Singlerejser i Fredericia

Singleferier og singlerejser er blevet en helt almindelig ferieform inden for de seneste 5-10 år. Flere og flere rejsebureauer udbyder nu single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være bestemt kun for singler, eller alternativt får du som single visse fordele - for eksempel rabat på enkeltværelse og lignende særydelser. Der findes også singlerejser, hvor hovedformålet er at finde sig en kæreste under ferien. I det følgende vurderer vi de positive og negative sider ved denne rejseform. Bagefter kan du lettere vurdere, om singlerejser er noget for dig. Hvis du søger partnere eller rejsefæller til single rejser i Fredericia, kan du også få lidt idéer!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Fredericia? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Fredericia og find rejsefællerne i byen eller online!

2.000 medlemmer i Fredericia *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Fredericia *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

1.000 medlemmer i Fredericia *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

1.000 medlemmer i Fredericia *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Fredericia *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

>150 medlemmer i Fredericia *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Fredericia *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

2.000 medlemmer i Fredericia *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Fredericia *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Fredericia *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Fredericia? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil med stor garanti kunne booke singleferier hos de fleste rejseselskaber i Fredericia og omegn. For singlerejser er blevet uhyre populære, og det er ikke så mærkeligt. Der er nemlig utrolig mange fordele ved denne rejseform. Og hvor singleture engang var noget, der blev set lidt skævt til, har ingen singler nu problemer med at bestille en singlerejse eller fortælle kolleger og bekendte om det. Singlerejser er for de singler, der både ønsker at komme ud at se noget, men som også godt vil have muligheden for at møde nye mennesker. Her tager vi et nærmere blik på fordele og de få ulemper, der trods alt også findes. Beslut så selv, om du stadig har lyst til singlerejser!

Søger du singlerejser i Fredericia? Alle fordelene ved singlerejser!

På singlerejser får du fordel af flere ting: For det første vil du forhåbentlig møde færre børnefamilier og nyforlovede. Derudover er det sjovt at rejse rundt i verden sammen med en gruppe singler og på den måde være social og se noget nyt samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at at singlerejser gør det muligt for dig at få gratis adgang til masser af partnerforslag, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, måske sker det ikke, men du kan med stor sandsynlighed forvente en hed ferieflirt. Ikke nok med, at antallet af singlerejser er vokset, antallet af rejsetyper er også vokset: Der kan bades og dases på destinationer som Florida. Der kan ses på kunst og antikviteter på hovedstadsferie i fx Tokyo, og der kan vandres, klatres, rides og sejles på aktivferie. Du skal altså nok finde en singlerejse, der også passer til dig.

Søger du singlerejser i Fredericia? Hvad du ikke må glemme!

Selvom det indtil nu kun har lydt positivt, har singlerejser dog også sine mindre fantastiske sider: Hvis du tilhører det mindretal, som ikke har lyst til at deltage i konkurrencen om at finde din bedre halvdel, vil du med garanti føle dig en smule udenfor. Dette svinger dog ret meget, helt afhængig af, hvad slags rejse du er så heldig eller uheldig at have tilmeldt dig. Risikoen er klart større på de førnævnte strand- og daseferier end på de kulturelle museumsture! For tilbageholdende personligheder kan det også være overordentlig svært at befinde sig i en stor flok uafbrudt. Og hvis du rent faktisk skulle have planlagt at møde en date under ferien, er det ikke sikkert, du kan overdøve de mere dominerende rejsefæller. Gå dog ikke i den helt modsatte grøft: hvis du lader din tur stå udelukkende på scoringer og branderter alle aftener, er rejsens samlede værdi begrænset. Så beslut dig angående hvorhen, hvordan og med hvem der skal rejses.

Søger du singlerejser i Fredericia? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil gerne rejse med andre singler, de kender lidt på forhånd frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, er det bare om at komme i gang med at hyre andre singler til dine single rejser! Fredericia burde rumme mange singler, som har lyst til at rejse med. Måske har du endda lyst til selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at rekruttere rejsepartnere i Fredericia. Frekventer byens barer og klubber med et fast formål! Frem for bare at stå og hænge over en Thy Limfjordsporter øl på Café Razz (Havnegade 40, Middelfart), så hav øjne og ører åbne og kom i snak. Spørg dem om om deres foretrukne ferieform og rejsedestination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Sverige eller måske til Chile? Skal der helst dyrkes yoga eller svømning undervejs? Afgør ud fra den nye information, om I kunne skabe et godt rejsematch. Den følgende uge kan du fortsætte til Crazy Daisy i Kolding (Jernbanegade 13) og falde i snak med nyepotentielle rejsefælle-emner. Kom gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også en god idé om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du snarere har lyst til aktivferier, så spørg i stedet dine klubkammerater, hvadenten du så kommer i Olympia-gym (Bjergegade 52B) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og god tur!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Fredericia? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!