Singlerejser i Aalborg

Singleture og singlerejser er inden for de seneste 5-10 år blevet en mere og mere udbredt rejseform. Flere og flere rejsebureauer udbyder efterhånden single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være lavet udelukkende for singler, eller alternativt får du som single visse fordele - for eksempel rabat på enkeltværelse og lignende særydelser. Enkelte singlerejser går mest af alt ud på at finde sig en ferieflirt på turen. Her nedenfor ser vi nærmere på fordele og ulemper ved denne rejseform. Så er det nemmere for dig at afgøre, om singlerejser er din kop te. Hvis du søger en partner eller ledsagere til single rejser i Aalborg, giver vi også lidt idéer!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Aalborg? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Aalborg og find rejsefællerne i byen eller online!

 

8.000 medlemmer i Aalborg *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

1.000 medlemmer i Aalborg *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

3.000 medlemmer i Aalborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

2.000 medlemmer i Aalborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

2.000 medlemmer i Aalborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

6.000 medlemmer i Aalborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

1.000 medlemmer i Aalborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

1.000 medlemmer i Aalborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

1.000 medlemmer i Aalborg *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

4.000 medlemmer i Aalborg *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Aalborg? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil med stor garanti kunne booke singleferier hos de fleste rejseselskaber i Aalborg og omegn. For singlerejser er blevet uhyre populære, og det er der en god grund til. Der er nemlig utrolig mange fordele ved denne rejseform. Og hvor en singletur før var noget lidt taberagtigt for dem, der ikke havde andre muligheder, har ingen singler nu problemer med at bestille en singlerejse eller fortælle kolleger og bekendte om det. Singlerejser er for de singler, der både ønsker at komme ud at rejse, men samtidig godt vil udnytte tiden til - og have muligheden for - at møde nye mennesker. Her tager vi et nærmere blik på fordele og de få ulemper, der trods alt også findes. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er noget for dig!

Søger du singlerejser i Aalborg? Alle fordelene ved singlerejser!

Der er som sagt mange fordele ved singlerejser: At rejse rundt i verden sammen med andre singler som dig selv er en fantastisk mulighed for at have det sjovt og slappe af med ligesindede. Og ved at vælge en rejse kun for singler undgår du alle børnefamilierne og bryllupsrejseparrene. Derudover udgør singlerejser en storartet mulighed for at slå to fluer med ét smæk og pludselig møde dit livs kærlighed, mens du holder ferie. Så kan det næsten ikke blive meget bedre. Nuvel, der udstedes selvsagt ikke nogen garantier for, at du er en af de heldige, men en hed ferieflirt skulle der være store chancer for. Efterhånden som antallet af singlerejser er vokset, er der også kommet flere typer rejser at vælge mellem: Et populært valg er daseferier på varme steder som Hawai'i med masser af sol, strand og vand, iblandet cocktails ad libitum. Men der er selvfølgelig også kulturelle singlerejser for dem, som drømmer om storbyferie og museer og at nyde en tequila på en fortovscafé i Barcelona frem for i en strandbar på Fuerteventura. Endelig vælger flere og flere at tage på aktivrejser, hvor du kan vandre, klatre, ride eller sejle sammen med dine rejsefæller. Der er alt i alt rige muligheder for at finde lige den slags singlerejse, du kunne tænke dig - måske endda til et sted, du altid har drømt om. At du så oven i købet kan holde ferie med folk som dig selv, gør singlerejser til den perfekte rejseform for mange.

Søger du singlerejser i Aalborg? Hvad du ikke må glemme!

Siger man først singlerejser, må man også tage de forholdsvis få ulemper med i betragtning. Hvis det er din allerførste singlerejse, og du har virkelig høje forventninger til den, er det en god idé også at overveje, hvad du også risikerer at opleve på single rejser: Hvis du er en af de singler, der ikke nødvendigvis tager afsted for at finde dig den eneste ene, kan du godt risikere at være i mindretal og kan føle dig tvunget til at gøre kraftigt opmærksom på det. Dette har dog også noget at gøre med, hvilken type rejse du har valgt. På strand- og grisefestferier kan du være sikker på at få det svært som en enlig, der gerne vil forblive single. I så fald er et godt råd at undgå den slags rejser! Er du den stille og generte type, er det måske heller ikke lige dig med en masse mennesker, der alle har det fælles formål med rejsen, at de vil lære nye mennesker at kende. Skønt du selv måtte drømme om at finde din udkårne på turen, kan du nemt risikere helt at drukne i mængden og aldrig få gjort opmærksom på dig selv og alle dine fordele. Det betyder selvfølgelig ikke, at du bare skal gå over i den anden grøft: slå dig ikke så meget løs, at din rejse kan gøres op i antallet af branderter og scoringer, som du bagefter fortryder. Det er både spild af penge, tid og chancer. Begynd hellere i god tid inden ferien at overveje, hvilken type singlerejse, du vil tilmelde dig. Så får du det bedste resultat.

Søger du singlerejser i Aalborg? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil helst afsted med andre singler, de kender lidt fra derhjemme frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, er det bare om at komme i gang med at hyre andre singler til dine single rejser! Aalborg burde rumme mange singler, som er åbne over for idéen. Måske har du endda lyst til selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at finde rejsefæller i Aalborg. Besøg byens barer og klubber med et fast formål! I stedet for blot at nyde en Økologisk Choco Ale øl på Pusterummet (Jomfru Ane Gade 12), så hav øjne og ører åbne og kom i snak. Spørg dem om omkring deres foretrukne ferieform og rejsedestination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Belgien eller måske til Tjekkiet? Skal der helst dyrkes yoga eller synkronsvømning undervejs? Afgør ud fra den nye information, om I kunne udgøre et godt rejsematch. Næste uge kan du gå videre til Pakhuset (Ved Stranden 9) og falde i snak med nye, potentielle rejsefælle-emner. Hit gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også et godt praj om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du er mere til aktivferier, så spørg i stedet dine klubkammerater, hvadenten du så kommer i Fitness World (Dannebrogsgade 58) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og god tur!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Aalborg? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!