Singlerejser i Køge

Singlerejser og singleture er blevet en helt almindelig ferieform inden for de seneste 5-10 år. De fleste rejseselskaber udbyder efterhånden single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være lavet udelukkende for singler, eller alternativt kan den indeholde visse fordele til singler - som fx nedsat pris på enkeltværelse og lignende særydelser. Der findes også singlerejser, hvor hovedformålet er at finde sig en kæreste under ferien. I det følgende fortæller vi mere om plusser og minusser ved denne rejseform. Så er det nemmere for dig at afgøre, om singlerejser er noget for dig. Hvis du søger partnere eller rejsefæller til single rejser i Køge, giver vi også lidt inspiration!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Køge? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Køge og find rejsefællerne i byen eller online!

2.000 medlemmer i Køge *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Køge *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

1.000 medlemmer i Køge *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

1.000 medlemmer i Køge *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Køge *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

2.000 medlemmer i Køge *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Køge *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Køge *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

>150 medlemmer i Køge *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Køge *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Køge? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil sandsynligvis kunne købe singleferier hos de fleste rejseselskaber i Køge og omegn. For singlerejser er blevet uhyre populære, og det er ikke så mærkeligt. Der er nemlig utrolig mange positive aspekter ved denne rejseform. Og hvor singleture førhen var noget, man var lidt forlegen over, er ingen singler længere bange for at bestille en singlerejse eller fortælle venner og familie om det. Singlerejser er for dem, der både ønsker at komme ud at opleve verden, men samtidig godt vil udnytte tiden til - og have muligheden for - at møde nye mennesker. Her tager vi et nærmere blik på fordele og de få ulemper, der trods alt også findes. Beslut så selv, om du stadig har lyst til singlerejser!

Søger du singlerejser i Køge? Alle fordelene ved singlerejser!

På singlerejser får du fordel af flere ting: For det første vil du forhåbentlig møde færre børnefamilier og nyforlovede. Derudover er det sjovt at rejse rundt i verden sammen med en gruppe singler og på den måde være social og se noget nyt samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at man på en singlerejse har ekstra store chancer for at træffe din drømmemand eller -kvinde, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, måske sker det ikke, men så må du nøjes med en hed ferieflirt. Det er ikke kun antallet af singlerejser, der er vokset, der er også flere rejsekategorier at vælge imellem: Der kan bades og dases på destinationer som Madagaskar. Der kan ses museer og dyrkes andre kulturelle aktiviteter på hovedstadsferie i fx Wien, og der kan dyrkes maraton eller trekking på aktivferie. Så du skal gøre dig umage for ikke at finde en singlerejse, der passer dig.

Søger du singlerejser i Køge? Hvad du ikke må glemme!

Siger man først singlerejser, må man ikke overse de heldigvis få ulemper, der også er ved den ferietype. Hvis du aldrig har været på singlerejse før og har skyhøje forventninger til både indhold og udbytte, er det en god idé også at overveje de mindre positive sider, som du også risikerer at møde på single rejser: Hvis du er en af de singler, der faktisk ikke deltager i forventningen om at finde dig en ferieflirt, vil du muligvis være i mindretal og kan være nødt til at gøre kraftigt opmærksom på det. Dette har dog også noget at gøre med, hvilken type rejse det drejer sig om. På strandferier og deciderede fest-charterrejser vil det ikke være nemt at deltage som en enlig, der gerne vil forblive single. I så fald anbefaler vi dig at lukke øjnene for den slags rejser! Hvis du er meget genert og indadvendt, er det måske heller ikke lige dig med en stor gruppe mennesker, der alle har det fælles formål med rejsen, at de vil komme hinanden rigtig meget ved. Skønt du selv måtte have en drøm om at møde en partner på turen, kan du nemt risikere fuldstændigt at drukne i mængden og aldrig få gjort opmærksom på dig selv og dine fortræffeligheder. Det betyder selvfølgelig ikke, at du bare skal gå over i den anden grøft: slå dig ikke så meget løs, at din rejse slutter i éngangsaffærer og branderter, som du bagefter fortryder. Det er både spild af penge, tid og chancer. Start hellere i god tid før sæsonen at indkredse, hvilken type singlerejse, du vil tage med på. Så får du med garanti det bedste resultat.

Søger du singlerejser i Køge? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil gerne rejse med andre singler, de kender lidt på forhånd frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, så forsøg allerede i god tid at hyre andre singler til dine single rejser! Køge burde rumme mange singler, som er åbne over for idéen. Måske har du endda mod på selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at opstøve rejseledsagere i Køge. Frekventer byens barer og klubber med et fast formål! Frem for bare at stå og hænge over en Thy Classic øl på Depotet5 (Toldbodvej 5), så vær vaks og start en konversation. Spørg ind til angående deres foretrukne ferieform og rejsedestination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Sverige eller måske til Afrika? Skal der helst dyrkes yoga eller skiløb undervejs? Afgør ud fra oplysningerne, om I kunne være et godt rejsematch. De følgende uger kan du udvide din søgning til en af Københavns mange hyggelige spillesteder som fx Vega (Enghavevej 40) og falde i snak med nye mennesker. Find eventuelt på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også et godt praj om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du er mere til aktivferier, så spørg i stedet dine klubkammerater, hvadenten du så kommer i Body Gym (Toldbodvej 19) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og rigtig god singlerejse!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Køge? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!