Singlerejser i Hillerød

Singleture og singlerejser er i løbet af det seneste årti blevet en fuldt ud accepteret måde at holde ferie på. Flere og flere rejsebureauer udbyder efterhånden single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være bestemt kun for singler, eller alternativt får du som single visse fordele - som fx nedsat pris på enkeltværelse og lignende særydelser. Visse singlerejser har som det primære eller sekundære formål at finde sig en partner i løbet af ferien. Her nedenfor fortæller vi mere om plusser og minusser ved denne rejseform. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er noget for dig. Hvis du søger andre singler til single rejser i Hillerød, får du også lidt idéer!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Hillerød? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Hillerød og find rejsefællerne i byen eller online!

2.000 medlemmer i Hillerød *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Hillerød *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

1.000 medlemmer i Hillerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Hillerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

1.000 medlemmer i Hillerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

2.000 medlemmer i Hillerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Hillerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Hillerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

>150 medlemmer i Hillerød *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Hillerød *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Hillerød? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil næsten helt sikkert kunne booke singleferier hos de fleste rejseselskaber i Hillerød og omegn. Det skyldes, at singlerejser er blevet uhyre populære, og det er der en god grund til. Der er nemlig utrolig mange positive aspekter ved denne rejseform. Og hvor en singletur før var noget lidt taberagtigt for dem, der ikke havde andre muligheder, har ingen singler nu problemer med at bestille en singlerejse eller fortælle familie og venner om det. Singlerejser er for de singler, der både ønsker at komme ud at se noget, men som også godt vil have muligheden for at møde nye mennesker. Her tager vi et nærmere blik på fordele og de få ulemper, der trods alt også findes. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er noget for dig!

Søger du singlerejser i Hillerød? Alle fordelene ved singlerejser!

Singlerejser har nogle betydelige fordele: For det første vil du forhåbentlig møde færre børnefamilier og nyforlovede. Derudover er det sjovt at se verden i selskab med en gruppe singler og på den måde more dig og slappe af samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at at singlerejser gør det muligt for dig at træffe din drømmemand eller -kvinde, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, det er svært at spå om de præcise chancer, men så må du nøjes med en hed ferieflirt. Det er ikke kun antallet af singlerejser, der er vokset, der udbydes efterhånden også flere typer rejser: Der kan bades og dases på destinationer som Malawi. Der kan ses museer og dyrkes andre kulturelle aktiviteter på hovedstadsferie i fx Wien, og der kan dyrkes maraton eller trekking på aktivferie. Så vi vil næsten vædde med, at også du finder en singlerejse, der indfrier dine ønsker.

Søger du singlerejser i Hillerød? Hvad du ikke må glemme!

Siger man først singlerejser, må man ikke overse de heldigvis få ulemper, der også er ved den ferietype. Hvis du aldrig har været på singlerejse før og har skyhøje forventninger til både indhold og udbytte, er det en god idé også at overveje, hvad du også risikerer at møde på single rejser: Hvis du er en af de singler, der ikke nødvendigvis tager afsted for at finde dig den eneste ene, kan du godt risikere at være i mindretal og kan føle dig tvunget til at gøre kraftigt opmærksom på det. Dette har dog også noget at gøre med, hvilken type rejse vi taler om. På strandferier og deciderede fest-charterrejser kan du være sikker på at få det svært som en enlig, der gerne vil forblive single. I så fald anbefaler vi dig at undgå den slags rejser! Er du den stille og generte type, er det måske heller ikke lige dig med en masse mennesker, der alle har det fælles formål med rejsen, at de vil komme hinanden ved, få nye venner, kærester etc. Ligegyldigt om du endda selv måtte drømme om at finde din udkårne på turen, kan du nemt risikere totalt at drukne i mængden og aldrig få gjort opmærksom på dig selv og alle dine gode egenskaber. Det betyder selvfølgelig ikke, at du bare skal gå over i den anden grøft: slå dig ikke så meget løs, at din rejse ender i alkoholtåger og éngangsknald, som du bagefter fortryder. Det er både spild af penge, tid og chancer. Start hellere i god tid før sæsonen at indkredse, hvilken type singlerejse, du vil tage med på. Så får du med størst sandsynlighed det ønskede resultat.

Søger du singlerejser i Hillerød? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil helst afsted med andre singler, de kender lidt i forvejen frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, er det bare om at komme i gang med at hyre andre singler til dine single rejser! Hillerød burde rumme mange singler, som er med på en rejseoplevelse. Måske har du endda lyst til selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at rekruttere rejsepartnere i Hillerød. Besøg byens barer og klubber med et fast formål! I stedet for blot at nyde en Jacobsen Dark Lager øl på Café Hoe (Slotsgade 47), så hold øjenene åbne og start en konversation. Spørg dem målrettet angående deres foretrukne rejsemål og ferieform og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Færøerne eller måske til Peru? Skal der helst dyrkes yoga eller motionsløb undervejs? Vurder ud fra den nye information, om I kunne være et godt rejsematch. Den følgende uge kan du fortsætte til Puls Night Club (Torvet 5) og falde i snak med nye, potentielle rejsemakkere. Kom gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også et godt praj om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du er mere til aktivferier, så spørg i stedet folk i dine fitness-cirkler, hvadenten du er medlem af CrossFit Hillerød (Carlsbergvej 32A) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og rigtig god singlerejse!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Hillerød? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!