Singlerejser i Glostrup

Singlerejser og singleture er i løbet af det seneste årti blevet en fuldt ud accepteret måde at holde ferie på. De fleste rejseselskaber udbyder efterhånden single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være bestemt kun for singler, eller alternativt får du som single visse fordele - som fx nedsat pris på enkeltværelse og lignende særydelser. Visse singlerejser har som det primære eller sekundære formål at finde sig en partner i løbet af ferien. Her nedenfor ser vi nærmere på fordele og ulemper ved denne rejseform. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er fremtiden for dig. Hvis du søger partnere eller rejsefæller til single rejser i Glostrup, kan du også få lidt idéer!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Glostrup? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Glostrup og find rejsefællerne i byen eller online!

1.000 medlemmer i Glostrup *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Glostrup *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

>150 medlemmer i Glostrup *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Glostrup *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

>150 medlemmer i Glostrup *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

>150 medlemmer i Glostrup *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

1.000 medlemmer i Glostrup *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Glostrup *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Glostrup *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Glostrup *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Glostrup? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil næsten helt sikkert kunne bestille singleferier hos de fleste rejsebureauer i Glostrup og omegn. Singlerejser er nemlig blevet uhyre populære og det med god grund. Der er nemlig utrolig mange fordele ved denne rejseform. Og hvor singleture førhen var noget, man var lidt forlegen over, har ingen singler nu problemer med at bestille en singlerejse eller fortælle kolleger og bekendte om det. Singlerejser er for dig, der både ønsker at komme ud at se noget, men som også godt vil have muligheden for at møde nye mennesker. Her tager vi et nærmere blik på fordele og de få ulemper, der ikke må glemmes. Beslut så selv, om du stadig har lyst til singlerejser!

Søger du singlerejser i Glostrup? Alle fordelene ved singlerejser!

Der er mange gode ting ved singlerejser: For det første slipper du for folk på bryllupsrejse eller småbørnsferie. Derudover er det sjovt at rejse rundt i verden som medlem af en gruppe singler og på den måde more dig og slappe af samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at at singlerejser gør det muligt for dig at træffe din drømmemand eller -kvinde, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, det er selvfølgelig ikke sikkert, der venter en drømmepartner på dig, men mon ikke du kan du få dig en hed ferieflirt. Det er ikke kun antallet af singlerejser, der er vokset, antallet af rejsetyper er også vokset: Der kan bades og dases på destinationer som Hawai'i. Der kan ses museer og dyrkes andre kulturelle aktiviteter på hovedstadsferie i fx Barcelona, og der kan vandres, klatres, rides og sejles på aktivferie. Du skal altså nok finde en singlerejse, der også passer til dig.

Søger du singlerejser i Glostrup? Hvad du ikke må glemme!

Siger man først singlerejser, må man ikke overse de heldigvis få ulemper, der også er ved den ferietype. Hvis det er din allerførste singlerejse, og du har virkelig høje forventninger til den, er det en god idé også at overveje de negative sider, du også risikerer at opleve på single rejser: Hvis du er en af de singler, der ikke partout har tilmeldt dig i håbet om at finde dig en ferieflirt, kan du godt risikere at være i mindretal og kan føle dig tvunget til at gøre kraftigt opmærksom på det. Dette har dog også noget at gøre med, hvilken type rejse du har valgt. På strandferier og deciderede fest-charterrejser kan du være sikker på at få det svært som en enlig, der gerne vil forblive single. I så fald er et godt råd at gå uden om den slags rejser! Er du den stille og generte type, er det sikkert heller ikke lige dig med en masse mennesker, der alle har det fælles formål med rejsen, at de vil komme hinanden ved, få nye venner, kærester etc. Selvom du så endda selv måtte nære en hemmelig drøm om at score på turen, kan du nemt risikere fuldstændigt at drukne i mængden og aldrig få gjort opmærksom på dig selv og alle dine gode egenskaber. Der skal dog også være plads til en advarsel om det modsatte: slå dig ikke så meget løs, at din rejse slutter i éngangsaffærer og branderter, som du bagefter fortryder. Det er både spild af penge, tid og chancer. Start hellere i god tid før sæsonen at indkredse, hvilken type singlerejse, du er mest til. Så får du med størst sandsynlighed det ønskede resultat.

Søger du singlerejser i Glostrup? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil gerne rejse med andre singler, de kender lidt i forvejen frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, så prøv i god tid at hyre andre singler til dine single rejser! Glostrup burde rumme mange singler, som er med på en rejseoplevelse. Måske kan du endda selv arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at rekruttere rejsepartnere i Glostrup. Gå på byens barer og klubber med et fast formål! Frem for bare at stå og hænge over en Økologisk Choco Ale øl på en af Københavns mange hyggelige klubber som fx Club Mambo (Vester Voldgade 85), så hold øjenene åbne og start en konversation. Spørg ind til om deres foretrukne rejsemål og ferieform og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Litauen eller måske til Chile? Skal der helst dyrkes yoga eller cykling undervejs? Afgør ud fra det du får at vide, om I kunne udgøre et godt rejsematch. De følgende uger kan du udvide din søgning til en af Københavns mange hyggelige spillesteder som fx Vega (Enghavevej 40) og falde i snak med nyepotentielle rejsefælle-emner. Hit gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det siger også meget om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du satser på en aktivferie, så spørg i stedet dine sportsfæller, hvadenten du så kommer i fitness.dk - Glostrup (Kærmindevej 6) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og alletiders rejse!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Glostrup? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!