kærester etc. Ligegyldigt om du endda selv måtte have en drøm om at møde en partner på turen, kan du nemt risikere totalt at drukne i mængden og aldrig få gjort opmærksom på dig selv og alle dine fordele. En advarsel om det modsatte er dog også på sin plads: slå dig ikke så meget løs, at din rejse ender i alkoholtåger og éngangsknald, som du bagefter fortryder. Det er både spild af penge, tid og chancer. Begynd hellere i god tid inden ferien at overveje, hvilken type singlerejse, du vil tilmelde dig. Så får du med garanti det bedste resultat.

Søger du singlerejser i Aabenraa? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil gerne rejse med andre singler, de kender lidt fra derhjemme frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, så prøv i god tid at hyre andre singler til dine single rejser! Aabenraa burde rumme mange singler, som har lyst til at rejse med. Måske kan du endda selv arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at opstøve rejseledsagere i Aabenraa. Besøg byens barer og klubber med et fast formål! I stedet for blot at nyde en Ørbæk Fynsk Forår øl på Café Butler (Gågaden), så vær vaks og start en konversation. Spørg ind til om deres foretrukne ferietype og -destination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Belgien eller måske til Bolivia? Skal der helst dyrkes yoga eller maraton undervejs? Vurder ud fra den nye information, om I kunne være et godt rejsematch. Den følgende uge kan du udvide din søgning til et af de mange hyggelige steder i Kolding, som fx Tordenskiold (Akseltorv) og falde i snak med nye mennesker. Kom gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også et godt praj om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du er mere til aktivferier, så spørg i stedet dine sportsfæller, hvadenten du kommer mest i Fitness World Aabenraa (Nygade 63E) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og alletiders rejse!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Aabenraa? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!