Singlerejser i Helsingør

Singleture og singlerejser er blevet en helt almindelig ferieform inden for de seneste 5-10 år. De fleste rejseselskaber udbyder efterhånden single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være lavet udelukkende for singler, eller alternativt kan den indeholde visse fordele til singler - som fx nedsat pris på enkeltværelse og lignende særydelser. Der findes også singlerejser, hvor hovedformålet er at finde sig en kæreste under ferien. Her nedenfor vurderer vi de positive og negative sider ved denne rejseform. Bagefter kan du lettere vurdere, om singlerejser er fremtiden for dig. Hvis du søger en partner eller ledsagere til single rejser i Helsingør, giver vi også lidt idéer!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Helsingør? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Helsingør og find rejsefællerne i byen eller online!

2.000 medlemmer i Helsingør *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Helsingør *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

1.000 medlemmer i Helsingør *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

1.000 medlemmer i Helsingør *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Helsingør *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

2.000 medlemmer i Helsingør *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Helsingør *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Helsingør *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

>150 medlemmer i Helsingør *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Helsingør *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Helsingør? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil sandsynligvis kunne købe singleferier hos de fleste rejsebureauer i Helsingør og omegn. For singlerejser er blevet uhyre populære, og det er der en god grund til. Der er nemlig utrolig mange ting, der taler for denne rejseform. Og hvor singleture førhen var noget, man var lidt forlegen over, har ingen singler nu problemer med at bestille en singlerejse eller fortælle kolleger og bekendte om det. Singlerejser er for dem, der både ønsker at komme ud at se noget, men samtidig godt vil udnytte tiden til - og have muligheden for - at møde nye mennesker. Her ser vi nærmere på fordele og de få ulemper, der trods alt også findes. Beslut så selv, om du stadig har lyst til singlerejser!

Søger du singlerejser i Helsingør? Alle fordelene ved singlerejser!

Singlerejser har nogle betydelige fordele: For det første slipper du for folk på bryllupsrejse eller småbørnsferie. Derudover er det sjovt at rejse rundt i verden sammen med en gruppe singler og på den måde have det sjovt og møde nye mennesker samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at en singlerejse tilbyder dig en åbenlys mulighed for at træffe din drømmemand eller -kvinde, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, det er svært at spå om de præcise chancer, men du kan med stor sandsynlighed forvente en hed ferieflirt. Det er ikke kun antallet af singlerejser, der er vokset, antallet af rejsetyper er også vokset: Der kan bades og dases på destinationer som Thailand. Der kan ses på kunst og antikviteter på hovedstadsferie i fx Berlin, og der kan dyrkes sport på aktivferie. Så du skal gøre dig umage for ikke at finde en singlerejse, der passer dig.

Søger du singlerejser i Helsingør? Hvad du ikke må glemme!

Siger man først singlerejser, bliver man også nødt til at forholde sig til de få ulemper, der trods alt er ved denne ferietype. Hvis det er din allerførste singlerejse, og du har virkelig høje forventninger til den, er det en god idé også at overveje, hvad du også risikerer at møde på single rejser: Hvis du er en af de singler, der ikke nødvendigvis tager afsted for at finde dig den eneste ene, er du højst sandsynligt i mindretal og kan være nødt til at gøre kraftigt opmærksom på det. Dette har dog også noget at gøre med, hvilken type rejse vi taler om. På strandferier og deciderede fest-charterrejser vil det ikke være nemt at deltage som en enlig, der gerne vil forblive single. I så fald gør du klogt i at gå uden om den slags rejser! Er du den stille og generte type, er det måske heller ikke lige dig at befinde dig i en stor flok, der alle har det fælles formål med rejsen, at de vil komme hinanden rigtig meget ved. Ligegyldigt om du endda selv måtte have en drøm om at møde en partner på turen, kan du nemt risikere totalt at drukne i mængden og aldrig få gjort opmærksom på dig selv og dine fortræffeligheder. En advarsel om det modsatte er dog også på sin plads: slå dig ikke så meget løs, at din rejse slutter i éngangsaffærer og branderter, som du bagefter fortryder. Det er både spild af muligheder, penge og i sidste ende din tid. Start hellere i god tid før sæsonen at indkredse, hvilken type singlerejse, du vil tage med på. Så får du det bedste resultat.

Søger du singlerejser i Helsingør? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil gerne rejse med andre singler, de kender lidt i forvejen frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, så forsøg allerede i god tid at hyre andre singler til dine single rejser! Helsingør burde rumme mange singler, som er med på en rejseoplevelse. Måske har du endda mod på selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at opstøve rejseledsagere i Helsingør. Besøg byens barer og klubber med et fast formål! I stedet for blot at nyde en Ørbæk Nutty Brown Ale øl på en af Helsingborgs mange hyggelige klubber som fx The Tivoli (Kungsgatan 1), så hav øjne og ører åbne og få snakket med folk. Spørg dem målrettet omkring deres foretrukne ferietype og -destination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Tyskland eller måske til Bolivia? Skal der helst dyrkes yoga eller skøjteløb undervejs? Overvej ud fra det du får at vide, om I kunne skabe et godt rejsematch. Næste uge kan du udvide din søgning til en af Helsingborgs mange hyggelige klubber som fx Sirocco Nattklubb (Södra Kyrkogatan 7) og falde i snak med nyepotentielle rejsefælle-emner. Find eventuelt på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også et godt praj om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du satser på en aktivferie, så spørg i stedet folk i dine fitness-cirkler, hvadenten du kommer mest i Foreverfit (Fredericiavej 60) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og alletiders rejse!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Helsingør? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!