Singlerejser i Kolding

Singlerejser og singleture er i løbet af det seneste årti blevet en fuldt ud accepteret måde at holde ferie på. Flere og flere rejsebureauer udbyder efterhånden single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være eksklusivt målrettet til singler, eller alternativt får du som single visse fordele - såsom enkeltværelse-rabat og lignende særydelser. Enkelte singlerejser går mest af alt ud på at finde sig en ferieflirt på turen. Her nedenfor ser vi nærmere på fordele og ulemper ved denne rejseform. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er din kop te. Hvis du søger partnere eller rejsefæller til single rejser i Kolding, kan du også få lidt idéer!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Kolding? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Kolding og find rejsefællerne i byen eller online!

4.000 medlemmer i Kolding *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Kolding *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

1.000 medlemmer i Kolding *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

1.000 medlemmer i Kolding *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Kolding *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

3.000 medlemmer i Kolding *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Kolding *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Kolding *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

>150 medlemmer i Kolding *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

2.000 medlemmer i Kolding *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Kolding? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil med stor garanti kunne købe singleferier hos de fleste rejseagenturer i Kolding og omegn. Singlerejser er nemlig blevet uhyre populære, og det er der en god grund til. Der er nemlig utrolig mange ting, der taler for denne rejseform. Og hvor singleture førhen var noget, man var lidt forlegen over, er ingen singler længere bange for at bestille en singlerejse eller fortælle familie og venner om det. Singlerejser er for de singler, der både ønsker at komme ud at opleve verden, men samtidig godt vil udnytte tiden til - og have muligheden for - at møde nye mennesker. Her tager vi et nærmere blik på fordele og de få ulemper, der trods alt også findes. Beslut så selv, om du stadig har lyst til singlerejser!

Søger du singlerejser i Kolding? Alle fordelene ved singlerejser!

Singlerejser har nogle betydelige fordele: For det første bliver du alle børnefamilierne og brudeparrene kvit. Derudover er det sjovt at rejse rundt i verden i selskab med en gruppe singler og på den måde have det sjovt og møde nye mennesker samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at at singlerejser gør det muligt for dig at tjekke de medrejsende partneremner ud, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, det er selvfølgelig ikke sikkert, der venter en drømmepartner på dig, men mon ikke du kan du få dig en hed ferieflirt. Ikke alene er antallet af singlerejser steget støt, antallet af rejsetyper er også vokset: Der kan bades og dases på destinationer som Cuba. Der kan ses på kunst og antikviteter på hovedstadsferie i fx Rom, og der kan dyrkes maraton eller trekking på aktivferie. Du skal altså nok finde en singlerejse, der også passer til dig.

Søger du singlerejser i Kolding? Hvad du ikke må glemme!

Siger man først singlerejser, må man også tage de forholdsvis få ulemper med i betragtning. Hvis du aldrig har været på singlerejse før og har skyhøje forventninger til både indhold og udbytte, er det en god idé også at overveje de mindre positive sider, som du også risikerer at møde på single rejser: Hvis du er en af de singler, der ikke nødvendigvis tager afsted for at finde dig en ferieflirt, er du højst sandsynligt i mindretal og kan se dig nødsaget til at gøre kraftigt opmærksom på det. Dette har dog også noget at gøre med, hvilken type rejse det drejer sig om. På strandferier og deciderede fest-charterrejser vil du unægtelig få det svært som en enlig, der gerne vil forblive single. I så fald anbefaler vi dig at undgå den slags rejser! Er du den stille og generte type, er det sikkert heller ikke lige dig med en masse mennesker, der alle har det fælles formål med rejsen, at de vil komme hinanden ved, få nye venner, kærester etc. Ligegyldigt om du endda selv måtte nære en hemmelig drøm om at score på turen, kan du nemt risikere totalt at drukne i mængden og aldrig få gjort opmærksom på dig selv og alle dine gode egenskaber. Det betyder selvfølgelig ikke, at du bare skal gå over i den anden grøft: slå dig ikke så meget løs, at din rejse kan gøres op i antallet af branderter og scoringer, som du bagefter fortryder. Det er både spild af penge, tid og chancer. Start hellere i god tid før sæsonen at indkredse, hvilken type singlerejse, du vil tage med på. Så får du med garanti det bedste resultat.

Søger du singlerejser i Kolding? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil gerne rejse med andre singler, de kender lidt i forvejen frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, er det bare om at komme i gang med at hyre andre singler til dine single rejser! Kolding burde rumme mange singler, som er med på en rejseoplevelse. Måske kan du endda selv arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at rekruttere rejsepartnere i Kolding. Frekventer byens barer og klubber med et fast formål! Frem for bare at stå og hænge over en Økologisk Weissbier øl på Discoteque Tordenskiold (Akseltorv 2B), så hold øjenene åbne og start en konversation. Spørg dem om angående deres foretrukne ferietype og -destination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Belgien eller måske til Sydafrika? Skal der helst dyrkes yoga eller synkronsvømning undervejs? Afgør ud fra den nye information, om I kunne være et godt rejsematch. Næste uge kan du gå videre til Komprömis (Akseltorv 3) og falde i snak med nye, potentielle rejsemakkere. Find eventuelt på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det siger også meget om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du snarere har lyst til aktivferier, så spørg i stedet dine klubkammerater, hvadenten du så kommer i Slotssøbadet (Hospitalsgade 16) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og rigtig god singlerejse!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Kolding? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!