Singlerejser i Esbjerg

Singlerejser og singleture er inden for de seneste 5-10 år blevet en mere og mere udbredt rejseform. Næsten alle rejseagenturer udbyder nu om dage single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være lavet udelukkende for singler, eller alternativt tilbyder den singler særlige fordele - såsom enkeltværelse-rabat og lignende særydelser. Enkelte singlerejser går mest af alt ud på at finde sig en ferieflirt på turen. Her nedenfor ser vi nærmere på fordele og ulemper ved denne rejseform. Så er det nemmere for dig at afgøre, om singlerejser er noget for dig. Hvis du søger partnere eller rejsefæller til single rejser i Esbjerg, kan du også få lidt inspiration!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Esbjerg? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Esbjerg og find rejsefællerne i byen eller online!

5.000 medlemmer i Esbjerg *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Esbjerg *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

1.000 medlemmer i Esbjerg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

2.000 medlemmer i Esbjerg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

1.000 medlemmer i Esbjerg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

>150 medlemmer i Esbjerg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

4.000 medlemmer i Esbjerg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Esbjerg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

1.000 medlemmer i Esbjerg *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

2.000 medlemmer i Esbjerg *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Esbjerg? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil sandsynligvis kunne booke singleferier hos de fleste rejseselskaber i Esbjerg og omegn. Det skyldes, at singlerejser er blevet uhyre populære, og det er der en god grund til. Der er nemlig utrolig mange ting, der taler for denne rejseform. Og hvor singleture engang var noget, der blev set lidt skævt til, har ingen singler nu problemer med at bestille en singlerejse eller fortælle venner og familie om det. Singlerejser er for dem, der både ønsker at komme ud at se noget, men som heller ikke vil gå glip af chancen for at møde nye mennesker. Her tager vi et nærmere blik på fordele og de få ulemper, der dog også er. Beslut så selv, om du stadig har lyst til singlerejser!

Søger du singlerejser i Esbjerg? Alle fordelene ved singlerejser!

Singlerejser har bestemt sine fordele: At rejse rundt i verden sammen med andre singler som dig selv er en fantastisk mulighed for at have det sjovt og slappe af med ligesindede. Og ved at vælge en rejse kun for singler skal du hverken trækkes med turtelduer på bryllupsrejse eller småbørnsfamilier. Derudover giver en singlerejse dig alle muligheder for at slå to fluer med ét smæk og løbe ind i din drømmefyr eller -pige, mens du holder ferie. Så kan det næsten ikke blive meget bedre. Nuvel, der udstedes selvsagt ikke nogen garantier for, at du er en af de heldige, men en hed ferieflirt er bestemt heller ikke et dårligt alternativ. I løbet af de seneste år, hvor antallet af singlerejser er vokset, udbydes der også flere rejsetyper: Et populært valg er daseferier på varme steder som Malawi med masser af sol, hav og kølige cocktails i skyggen. Men der er skam også masser af højkulturelle singlerejser for dem, som drømmer om storbyferie og museer og nyde en gin og tonic på en fortovscafé i New York frem for i en strandbar på De Vestindiske Øer. Andre igen vælger at tage på aktivrejser, hvor man som gruppe klatrer, vandrer, sejler eller rider sammen. Alt i alt skulle der være nok af muligheder for at finde præcis den slags singlerejse, du godt kan lide - måske endda til et sted, du altid har drømt om. At du så oven i købet kan holde ferie med folk som dig selv, gør singlerejser til den perfekte rejseform for mange.

Søger du singlerejser i Esbjerg? Hvad du ikke må glemme!

Siger man først singlerejser, må man ikke overse de heldigvis få ulemper, der også er ved den ferietype. Hvis det er din allerførste singlerejse, og du har virkelig høje forventninger til den, er det en god idé også at overveje de mindre positive sider, som du også risikerer at opleve på single rejser: Hvis du er en af de singler, der faktisk ikke deltager i forventningen om at finde dig dit livs kærlighed, vil du muligvis være i mindretal og kan føle dig tvunget til at gøre kraftigt opmærksom på det. Dette hænger dog tit sammen med, hvilken type rejse du har valgt. På strand- og grisefestferier vil det ikke være nemt at deltage som en enlig, der gerne vil forblive single. I så fald er et godt råd at lukke øjnene for den slags rejser! Hvis du er meget genert og indadvendt, er det sandsynligvis heller ikke lige dig med en stor gruppe mennesker, der alle har det fælles formål med rejsen, at de vil komme hinanden ved, få nye venner, kærester etc. Ligegyldigt om du endda selv måtte nære en hemmelig drøm om at score på turen, kan du nemt risikere helt at drukne i mængden og aldrig få gjort opmærksom på dig selv og alle dine gode egenskaber. En advarsel om det modsatte er dog også på sin plads: slå dig ikke så meget løs, at din rejse kan gøres op i antallet af branderter og scoringer, som du bagefter fortryder. Det er både spild af penge, tid og chancer. Overvej altså i god tid før feriesæsonen, hvilken type singlerejse, du vil tage med på. Så får du det bedste resultat.

Søger du singlerejser i Esbjerg? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler foretrækker at rejse med andre singler, de kender lidt fra derhjemme frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, er det bare om at komme i gang med at hyre andre singler til dine single rejser! Esbjerg burde rumme mange singler, som har lyst til at rejse med. Måske har du endda lyst til selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at finde rejsefæller i Esbjerg. Besøg byens barer og klubber med et fast formål! I s.f. bare at stå hele aftenen med en Thy Classic øl på DOWNUNDER (Skolegade 31), så hav øjne og ører åbne og få snakket med folk. Spørg ind til omkring deres foretrukne ferietype og -destination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Belgien eller måske til Afrika? Skal der helst dyrkes yoga eller bjergbestigning undervejs? Overvej ud fra den nye information, om I kunne være et godt rejsematch. Næste uge kan du fortsætte til Industrien (Skolegade 27) og falde i snak med nye, potentielle rejsemakkere. Hit gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også et godt praj om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du er mere til aktivferier, så spørg i stedet dine sportsfæller, hvadenten du kommer mest i Fitness World (Kongensgade 27,) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og god tur!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Esbjerg? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!