Singlerejser i Farum

Singlerejser og singleture er i løbet af det seneste årti blevet en fuldt ud accepteret måde at holde ferie på. Flere og flere rejsebureauer udbyder nu om dage single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være bestemt kun for singler, eller alternativt tilbyder den singler særlige fordele - for eksempel rabat på enkeltværelse og lignende særydelser. Enkelte singlerejser går mest af alt ud på at finde sig en ferieflirt på turen. I det følgende vurderer vi de positive og negative sider ved denne rejseform. Bagefter kan du lettere vurdere, om singlerejser er fremtiden for dig. Hvis du søger partnere eller rejsefæller til single rejser i Farum, giver vi også lidt inspiration!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Farum? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Farum og find rejsefællerne i byen eller online!

1.000 medlemmer i Farum *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Farum *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

>150 medlemmer i Farum *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

>150 medlemmer i Farum *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

>150 medlemmer i Farum *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

1.000 medlemmer i Farum *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Farum *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Farum *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

>150 medlemmer i Farum *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Farum *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Farum? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil sandsynligvis kunne bestille singleferier hos de fleste rejseagenturer i Farum og omegn. Det skyldes, at singlerejser er blevet uhyre populære, og det er ikke så mærkeligt. Der er nemlig utrolig mange positive aspekter ved denne rejseform. Og hvor singleture førhen var noget, man var lidt forlegen over, har ingen singler nu problemer med at bestille en singlerejse eller fortælle venner og familie om det. Singlerejser er for de singler, der både ønsker at komme ud at rejse, men som også godt vil have muligheden for at møde nye mennesker. Her tager vi et nærmere blik på fordele og de få ulemper, der ikke må glemmes. Beslut så selv, om du stadig har lyst til singlerejser!

Søger du singlerejser i Farum? Alle fordelene ved singlerejser!

På singlerejser får du fordel af flere ting: For det første vil du forhåbentlig møde færre børnefamilier og nyforlovede. Derudover er det sjovt at se verden som medlem af en gruppe singler og på den måde more dig og slappe af samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at man på en singlerejse har ekstra store chancer for at få gratis adgang til masser af partnerforslag, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, det er selvfølgelig ikke sikkert, der venter en drømmepartner på dig, men mon ikke du kan du få dig en hed ferieflirt. Ikke alene er antallet af singlerejser steget støt, antallet af rejsetyper er også vokset: Der kan bades og dases på destinationer som Mexico. Der kan ses på kunst og antikviteter på hovedstadsferie i fx Tokyo, og der kan dyrkes sport på aktivferie. Du skal altså nok finde en singlerejse, der også passer til dig.

Søger du singlerejser i Farum? Hvad du ikke må glemme!

Selvom det indtil nu kun har lydt positivt, har singlerejser dog også sine mindre fantastiske sider: Hvis du tilhører det mindretal, som ikke gider deltage i ræset at finde kærligheden snarere end kildevandet, bliver du måske hurtigt træt af mosten. Dette svinger dog ret meget, helt afhængig af, hvad slags rejse det ender med. Risikoen er klart større på ungdomsrejser og rejser med meget alkohol involveret! For de generte typer kan det også være overordentlig svært at befinde sig i en stor flok uafbrudt. Og hvis du rent faktisk skulle have tænkt dig at finde en partner under ferien, kan du risikere at drukne i mængden. Vi anbefaler dog heller ikke, at du går til den anden yderlighed: hvis du lader din tur stå udelukkende på scoringer og branderter alle aftener, er rejsens samlede værdi begrænset. Så kom i gang med at indkredse hvorhen, hvordan og med hvem der skal rejses.

Søger du singlerejser i Farum? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil gerne rejse med andre singler, de kender lidt i forvejen frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, så prøv i god tid at hyre andre singler til dine single rejser! Farum burde rumme mange singler, som er åbne over for idéen. Måske har du endda mod på selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at opstøve rejseledsagere i Farum. Frekventer byens barer og klubber med et fast formål! I stedet for blot at nyde en Thy Limfjordsporter øl på en af Københavns mange hyggelige klubber som fx Kulørbar (Gothersgade 8), så hav øjne og ører åbne og kom i snak. Spørg dem om omkring deres foretrukne rejsemål og ferieform og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Litauen eller måske til Bolivia? Skal der helst dyrkes yoga eller halvmaraton undervejs? Vurder ud fra det du får at vide, om I kunne udgøre et godt rejsematch. Den følgende uge kan du fortsætte til en af Københavns mange hyggelige spillesteder som fx Vega (Enghavevej 40) og falde i snak med nye mennesker. Find eventuelt på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også et godt praj om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du er mere til aktivferier, så spørg i stedet dine sportsfæller, hvadenten du så kommer i Fitness World (Farum Park 2) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og god tur!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Farum? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!