Singlerejser i Greve

Singlerejser og singleture er inden for de seneste 5-10 år blevet en mere og mere udbredt rejseform. De fleste rejseselskaber udbyder nu single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være eksklusivt målrettet til singler, eller alternativt kan den indeholde visse fordele til singler - som fx nedsat pris på enkeltværelse og lignende særydelser. Visse singlerejser har som det primære eller sekundære formål at finde sig en partner i løbet af ferien. I denne artikel ser vi nærmere på fordele og ulemper ved denne rejseform. Bagefter kan du lettere vurdere, om singlerejser er fremtiden for dig. Hvis du søger en partner eller ledsagere til single rejser i Greve, giver vi også lidt inspiration!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Greve? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Greve og find rejsefællerne i byen eller online!

3.000 medlemmer i Greve *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Greve *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

1.000 medlemmer i Greve *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

1.000 medlemmer i Greve *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Greve *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

>150 medlemmer i Greve *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Greve *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

2.000 medlemmer i Greve *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Greve *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

2.000 medlemmer i Greve *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Greve? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil med stor garanti kunne booke singleferier hos de fleste rejseselskaber i Greve og omegn. For singlerejser er blevet uhyre populære, og det er der en god grund til. Der er nemlig utrolig mange ting, der taler for denne rejseform. Og hvor singleture engang var noget, der blev set lidt skævt til, er ingen singler længere bange for at bestille en singlerejse eller fortælle kolleger og bekendte om det. Singlerejser er for dem, der både ønsker at komme ud at opleve verden, men som også godt vil have muligheden for at møde nye mennesker. Her tager vi et nærmere blik på fordele og de få ulemper, der trods alt også findes. Beslut så selv, om du stadig har lyst til singlerejser!

Søger du singlerejser i Greve? Alle fordelene ved singlerejser!

På singlerejser får du fordel af flere ting: For det første bliver du alle børnefamilierne og brudeparrene kvit. Derudover er det sjovt at rejse rundt i verden sammen med en gruppe singler og på den måde have det sjovt og møde nye mennesker samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at man på en singlerejse har ekstra store chancer for at få gratis adgang til masser af partnerforslag, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, det er selvfølgelig ikke sikkert, der venter en drømmepartner på dig, men så må du nøjes med en hed ferieflirt. Ikke alene er antallet af singlerejser steget støt, antallet af rejsetyper er også vokset: Der kan bades og dases på destinationer som Thailand. Der kan ses på kunst og antikviteter på hovedstadsferie i fx London, og der kan dyrkes sport på aktivferie. Så vi vil næsten vædde med, at også du finder en singlerejse, der indfrier dine ønsker.

Søger du singlerejser i Greve? Hvad du ikke må glemme!

Selvom de er få, er der selvfølgelig også nogle risici ved singlerejser: Hvis du tilhører det mindretal, som ikke gider deltage i ræset at finde din bedre halvdel, er det ikke sikkert, du vil føle dig lige hjemme hele tiden. Dette svinger dog ret meget, helt afhængig af, hvad slags rejse det ender med. Risikoen er klart større på de førnævnte strand- og daseferier end på de kulturelle museumsture! For tilbageholdende personligheder kan det også være direkte ubehageligt at befinde sig i en stor flok uafbrudt. Og hvis du så skulle have skiftet mening og alligevel være på partnerudkig under ferien, kan du risikere at drukne i mængden. Gå dog ikke i den helt modsatte grøft: hvis du lader din tur rime for meget på alkohol og one-night-stands, er rejsens samlede værdi begrænset. Så beslut dig angående hvorhen, hvordan og med hvem der skal rejses.

Søger du singlerejser i Greve? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil gerne rejse med andre singler, de kender lidt på forhånd frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, er det bare om at komme i gang med at hyre andre singler til dine single rejser! Greve burde rumme mange singler, som er åbne over for idéen. Måske har du endda mod på selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at rekruttere rejsepartnere i Greve. Gå på byens barer og klubber med et fast formål! I s.f. bare at stå hele aftenen med en Økologisk Choco Ale øl på en af Københavns mange hyggelige klubber som fx Club Mambo (Vester Voldgade 85), så vær vaks og få snakket med folk. Spørg dem målrettet om deres foretrukne ferietype og -destination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Estland eller måske til Sydafrika? Skal der helst dyrkes yoga eller cykling undervejs? Afgør ud fra oplysningerne, om I kunne være et godt rejsematch. De følgende uger kan du udvide din søgning til en af Københavns mange hyggelige spillesteder som fx Vega (Enghavevej 40) og falde i snak med nye mennesker. Find eventuelt på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også en god idé om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du er mere til aktivferier, så spørg i stedet dine klubkammerater, hvadenten du er medlem af Køge Svømmeland (Ølbycenter 104, Køge) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og alletiders rejse!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Greve? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!