Singlerejser i Horsens

Singleferier og singlerejser er inden for de seneste 5-10 år blevet en mere og mere udbredt rejseform. De fleste rejseselskaber udbyder nu single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være bestemt kun for singler, eller alternativt tilbyder den singler særlige fordele - såsom enkeltværelse-rabat og lignende særydelser. Der findes også singlerejser, hvor hovedformålet er at finde sig en kæreste under ferien. Her nedenfor fortæller vi mere om plusser og minusser ved denne rejseform. Så er det nemmere for dig at afgøre, om singlerejser er din kop te. Hvis du søger andre singler til single rejser i Horsens, kan du også få lidt inspiration!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Horsens? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Horsens og find rejsefællerne i byen eller online!

3.000 medlemmer i Horsens *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Horsens *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

1.000 medlemmer i Horsens *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Horsens *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

1.000 medlemmer i Horsens *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

>150 medlemmer i Horsens *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

3.000 medlemmer i Horsens *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Horsens *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Horsens *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

2.000 medlemmer i Horsens *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Horsens? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil næsten helt sikkert kunne købe singleferier hos de fleste rejseselskaber i Horsens og omegn. Det skyldes, at singlerejser er blevet uhyre populære, og det er ikke så mærkeligt. Der er nemlig utrolig mange fordele ved denne rejseform. Og hvor en singletur før var noget lidt taberagtigt for dem, der ikke havde andre muligheder, har ingen singler nu problemer med at bestille en singlerejse eller fortælle venner og familie om det. Singlerejser er for dig, der både ønsker at komme ud at opleve verden, men samtidig godt vil udnytte tiden til - og have muligheden for - at møde nye mennesker. Her kigger vi nærmere på fordele og de få ulemper, der dog også er. Så kan du selv overveje, om singlerejser er ferieformen for dig!

Søger du singlerejser i Horsens? Alle fordelene ved singlerejser!

På singlerejser får du fordel af flere ting: For det første vil du forhåbentlig møde færre børnefamilier og nyforlovede. Derudover er det sjovt at opleve verden i selskab med en gruppe singler og på den måde være social og se noget nyt samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at en singlerejse tilbyder dig en åbenlys mulighed for at tjekke de medrejsende partneremner ud, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, det er selvfølgelig ikke sikkert, der venter en drømmepartner på dig, men mon ikke du kan du få dig en hed ferieflirt. Ikke nok med, at antallet af singlerejser er vokset, antallet af rejsetyper er også vokset: Der kan bades og dases på destinationer som Cuba. Der kan dyrkes kunst og kultur på hovedstadsferie i fx Paris, og der kan vandres, klatres, rides og sejles på aktivferie. Du skal altså nok finde en singlerejse, der også passer til dig.

Søger du singlerejser i Horsens? Hvad du ikke må glemme!

Nu lyder det måske som om, singlerejser er den rene lykke, men vi skal også være fair og nævne de mindre gode sider: Hvis du tilhører det mindretal, som ikke gider deltage i ræset at finde en sommerflirt, bliver du måske hurtigt træt af mosten. Dette ændrer sig dog meget, helt afhængig af, hvad slags rejse du har i kikkerten. Risikoen er klart større på de førnævnte strand- og daseferier end på de kulturelle museumsture! For stille piger - og drenge - kan det også være direkte ubehageligt at befinde sig i en stor flok uafbrudt. Og hvis du endelig skulle have tænkt dig at finde en partner under ferien, får du måske slet ikke plads nok til at gøre opmærksom på dig selv. Vi anbefaler dog heller ikke, at du går til den anden yderlighed: hvis du lader din tur stå udelukkende på scoringer og branderter alle aftener, er rejsens samlede værdi begrænset. Så kom i gang med at indkredse hvorhen, hvordan og med hvem der skal rejses.

Søger du singlerejser i Horsens? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler foretrækker at rejse med andre singler, de kender lidt på forhånd frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, så forsøg allerede i god tid at hyre andre singler til dine single rejser! Horsens burde rumme mange singler, som er med på en rejseoplevelse. Måske har du endda lyst til selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at rekruttere rejsepartnere i Horsens. Frekventer byens barer og klubber med et fast formål! I s.f. bare at stå hele aftenen med en Ørbæk Fynsk Forår øl på Hekkenfeldt B-A-R ApS (Graven 19), så hav øjne og ører åbne og start en konversation. Spørg dem målrettet omkring deres foretrukne rejsemål og ferieform og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Polen eller måske til Rusland? Skal der helst dyrkes yoga eller undervejs? Overvej ud fra det du får at vide, om I kunne udgøre et godt rejsematch. Næste uge kan du fortsætte til First Mansion (Torvet 2A) og falde i snak med nye, potentielle rejsemakkere. Kom gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også et godt praj om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du er mere til aktivferier, så spørg i stedet folk i dine fitness-cirkler, hvadenten du så kommer i Lido Fitness (Strandkærvej 87) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og alletiders rejse!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Horsens? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!