Singlerejser i Birkerød

Singlerejser og singleture er blevet en helt almindelig ferieform inden for de seneste 5-10 år. De fleste rejseselskaber udbyder nu single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være bestemt kun for singler, eller alternativt får du som single visse fordele - såsom enkeltværelse-rabat og lignende særydelser. Der findes også singlerejser, hvor hovedformålet er at finde sig en kæreste under ferien. Her nedenfor vurderer vi de positive og negative sider ved denne rejseform. Bagefter kan du lettere vurdere, om singlerejser er din kop te. Hvis du søger en partner eller ledsagere til single rejser i Birkerød, får du også lidt inspiration!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Birkerød? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Birkerød og find rejsefællerne i byen eller online!

1.000 medlemmer i Birkerød *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Birkerød *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

>150 medlemmer i Birkerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

>150 medlemmer i Birkerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

>150 medlemmer i Birkerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

1.000 medlemmer i Birkerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Birkerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Birkerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

>150 medlemmer i Birkerød *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Birkerød *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Birkerød? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil med stor garanti kunne booke singleferier hos de fleste rejseselskaber i Birkerød og omegn. Singlerejser er nemlig blevet uhyre populære, og det er der en god grund til. Der er nemlig utrolig mange positive aspekter ved denne rejseform. Og hvor en singletur før var noget lidt taberagtigt for dem, der ikke havde andre muligheder, er ingen singler nu generte over at bestille en singlerejse eller fortælle familie og venner om det. Singlerejser er for de singler, der både ønsker at komme ud at rejse, men samtidig godt vil udnytte tiden til - og have muligheden for - at møde nye mennesker. Her tager vi et nærmere blik på fordele og de få ulemper, der trods alt også findes. Så kan du selv overveje, om singlerejser er ferieformen for dig!

Søger du singlerejser i Birkerød? Alle fordelene ved singlerejser!

Singlerejser har mange fordele: At rejse rundt i verden i en gruppe med andre singler som dig selv er en unik mulighed for at have det sjovt og slappe af med ligesindede. Ved at tilmelde dig en rejse specifikt for singler skal du hverken trækkes med turtelduer på bryllupsrejse eller småbørnsfamilier. Derudover udgør singlerejser en storartet mulighed for at slå to fluer med ét smæk og pludselig møde dit livs kærlighed, mens du holder ferie. Så kan det næsten ikke blive meget bedre. Nuvel, der er naturligvis ingen garanti for, at det vil ske, men en hed ferieflirt burde vel heller ikke være så dårligt. I takt med at antallet af singlerejser er vokset, udbydes der også flere rejsetyper: Et populært valg er daseferier på varme steder som Kenya med masser af strand, sol og drinks i liggestolen. Men der er også den mere kulturelle type singlerejser for dem, som hellere vil på storbyferie og museer og nyde en margarita på en fortovscafé i Bruxelles frem for i en strandbar på La Gomera. Endelig vælger flere og flere at tage på aktivrejser, hvor man vandrer, klatrer, rider eller sejler sammen med sine rejsefæller. Alt i alt skulle der være nok af muligheder for at finde præcis den slags singlerejse, du godt kan lide - måske endda til en destination, du altid har drømt om. At du så oven i købet kan holde ferie med andre singler som dig selv, gør singlerejser til den ideelle måde at holde ferie på for et stigende antal personer.

Søger du singlerejser i Birkerød? Hvad du ikke må glemme!

Siger man først singlerejser, må man ikke overse de heldigvis få ulemper, der også er ved den ferietype. Hvis du aldrig har været på singlerejse før og har skyhøje forventninger til både indhold og udbytte, er det en god idé også at overveje de mindre positive sider, som du også risikerer at møde på single rejser: Hvis du er en af de singler, der ikke nødvendigvis tager afsted for at finde dig dit livs kærlighed, vil du muligvis være i mindretal og kan være nødt til at gøre kraftigt opmærksom på det. Dette hænger dog tit sammen med, hvilken type rejse det drejer sig om. På strandferier og deciderede fest-charterrejser vil det ikke være nemt at deltage som en enlig, der gerne vil forblive single. I så fald anbefaler vi dig at gå uden om den slags rejser! Hvis du er meget genert og indadvendt, er det sikkert heller ikke lige dig med en masse mennesker, der alle har det fælles formål med rejsen, at de vil lære nye mennesker at kende. Ligegyldigt om du endda selv måtte drømme om at finde din udkårne på turen, kan du nemt risikere fuldstændigt at drukne i mængden og aldrig få gjort opmærksom på dig selv og dine fortræffeligheder. Det betyder selvfølgelig ikke, at du bare skal gå over i den anden grøft: slå dig ikke så meget løs, at din rejse kan gøres op i antallet af branderter og scoringer, som du bagefter fortryder. Det er både spild af tid, penge og muligheder. Begynd hellere i god tid inden ferien at overveje, hvilken type singlerejse, du er mest til. Så får du med størst sandsynlighed det ønskede resultat.

Søger du singlerejser i Birkerød? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil gerne rejse med andre singler, de kender lidt fra derhjemme frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, er det bare om at komme i gang med at hyre andre singler til dine single rejser! Birkerød burde rumme mange singler, som er med på en rejseoplevelse. Måske har du endda mod på selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at opstøve rejseledsagere i Birkerød. Besøg byens barer og klubber med et fast formål! Frem for bare at stå og hænge over en Økologisk Choco Ale øl på en af Københavns mange hyggelige klubber som fx Club Mambo (Vester Voldgade 85), så hav øjne og ører åbne og start en konversation. Spørg ind til angående deres foretrukne rejsemål og ferieform og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Grønland eller måske til Kina? Skal der helst dyrkes yoga eller ridning undervejs? Vurder ud fra den nye information, om I kunne udgøre et godt rejsematch. Næste uge kan du gå videre til en af Københavns mange hyggelige spillesteder som fx Vega (Enghavevej 40) og falde i snak med nye mennesker. Find eventuelt på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også et godt praj om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du snarere har lyst til aktivferier, så spørg i stedet dine sportsfæller, hvadenten du så kommer i fitness dk - Birkerød (Bistrupvej 1) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og god tur!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Birkerød? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!