Singlerejser på Fyn

Singleferier og singlerejser er inden for de seneste 5-10 år blevet en mere og mere udbredt rejseform. De fleste rejseselskaber udbyder nu om dage single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være lavet udelukkende for singler, eller alternativt kan den indeholde visse fordele til singler - som fx nedsat pris på enkeltværelse og lignende særydelser. Visse singlerejser har som det primære eller sekundære formål at finde sig en partner i løbet af ferien. I det følgende fortæller vi mere om plusser og minusser ved denne rejseform. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er din kop te. Hvis du søger partnere eller rejsefæller til single rejser på Fyn, giver vi også lidt inspiration!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser på Fyn? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser på Fyn og find rejsefællerne i nærheden eller online!

 

31.000 medlemmer i Fyn *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

2.000 medlemmer i Fyn *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

10.000 medlemmer i Fyn *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

12.000 medlemmer i Fyn *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

8.000 medlemmer i Fyn *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

3.000 medlemmer i Fyn *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

25.000 medlemmer i Fyn *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

3.000 medlemmer i Fyn *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

4.000 medlemmer i Fyn *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

17.000 medlemmer i Fyn *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser  Fyn? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil sandsynligvis kunne bestille singleferier hos de fleste rejsebureauer på Fyn. Det skyldes, at singlerejser er blevet uhyre populære, og det er ikke så mærkeligt. Der er nemlig utrolig mange ting, der taler for denne rejseform. Og hvor en singletur før var noget lidt taberagtigt for dem, der ikke havde andre muligheder, er ingen singler længere bange for at bestille en singlerejse eller fortælle kolleger og bekendte om det. Singlerejser er for de singler, der både ønsker at komme ud at opleve verden, men som heller ikke vil gå glip af chancen for at møde nye mennesker. Her ser vi nærmere på fordele og de få ulemper, der ikke må glemmes. Så kan du selv overveje, om singlerejser er ferieformen for dig!

Søger du singlerejser  Fyn? Alle fordelene ved singlerejser!

Singlerejser har mange fordele: At opleve verden i selskab med andre singler som dig selv er en fantastisk mulighed for at slappe af og more dig med ligesindede. Ved at tilmelde dig en rejse specifikt for singler skal du hverken trækkes med turtelduer på bryllupsrejse eller småbørnsfamilier. Derudover giver en singlerejse dig alle muligheder for at slå to fluer med ét smæk og pludselig møde dit livs kærlighed, mens du holder ferie. Så kan det næsten ikke blive meget bedre. Nuvel, der er naturligvis ingen garanti for, at det vil ske, men en hed ferieflirt burde vel heller ikke være så dårligt. I løbet af de seneste år, hvor antallet af singlerejser er vokset, er der også kommet flere typer rejser at vælge mellem: Et populært valg er daseferier på varme steder som Madagaskar med masser af strand, sol og drinks i liggestolen. Men der er også den mere kulturelle type singlerejser for dem, som hellere vil bruge tiden på storbyferie og museer og nyde en tequila på en fortovscafé i Berlin frem for i en strandbar på St. Croix. Et alternativt valg er at tage på aktivrejser, hvor man som gruppe klatrer, vandrer, sejler eller rider sammen. Alt i alt skulle der være nok af muligheder for at finde præcis den slags singlerejse, du godt kan lide - måske endda til en destination, du altid har drømt om. At du så oven i købet kan holde ferie med folk, du har noget tilfælles med, gør singlerejser til den perfekte rejseform for mange.

Søger du singlerejser  Fyn? Hvad du ikke må glemme!

Siger man først singlerejser, må man ikke overse de heldigvis få ulemper, der også er ved den ferietype. Hvis det er din allerførste singlerejse, og du har virkelig høje forventninger til den, er det en god idé også at overveje de negative sider, du også risikerer at opleve på single rejser: Hvis du er en af de singler, der ikke nødvendigvis tager afsted for at finde dig den eneste ene, vil du muligvis være i mindretal og kan være nødt til at gøre kraftigt opmærksom på det. Dette hænger dog tit sammen med, hvilken type rejse vi taler om. På partyrejser og strandferier kan du være sikker på at få det svært som en enlig, der gerne vil forblive single. I så fald gør du klogt i at gå uden om den slags rejser! Er du den stille og generte type, er det måske heller ikke lige dig at befinde dig i en stor flok, der alle har det fælles formål med rejsen, at de vil komme hinanden rigtig meget ved. Skønt du selv måtte have en drøm om at møde en partner på turen, kan du nemt risikere fuldstændigt at drukne i mængden og aldrig få gjort opmærksom på dig selv og dine fortræffeligheder. En advarsel om det modsatte er dog også på sin plads: slå dig ikke så meget løs, at din rejse slutter i éngangsaffærer og branderter, som du bagefter fortryder. Det er både spild af penge, tid og chancer. Start hellere i god tid før sæsonen at indkredse, hvilken type singlerejse, du vil tilmelde dig. Så får du det bedste resultat.

Søger du singlerejser  Fyn? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler foretrækker at rejse med andre singler, de kender lidt på forhånd frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, er det bare om at komme i gang med at hyre andre singler til dine single rejser! Fyn burde have masser af singler, som er åbne over for idéen. Måske kan du endda selv arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at rekruttere rejsepartnere på Fyn. Gå på barer og klubber rundt omkring i regionen med et fast formål! Frem for bare at stå og hænge over en Økologisk Bombay Pal Ale øl på Slagteriet i Odense, så vær vaks og få snakket med folk. Spørg ind til omkring deres foretrukne ferietype og -destination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Grønland eller måske til Bulgarien? Skal der helst dyrkes yoga eller skiløb undervejs? Overvej ud fra det du får at vide, om I kunne være et godt rejsematch. Næste uge kan du fortsætte til UBN ONE og falde i snak med nye mennesker. Find eventuelt på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også en god idé om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du satser på en aktivferie, så spørg i stedet dine klubkammerater, hvadenten du er medlem af fitness.dk eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og god tur!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser  Fyn? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!