Singlerejser i København

Singleferier og singlerejser er blevet en helt almindelig ferieform inden for de seneste 5-10 år. De fleste rejseselskaber udbyder nu single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være bestemt kun for singler, eller alternativt får du som single visse fordele - for eksempel rabat på enkeltværelse og lignende særydelser. Visse singlerejser har som det primære eller sekundære formål at finde sig en partner i løbet af ferien. I denne artikel vurderer vi de positive og negative sider ved denne rejseform. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er noget for dig. Hvis du søger partnere eller rejsefæller til single rejser i København, kan du også få lidt idéer!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i København? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i København og find rejsefællerne i byen eller online!

 

73.000 medlemmer i København *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

5.000 medlemmer i København *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

23.000 medlemmer i København *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

29.000 medlemmer i København *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

19.000 medlemmer i København *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

8.000 medlemmer i København *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

58.000 medlemmer i København *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

7.000 medlemmer i København *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

10.000 medlemmer i København *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

38.000 medlemmer i København *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i København? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil sandsynligvis kunne booke singleferier hos de fleste rejseselskaber i København og omegn. Det skyldes, at singlerejser er blevet uhyre populære, og det er ikke så mærkeligt. Der er nemlig utrolig mange positive aspekter ved denne rejseform. Og hvor singleture engang var noget, der blev set lidt skævt til, har ingen singler nu problemer med at bestille en singlerejse eller fortælle familie og venner om det. Singlerejser er for de singler, der både ønsker at komme ud at opleve verden, men samtidig godt vil udnytte tiden til - og have muligheden for - at møde nye mennesker. Her ser vi nærmere på fordele og de få ulemper, der trods alt også findes. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er noget for dig!

Søger du singlerejser i København? Alle fordelene ved singlerejser!

På singlerejser får du fordel af flere ting: For det første bliver du alle børnefamilierne og brudeparrene kvit. Derudover er det sjovt at rejse rundt i verden i selskab med en gruppe singler og på den måde have det sjovt og møde nye mennesker samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at man på en singlerejse har ekstra store chancer for at få gratis adgang til masser af partnerforslag, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, måske sker det ikke, men så må du nøjes med en hed ferieflirt. Det er ikke kun antallet af singlerejser, der er vokset, der udbydes efterhånden også flere typer rejser: Der kan bades og dases på destinationer som fx Thailand. Der kan dyrkes kunst og kultur på hovedstadsferie i fx Bruxelles, og der kan dyrkes sport på aktivferie. Du skal altså nok finde en singlerejse, der også passer til dig.

Søger du singlerejser i København? Hvad du ikke må glemme!

Siger man først singlerejser, må man også tage de forholdsvis få ulemper med i betragtning. Hvis du lige har købt din første singlerejse og allerede er begyndt at drømme, er det en god idé også at overveje de mindre positive sider, som du også risikerer at opleve på single rejser: Hvis du er en af de singler, der faktisk ikke deltager i forventningen om at finde dig den eneste ene, kan du godt risikere at være i mindretal og kan føle dig tvunget til at gøre kraftigt opmærksom på det. Dette har dog også noget at gøre med, hvilken type rejse vi taler om. På strandferier og deciderede fest-charterrejser kan du være sikker på at få det svært som en enlig, der gerne vil forblive single. I så fald er et godt råd at gå uden om den slags rejser! Er du meget indelukket og genert, er det sandsynligvis heller ikke lige dig med en stor gruppe mennesker, der alle har det fælles formål med rejsen, at de vil komme hinanden rigtig meget ved. Selvom du så endda selv måtte have en drøm om at møde en partner på turen, kan du nemt risikere totalt at drukne i mængden og aldrig få gjort opmærksom på dig selv og alle dine fordele. Der skal dog også være plads til en advarsel om det modsatte: slå dig ikke så meget løs, at din rejse slutter i éngangsaffærer og branderter, som du bagefter fortryder. Det er både spild af muligheder, penge og i sidste ende din tid. Start hellere i god tid før sæsonen med at indkredse, hvilken type singlerejse, du vil tilmelde dig. Så får du det bedste resultat.

Søger du singlerejser i København? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil helst afsted med andre singler, de kender lidt i forvejen frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, så forsøg allerede i god tid at hyre andre singler til dine single rejser! København burde rumme mange singler, som er med på en rejseoplevelse. Måske har du endda mod på selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at rekruttere rejsepartnere i København. Besøg byens barer og klubber med et fast formål! Frem for bare at stå og hænge over en Thy Classic øl på Rust (Guldbergsgade 8), så hold øjenene åbne og start en konversation. Spørg dem målrettet omkring deres foretrukne ferietype og -destination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Holland eller måske til Sydafrika? Skal der helst dyrkes yoga eller crossfit undervejs? Afgør ud fra oplysningerne, om I kunne være et godt rejsematch. Næste uge kan du gå videre til Vega (Enghavevej 40) og falde i snak med nye, potentielle rejsemakkere. Hit gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også en god idé om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du satser på en aktivferie, så spørg i stedet dine sportsfæller, hvadenten du er medlem af DGI-byen (Tietgensgade 65, Kbh V) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og alletiders rejse!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i København? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!