Singlerejser i Holbæk

Singlerejser og singleture er blevet en helt almindelig ferieform inden for de seneste 5-10 år. Flere og flere rejsebureauer udbyder nu single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være lavet udelukkende for singler, eller alternativt kan den indeholde visse fordele til singler - som fx nedsat pris på enkeltværelse og lignende særydelser. Visse singlerejser har som det primære eller sekundære formål at finde sig en partner i løbet af ferien. I det følgende ser vi nærmere på fordele og ulemper ved denne rejseform. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er fremtiden for dig. Hvis du søger en partner eller ledsagere til single rejser i Holbæk, kan du også få lidt idéer!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Holbæk? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Holbæk og find rejsefællerne i byen eller online!

2.000 medlemmer i Holbæk *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Holbæk *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

>150 medlemmer i Holbæk *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Holbæk *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

>150 medlemmer i Holbæk *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

1.000 medlemmer i Holbæk *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Holbæk *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Holbæk *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

>150 medlemmer i Holbæk *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Holbæk *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Holbæk? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil sandsynligvis kunne bestille singleferier hos de fleste rejseselskaber i Holbæk og omegn. Singlerejser er nemlig blevet uhyre populære, og det er der en god grund til. Der er nemlig utrolig mange fordele ved denne rejseform. Og hvor en singletur før var noget lidt taberagtigt for dem, der ikke havde andre muligheder, er ingen singler nu generte over at bestille en singlerejse eller fortælle familie og venner om det. Singlerejser er for de singler, der både ønsker at komme ud at se noget, men samtidig godt vil udnytte tiden til - og have muligheden for - at møde nye mennesker. Her tager vi et nærmere blik på fordele og de få ulemper, der trods alt også findes. Beslut så selv, om du stadig har lyst til singlerejser!

Søger du singlerejser i Holbæk? Alle fordelene ved singlerejser!

Der er som sagt mange fordele ved singlerejser: At opleve verden i en gruppe med andre singler som dig selv er en unik mulighed for at have det sjovt og slappe af med ligesindede. Og ved at vælge en rejse kun for singler skal du hverken trækkes med turtelduer på bryllupsrejse eller småbørnsfamilier. Derudover har du på en singlerejse store chancer for at slå to fluer med ét smæk og løbe ind i din drømmefyr eller -pige, mens du holder ferie. Så kan det næsten ikke blive meget bedre. Nuvel, der er naturligvis ingen garanti for, at det vil ske, men en hed ferieflirt er bestemt heller ikke et dårligt alternativ. I takt med at antallet af singlerejser er vokset, udbydes der også flere rejsetyper: Et populært valg er daseferier på varme steder som Madagaskar med masser af strand, sol og drinks i liggestolen. Men der er også den mere kulturelle type singlerejser for dem, som drømmer om storbyferie og museer og nyde en sex on the beach på en fortovscafé i Budapest frem for i en strandbar på Big Island. Et alternativt valg er at tage på aktivrejser, hvor du kan vandre, klatre, ride eller sejle sammen med dine rejsefæller. Alt i alt skulle der være nok af muligheder for at finde præcis den slags singlerejse, du godt kan lide - måske endda til et rejsemål, du altid har drømt om. At du så oven i købet kan holde ferie med andre singler som dig selv, gør singlerejser til den perfekte rejseform for mange.

Søger du singlerejser i Holbæk? Hvad du ikke må glemme!

Siger man først singlerejser, bliver man også nødt til at forholde sig til de få ulemper, der trods alt er ved denne ferietype. Hvis du aldrig har været på singlerejse før og har skyhøje forventninger til både indhold og udbytte, er det en god idé også at overveje de negative sider, du også risikerer at løbe ind i på single rejser: Hvis du er en af de singler, der ikke nødvendigvis tager afsted for at finde dig dit livs kærlighed, vil du muligvis være i mindretal og kan være nødt til at gøre kraftigt opmærksom på det. Dette hænger dog tit sammen med, hvilken type rejse du har valgt. På strandferier og deciderede fest-charterrejser kan du være sikker på at få det svært som en enlig, der gerne vil forblive single. I så fald gør du klogt i at gå uden om den slags rejser! Er du meget indelukket og genert, er det sandsynligvis heller ikke lige dig at befinde dig i en stor flok, der alle har det fælles formål med rejsen, at de vil komme hinanden ved, få nye venner, kærester etc. Skønt du selv måtte nære en hemmelig drøm om at score på turen, kan du nemt risikere totalt at drukne i mængden og aldrig få gjort opmærksom på dig selv og alle dine gode egenskaber. Der skal dog også være plads til en advarsel om det modsatte: slå dig ikke så meget løs, at din rejse kan gøres op i antallet af branderter og scoringer, som du bagefter fortryder. Det er både spild af penge, tid og chancer. Begynd hellere i god tid inden ferien at overveje, hvilken type singlerejse, du vil tilmelde dig. Så får du med garanti det bedste resultat.

Søger du singlerejser i Holbæk? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler foretrækker at rejse med andre singler, de kender lidt på forhånd frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, så prøv i god tid at hyre andre singler til dine single rejser! Holbæk burde rumme mange singler, som er åbne over for idéen. Måske kan du endda selv arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at rekruttere rejsepartnere i Holbæk. Besøg byens barer og klubber med et fast formål! I stedet for blot at nyde en Økologisk Thy Pilsner øl på Smøgen (Blindestræde 2 D), så hav øjne og ører åbne og få snakket med folk. Spørg dem målrettet angående deres foretrukne ferietype og -destination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Litauen eller måske til Spanien? Skal der helst dyrkes yoga eller dressurridning undervejs? Overvej ud fra det du får at vide, om I kunne være et godt rejsematch. Næste uge kan du fortsætte til Harlekin (Nygade 5) og falde i snak med nyepotentielle rejsefælle-emner. Kom gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også en god idé om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du satser på en aktivferie, så spørg i stedet dine klubkammerater, hvadenten du er medlem af Studie 82 v/ Tom Larsen (Blindestræde 2A) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og alletiders rejse!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Holbæk? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!