Singlerejser i Århus

Singleferier og singlerejser er i løbet af det seneste årti blevet en fuldt ud accepteret måde at holde ferie på. Flere og flere rejsebureauer udbyder nu om dage single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være bestemt kun for singler, eller alternativt får du som single visse fordele - for eksempel rabat på enkeltværelse og lignende særydelser. Enkelte singlerejser går mest af alt ud på at finde sig en ferieflirt på turen. I denne artikel ser vi nærmere på fordele og ulemper ved denne rejseform. Bagefter kan du lettere vurdere, om singlerejser er noget for dig. Hvis du søger andre singler til single rejser i Århus, får du også lidt idéer!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Århus? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Århus og find rejsefællerne i byen eller online!

 

15.000 medlemmer i Århus *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

1.000 medlemmer i Århus *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

5.000 medlemmer i Århus *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

6.000 medlemmer i Århus *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

4.000 medlemmer i Århus *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

2.000 medlemmer i Århus *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

12.000 medlemmer i Århus *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

1.000 medlemmer i Århus *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

2.000 medlemmer i Århus *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

8.000 medlemmer i Århus *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Århus? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil sandsynligvis kunne booke singleferier hos de fleste rejseselskaber i Århus og omegn. For singlerejser er blevet uhyre populære, og det er der en god grund til. Der er nemlig utrolig mange positive aspekter ved denne rejseform. Og hvor singleture engang var noget, der blev set lidt skævt til, har ingen singler nu problemer med at bestille en singlerejse eller fortælle kolleger og bekendte om det. Singlerejser er for de singler, der både ønsker at komme ud at se noget, men samtidig godt vil udnytte tiden til - og have muligheden for - at møde nye mennesker. Her kigger vi nærmere på fordele og de få ulemper, der ikke må glemmes. Så kan du selv overveje, om singlerejser er ferieformen for dig!

Søger du singlerejser i Århus? Alle fordelene ved singlerejser!

Singlerejser har nogle betydelige fordele: For det første slipper du for folk på bryllupsrejse eller småbørnsferie. Derudover er det sjovt at opleve verden i selskab med en gruppe singler og på den måde have det sjovt og møde nye mennesker samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at at singlerejser gør det muligt for dig at tjekke de medrejsende partneremner ud, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, det er selvfølgelig ikke sikkert, der venter en drømmepartner på dig, men mon ikke du kan du få dig en hed ferieflirt... . Ikke alene er antallet af singlerejser steget støt, der er også flere rejsekategorier at vælge imellem: Der kan bades og dases på destinationer som Kenya. Der kan dyrkes kunst og kultur på hovedstadsferie i fx Rom, og der kan dyrkes maraton eller trekking på aktivferie. Så du skal gøre dig umage for ikke at finde en singlerejse, der passer dig.

Søger du singlerejser i Århus? Hvad du ikke må glemme!

Selvom det indtil nu kun har lydt positivt, har singlerejser dog også sine mindre fantastiske sider: Hvis du tilhører det mindretal, som ikke gider deltage i ræset om at finde din bedre halvdel, vil du med garanti føle dig en smule udenfor. Dette ændrer sig dog meget, helt afhængig af, hvad slags rejse du er så heldig eller uheldig at have tilmeldt dig. Risikoen er klart større på ungdomsrejser og rejser med meget alkohol involveret! For de generte typer kan det også være en udfordring med masser af fremmede mennesker uafbrudt. Og hvis du endelig skulle have tænkt dig at finde en partner under ferien, er det ikke sikkert, du kan overdøve de mere dominerende rejsefæller. Men at give helt slip uden tanke på morgendagen kan også give bagslag: hvis du lader din tur stå udelukkende på scoringer og branderter alle aftener, er rejsens samlede værdi begrænset. Så kom i gang med at indkredse hvorhen, hvordan og med hvem der skal rejses.

Søger du singlerejser i Århus? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil helst afsted med andre singler, de kender lidt fra derhjemme frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, så prøv i god tid at hyre andre singler til dine single rejser! Århus burde rumme mange singler, som har lyst til at rejse med. Måske har du endda lyst til selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at rekruttere rejsepartnere i Århus. Besøg byens barer og klubber med et fast formål! I stedet for blot at nyde en Økologisk Bombay Pal Ale øl på Train (Toldbodgade 6), så hav øjne og ører åbne og start en konversation. Spørg dem om om deres foretrukne ferieform og rejsedestination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Litauen eller måske til Tjekkiet? Skal der helst dyrkes yoga eller dressurridning undervejs? Vurder ud fra den nye information, om I kunne udgøre et godt rejsematch. De følgende uger kan du gå videre til Fatter Eskil (Skolegade 25) og falde i snak med nye mennesker. Hit gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også et godt praj om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du satser på en aktivferie, så spørg i stedet dine klubkammerater, hvadenten du er medlem af Fitness World Scandinavian (Margrethepladsen 4) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og god tur!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Århus? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!