Singlerejser i Hovedstadsområdet

Singlerejser og singleture er inden for de seneste 5-10 år blevet en mere og mere udbredt rejseform. Næsten alle rejseagenturer udbyder nu om dage single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være eksklusivt målrettet til singler, eller alternativt kan den indeholde visse fordele til singler - som fx nedsat pris på enkeltværelse og lignende særydelser. Visse singlerejser har som det primære eller sekundære formål at finde sig en partner i løbet af ferien. I det følgende ser vi nærmere på fordele og ulemper ved denne rejseform. Bagefter kan du lettere vurdere, om singlerejser er fremtiden for dig. Hvis du søger partnere eller rejsefæller til single rejser i Hovedstadsområdet, kan du også få lidt tips!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Hovedstadsområdet? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Hovedstadsområdet og find rejsefællerne i nærheden eller online!

 

103.000 medlemmer i Hovedstadsområdet *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

7.000 medlemmer i Hovedstadsområdet *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

33.000 medlemmer i Hovedstadsområdet *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

41.000 medlemmer i Hovedstadsområdet *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

27.000 medlemmer i Hovedstadsområdet *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

11.000 medlemmer i Hovedstadsområdet *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

81.000 medlemmer i Hovedstadsområdet *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

10.000 medlemmer i Hovedstadsområdet *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

14.000 medlemmer i Hovedstadsområdet *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

54.000 medlemmer i Hovedstadsområdet *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Hovedstadsområdet? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil sandsynligvis kunne bestille singleferier hos de fleste rejseselskaber i Hovedstadsområdet. Det skyldes, at singlerejser er blevet uhyre populære, og det er ikke så mærkeligt. Der er nemlig utrolig mange fordele ved denne rejseform. Og hvor singleture førhen var noget, man var lidt forlegen over, er ingen singler længere bange for at bestille en singlerejse eller fortælle familie og venner om det. Singlerejser er for dem, der både ønsker at komme ud at se noget, men som også godt vil have muligheden for at møde nye mennesker. Her ser vi nærmere på fordele og de få ulemper, der trods alt også findes. Så kan du selv overveje, om singlerejser er ferieformen for dig!

Søger du singlerejser i Hovedstadsområdet? Alle fordelene ved singlerejser!

På singlerejser får du fordel af flere ting: For det første slipper du for folk på bryllupsrejse eller småbørnsferie. Derudover er det sjovt at se verden sammen med en gruppe singler og på den måde have det sjovt og møde nye mennesker samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at en singlerejse tilbyder dig en åbenlys mulighed for at træffe din drømmemand eller -kvinde, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, det er svært at spå om de præcise chancer, men du kan med stor sandsynlighed forvente en hed ferieflirt. Det er ikke kun antallet af singlerejser, der er vokset, der udbydes efterhånden også flere typer rejser: Der kan bades og dases på destinationer som Madagaskar. Der kan dyrkes kunst og kultur på hovedstadsferie i fx Wien, og der kan dyrkes sport på aktivferie. Du skal altså nok finde en singlerejse, der også passer til dig.

Søger du singlerejser i Hovedstadsområdet? Hvad du ikke må glemme!

Siger man først singlerejser, må man også tage de forholdsvis få ulemper med i betragtning. Hvis du aldrig har været på singlerejse før og har skyhøje forventninger til både indhold og udbytte, er det en god idé også at overveje de negative sider, du også risikerer at møde på single rejser: Hvis du er en af de singler, der ikke partout har tilmeldt dig i håbet om at finde dig den eneste ene, vil du muligvis være i mindretal og kan føle dig tvunget til at gøre kraftigt opmærksom på det. Dette hænger dog tit sammen med, hvilken type rejse vi taler om. På partyrejser og strandferier vil det ikke være nemt at deltage som en enlig, der gerne vil forblive single. I så fald gør du klogt i at gå uden om den slags rejser! Hvis du er meget genert og indadvendt, er det måske heller ikke lige dig med en stor gruppe mennesker, der alle har det fælles formål med rejsen, at de vil komme hinanden ved, få nye venner, kærester etc. Selvom du så endda selv måtte drømme om at finde din udkårne på turen, kan du nemt risikere totalt at drukne i mængden og aldrig få gjort opmærksom på dig selv og alle dine fordele. En advarsel om det modsatte er dog også på sin plads: slå dig ikke så meget løs, at din rejse kan gøres op i antallet af branderter og scoringer, som du bagefter fortryder. Det er både spild af penge, tid og chancer. Begynd hellere i god tid inden ferien at overveje, hvilken type singlerejse, du vil tage med på. Så får du med garanti det bedste resultat.

Søger du singlerejser i Hovedstadsområdet? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler foretrækker at rejse med andre singler, de kender lidt fra derhjemme frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, er det bare om at komme i gang med at hyre andre singler til dine single rejser! Hovedstadsområdet burde have masser af singler, som har lyst til at rejse med. Måske har du endda lyst til selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at rekruttere rejsepartnere i Hovedstadsområdet. Frekventer barer og klubber rundt omkring i regionen med et fast formål! I stedet for blot at nyde en Thy Limfjordsporter øl på Rust (København), så hold øjenene åbne og start en konversation. Spørg ind til om deres foretrukne ferieform og rejsedestination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Litauen eller måske til Bulgarien? Skal der helst dyrkes yoga eller hiking undervejs? Vurder ud fra oplysningerne, om I kunne skabe et godt rejsematch. Næste uge kan du udvide din søgning til spillestedet Vega og falde i snak med nye mennesker. Find eventuelt på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også et godt praj om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du satser på en aktivferie, så spørg i stedet dine klubkammerater, hvadenten du kommer mest i DGI-byen eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og god tur!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Hovedstadsområdet? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!