Singlerejser i Hørsholm

Singlerejser og singleture er inden for de seneste 5-10 år blevet en mere og mere udbredt rejseform. De fleste rejseselskaber udbyder nu single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være bestemt kun for singler, eller alternativt tilbyder den singler særlige fordele - såsom enkeltværelse-rabat og lignende særydelser. Der findes også singlerejser, hvor hovedformålet er at finde sig en kæreste under ferien. I det følgende fortæller vi mere om plusser og minusser ved denne rejseform. Så er det nemmere for dig at afgøre, om singlerejser er noget for dig. Hvis du søger andre singler til single rejser i Hørsholm, giver vi også lidt inspiration!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Hørsholm? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Hørsholm og find rejsefællerne i byen eller online!

2.000 medlemmer i Hørsholm *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Hørsholm *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

1.000 medlemmer i Hørsholm *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Hørsholm *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

1.000 medlemmer i Hørsholm *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

2.000 medlemmer i Hørsholm *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Hørsholm *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Hørsholm *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

>150 medlemmer i Hørsholm *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Hørsholm *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Hørsholm? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil næsten helt sikkert kunne booke singleferier hos de fleste rejseselskaber i Hørsholm og omegn. Det skyldes, at singlerejser er blevet uhyre populære, og det er ikke så mærkeligt. Der er nemlig utrolig mange ting, der taler for denne rejseform. Og hvor singleture førhen var noget, man var lidt forlegen over, har ingen singler nu problemer med at bestille en singlerejse eller fortælle kolleger og bekendte om det. Singlerejser er for dig, der både ønsker at komme ud at opleve verden, men samtidig godt vil udnytte tiden til - og have muligheden for - at møde nye mennesker. Her ser vi nærmere på fordele og de få ulemper, der trods alt også findes. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er noget for dig!

Søger du singlerejser i Hørsholm? Alle fordelene ved singlerejser!

Singlerejser har nogle betydelige fordele: For det første vil du forhåbentlig møde færre børnefamilier og nyforlovede. Derudover er det sjovt at se verden i selskab med en gruppe singler og på den måde have det sjovt og møde nye mennesker samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at en singlerejse tilbyder dig en åbenlys mulighed for at træffe din drømmemand eller -kvinde, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, måske sker det ikke, men så må du nøjes med en hed ferieflirt. Ikke alene er antallet af singlerejser steget støt, antallet af rejsetyper er også vokset: Der kan bades og dases på destinationer som Thailand. Der kan dyrkes kunst og kultur på hovedstadsferie i fx Bruxelles, og der kan dyrkes sport på aktivferie. Du skal altså nok finde en singlerejse, der også passer til dig.

Søger du singlerejser i Hørsholm? Hvad du ikke må glemme!

Nu lyder det måske som om, singlerejser er den rene lykke, men vi skal også være fair og nævne de mindre gode sider: Hvis du tilhører det mindretal, som slet ikke har som formål at finde kærligheden snarere end kildevandet, vil du med garanti føle dig en smule udenfor. Dette svinger dog ret meget, helt afhængig af, hvad slags rejse det ender med. Risikoen er klart større på strandferier og charterrejser à la grisefest-typen! For tilbageholdende personligheder kan det også være overordentlig svært at befinde sig i en stor flok uafbrudt. Og hvis du rent faktisk skulle have planlagt at møde en date under ferien, får du måske slet ikke plads nok til at gøre opmærksom på dig selv. Men at give helt slip uden tanke på morgendagen kan også give bagslag: hvis du lader din tur rime for meget på alkohol og one-night-stands, er rejsens samlede værdi begrænset. Så kom i gang med at indkredse hvorhen, hvordan og med hvem der skal rejses.

Søger du singlerejser i Hørsholm? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil helst afsted med andre singler, de kender lidt fra derhjemme frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, er det bare om at komme i gang med at hyre andre singler til dine single rejser! Hørsholm burde rumme mange singler, som er med på en rejseoplevelse. Måske har du endda mod på selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at finde rejsefæller i Hørsholm. Frekventer byens barer og klubber med et fast formål! I stedet for blot at nyde en Ørbæk Fynsk Forår øl på Club Riva (Rungsted Havn 28), så hav øjne og ører åbne og kom i snak. Spørg ind til om deres foretrukne rejsemål og ferieform og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Letland eller måske til USA? Skal der helst dyrkes yoga eller skiløb undervejs? Vurder ud fra den nye information, om I kunne skabe et godt rejsematch. Den følgende uge kan du udvide din søgning til en af Københavns mange hyggelige spillesteder som fx Vega (Enghavevej 40) og falde i snak med nyepotentielle rejsefælle-emner. Find eventuelt på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det siger også meget om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du snarere har lyst til aktivferier, så spørg i stedet dine sportsfæller, hvadenten du er medlem af Enjoy Fitness (Hovedgaden 6) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og rigtig god singlerejse!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Hørsholm? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!