Singlerejser i Danmark

Singlerejser og singleture er blevet en helt almindelig ferieform inden for de seneste 5-10 år. De fleste rejseselskaber udbyder nu om dage single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være bestemt kun for singler, eller alternativt får du som single visse fordele - som fx nedsat pris på enkeltværelse og lignende særydelser. Enkelte singlerejser går mest af alt ud på at finde sig en ferieflirt på turen. I det følgende fortæller vi mere om plusser og minusser ved denne rejseform. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er noget for dig. Hvis du søger andre singler til single rejser i Danmark, giver vi også lidt idéer!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Danmark? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Danmark og find rejsefællerne i nærheden eller online!

 

380.000 medlemmer i Danmark *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

26.000 medlemmer i Danmark *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

120.000 medlemmer i Danmark *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

150.000 medlemmer i Danmark *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

100.000 medlemmer i Danmark *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

40.000 medlemmer i Danmark *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

300.000 medlemmer i Danmark *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

36.000 medlemmer i Danmark *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

50.000 medlemmer i Danmark *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

200.000 medlemmer i Danmark *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Danmark? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil med stor garanti kunne bestille singleferier hos de fleste rejseagenturer i Danmark. For singlerejser er blevet uhyre populære og det med god grund. Der er nemlig utrolig mange ting, der taler for denne rejseform. Og hvor singleture førhen var noget, man var lidt forlegen over, er ingen singler nu generte over at bestille en singlerejse eller fortælle venner og familie om det. Singlerejser er for dig, der både ønsker at komme ud at rejse, men som også godt vil have muligheden for at møde nye mennesker. Her ser vi nærmere på fordele og de få ulemper, der ikke må glemmes. Beslut så selv, om du stadig har lyst til singlerejser!

Søger du singlerejser i Danmark? Alle fordelene ved singlerejser!

Der er som sagt mange fordele ved singlerejser: At rejse rundt i verden sammen med andre singler som dig selv er en unik mulighed for at slappe af og more dig med ligesindede. Og på en rejse udelukkende for singler slipper du for både børnefamilier og brudepar. Derudover udgør singlerejser en storartet mulighed for at slå to fluer med ét smæk og møde din drømmepartner, mens du holder ferie. Så kan det næsten ikke blive meget bedre. Nuvel, der udstedes selvsagt ikke nogen garantier for, at du er en af de heldige, men en hed ferieflirt skulle der være store chancer for. I takt med at antallet af singlerejser er vokset, udbydes der også flere rejsetyper: Et populært valg er daseferier på varme steder som Mexico med masser af sol, hav og kølige cocktails i skyggen. Men der er selvfølgelig også kulturelle singlerejser for dem, som drømmer om storbyferie og museer og nyde en drink på en fortovscafé i Tokyo frem for i en strandbar på Lanzarote. Et alternativt valg er at tage på aktivrejser, hvor man vandrer, klatrer, rider eller sejler sammen med sine rejsefæller. Der er alt i alt rige muligheder for at finde lige den slags singlerejse, du kunne tænke dig - måske endda til en destination, du altid har drømt om. At du så oven i købet kan holde ferie med folk, du har noget tilfælles med, gør singlerejser til den ideelle måde at holde ferie på for et stigende antal personer.

Søger du singlerejser i Danmark? Hvad du ikke må glemme!

Siger man først singlerejser, må man også tage de forholdsvis få ulemper med i betragtning. Hvis du aldrig har været på singlerejse før og har skyhøje forventninger til både indhold og udbytte, er det en god idé også at overveje de negative sider, du også risikerer at opleve på single rejser: Hvis du er en af de singler, der faktisk ikke deltager i forventningen om at finde dig den eneste ene, vil du muligvis være i mindretal og kan være nødt til at gøre kraftigt opmærksom på det. Dette afhænger dog ofte af, hvilken type rejse det drejer sig om. På partyrejser og strandferier vil det ikke være nemt at deltage som en enlig, der gerne vil forblive single. I så fald gør du klogt i at lukke øjnene for den slags rejser! Er du meget indelukket og genert, er det sandsynligvis heller ikke lige dig med en stor gruppe mennesker, der alle har det fælles formål med rejsen, at de vil lære nye mennesker at kende. Ligegyldigt om du endda selv måtte drømme om at finde din udkårne på turen, kan du nemt risikere totalt at drukne i mængden og aldrig få gjort opmærksom på dig selv og alle dine fordele. En advarsel om det modsatte er dog også på sin plads: slå dig ikke så meget løs, at din rejse kan gøres op i antallet af branderter og scoringer, som du bagefter fortryder. Det er både spild af muligheder, penge og i sidste ende din tid. Overvej altså i god tid før feriesæsonen, hvilken type singlerejse, du er mest til. Så får du det bedste resultat.

Søger du singlerejser i Danmark? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil gerne rejse med andre singler, de kender lidt på forhånd frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, så forsøg allerede i god tid at hyre andre singler til dine single rejser! Danmark burde have masser af singler, som er med på en rejseoplevelse. Måske har du endda lyst til selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at opstøve rejseledsagere i Danmark. Gå på barer og klubber rundt omkring i regionen med et fast formål! Frem for bare at stå og hænge over en Thy Classic øl på et værtshus, så vær vaks og kom i snak. Spørg dem om omkring deres foretrukne ferieform og rejsedestination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Polen eller måske til Bulgarien? Skal der helst dyrkes yoga eller trampolin undervejs? Vurder ud fra det du får at vide, om I kunne udgøre et godt rejsematch. Den følgende uge kan du gå videre til en anden bar eller klub og falde i snak med nye mennesker. Find eventuelt på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også en god idé om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du snarere har lyst til aktivferier, så spørg i stedet dine klubkammerater, hvadenten du så kommer i Fitness.dk eller en anden sportsklub. Vi ønsker held og lykke og god tur!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Danmark? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!