Singlerejser i Ballerup

Singlerejser og singleture er i løbet af det seneste årti blevet en fuldt ud accepteret måde at holde ferie på. Flere og flere rejsebureauer udbyder nu single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være eksklusivt målrettet til singler, eller alternativt kan den indeholde visse fordele til singler - såsom enkeltværelse-rabat og lignende særydelser. Visse singlerejser har som det primære eller sekundære formål at finde sig en partner i løbet af ferien. Her nedenfor fortæller vi mere om plusser og minusser ved denne rejseform. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er fremtiden for dig. Hvis du søger partnere eller rejsefæller til single rejser i Ballerup, får du også lidt inspiration!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Ballerup? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Ballerup og find rejsefællerne i byen eller online!

3.000 medlemmer i Ballerup *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Ballerup *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

1.000 medlemmer i Ballerup *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Ballerup *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

1.000 medlemmer i Ballerup *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

2.000 medlemmer i Ballerup *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Ballerup *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

>150 medlemmer i Ballerup *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Ballerup *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Ballerup *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Ballerup? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil med stor garanti kunne booke singleferier hos de fleste rejsebureauer i Ballerup og omegn. For singlerejser er blevet uhyre populære, og det er der en god grund til. Der er nemlig utrolig mange fordele ved denne rejseform. Og hvor singleture engang var noget, der blev set lidt skævt til, er ingen singler nu generte over at bestille en singlerejse eller fortælle kolleger og bekendte om det. Singlerejser er for de singler, der både ønsker at komme ud at rejse, men samtidig godt vil udnytte tiden til - og have muligheden for - at møde nye mennesker. Her kigger vi nærmere på fordele og de få ulemper, der ikke må glemmes. Så kan du selv overveje, om singlerejser er ferieformen for dig!

Søger du singlerejser i Ballerup? Alle fordelene ved singlerejser!

Singlerejser har mange fordele: At se verden sammen med andre singler som dig selv er en unik mulighed for at blande fornøjelse og socialt samvær. Og ved at vælge en rejse kun for singler skal du hverken trækkes med turtelduer på bryllupsrejse eller småbørnsfamilier. Derudover har du på en singlerejse store chancer for at slå to fluer med ét smæk og pludselig møde dit livs kærlighed, mens du holder ferie. Så kan det næsten ikke blive meget bedre. Nuvel, det er selvfølgelig ikke alle, som møder den eneste ene på ferien, men en hed ferieflirt skulle der være store chancer for. I takt med at antallet af singlerejser er vokset, tilbydes der også flere rejsekategorier: Et populært valg er daseferier på varme steder som Kenya med masser af sol, hav og kølige cocktails i skyggen. Men der er selvfølgelig også kulturelle singlerejser for dem, som hellere vil på storbyferie og museer og nyde en drink på en fortovscafé i Barcelona frem for i en strandbar på Oahu. Et alternativt valg er at tage på aktivrejser, hvor du kan vandre, klatre, ride eller sejle sammen med dine rejsefæller. Med de mange muligheder finder du sikkert også en type singlerejse, der passer dig - måske endda til et sted, du altid har drømt om. At du så oven i købet kan holde ferie med folk, du har noget tilfælles med, gør singlerejser til et uovertruffent valg af rejseform.

Søger du singlerejser i Ballerup? Hvad du ikke må glemme!

Siger man først singlerejser, må man også tage de forholdsvis få ulemper med i betragtning. Hvis du aldrig har været på singlerejse før og har skyhøje forventninger til både indhold og udbytte, er det en god idé også at overveje de mindre positive sider, som du også risikerer at løbe ind i på single rejser: Hvis du er en af de singler, der faktisk ikke deltager i forventningen om at finde dig den eneste ene, er du højst sandsynligt i mindretal og kan være nødt til at gøre kraftigt opmærksom på det. Dette hænger dog tit sammen med, hvilken type rejse det drejer sig om. På strandferier og deciderede fest-charterrejser kan du være sikker på at få det svært som en enlig, der gerne vil forblive single. I så fald anbefaler vi dig at undgå den slags rejser! Hvis du er meget genert og indadvendt, er det sandsynligvis heller ikke lige dig med en stor gruppe mennesker, der alle har det fælles formål med rejsen, at de vil komme hinanden rigtig meget ved. Selvom du så endda selv måtte have en drøm om at møde en partner på turen, kan du nemt risikere totalt at drukne i mængden og aldrig få gjort opmærksom på dig selv og alle dine fordele. Der skal dog også være plads til en advarsel om det modsatte: slå dig ikke så meget løs, at din rejse kan gøres op i antallet af branderter og scoringer, som du bagefter fortryder. Det er både spild af tid, penge og muligheder. Begynd hellere i god tid inden ferien at overveje, hvilken type singlerejse, du vil tilmelde dig. Så får du med størst sandsynlighed det ønskede resultat.

Søger du singlerejser i Ballerup? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil helst afsted med andre singler, de kender lidt i forvejen frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, så prøv i god tid at hyre andre singler til dine single rejser! Ballerup burde rumme mange singler, som har lyst til at rejse med. Måske kan du endda selv arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at rekruttere rejsepartnere i Ballerup. Gå på byens barer og klubber med et fast formål! Frem for bare at stå og hænge over en Økologisk Choco Ale øl på en af Københavns mange hyggelige klubber som fx Kulørbar (Gothersgade 8), så vær vaks og start en konversation. Spørg dem om angående deres foretrukne rejsemål og ferieform og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Finland eller måske til Rusland? Skal der helst dyrkes yoga eller svømning undervejs? Afgør ud fra det du får at vide, om I kunne være et godt rejsematch. Den følgende uge kan du udvide din søgning til en af Københavns mange hyggelige spillesteder som fx Vega (Enghavevej 40) og falde i snak med nyepotentielle rejsefælle-emner. Hit gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også et godt praj om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du snarere har lyst til aktivferier, så spørg i stedet dine sportsfæller, hvadenten du kommer mest i KE BodyWork (Poppel Alle 28) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og rigtig god singlerejse!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Ballerup? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!