Singlerejser i Lillerød

Singlerejser og singleture er inden for de seneste 5-10 år blevet en mere og mere udbredt rejseform. Flere og flere rejsebureauer udbyder nu om dage single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være eksklusivt målrettet til singler, eller alternativt får du som single visse fordele - såsom enkeltværelse-rabat og lignende særydelser. Der findes også singlerejser, hvor hovedformålet er at finde sig en kæreste under ferien. Her nedenfor ser vi nærmere på fordele og ulemper ved denne rejseform. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er fremtiden for dig. Hvis du søger andre singler til single rejser i Lillerød, kan du også få lidt inspiration!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Lillerød? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Lillerød og find rejsefællerne i byen eller online!

>150 medlemmer i Lillerød *)
10
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Zoosk kombinerer datingsite og socialt netværk på bedste vis. Deres unikke SmartPick™ og Behavioral Matchmaking™ koncept garanterer supermoderne og individuel matchning med de 27 millioner medlemmer fordelt i hele verden.

1.000 medlemmer i Lillerød *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Lillerød *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

>150 medlemmer i Lillerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

>150 medlemmer i Lillerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

>150 medlemmer i Lillerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

1.000 medlemmer i Lillerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Lillerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Lillerød *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

>150 medlemmer i Lillerød *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Lillerød *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Lillerød? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil sandsynligvis kunne booke singleferier hos de fleste rejsebureauer i Lillerød og omegn. Singlerejser er nemlig blevet uhyre populære, og det er ikke så mærkeligt. Der er nemlig utrolig mange positive aspekter ved denne rejseform. Og hvor en singletur før var noget lidt taberagtigt for dem, der ikke havde andre muligheder, har ingen singler nu problemer med at bestille en singlerejse eller fortælle venner og familie om det. Singlerejser er for de singler, der både ønsker at komme ud at se noget, men samtidig godt vil udnytte tiden til - og have muligheden for - at møde nye mennesker. Her ser vi nærmere på fordele og de få ulemper, der dog også er. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er noget for dig!

Søger du singlerejser i Lillerød? Alle fordelene ved singlerejser!

Singlerejser har nogle betydelige fordele: For det første slipper du for folk på bryllupsrejse eller småbørnsferie. Derudover er det sjovt at se verden sammen med en gruppe singler og på den måde have det sjovt og møde nye mennesker samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at at singlerejser gør det muligt for dig at tjekke de medrejsende partneremner ud, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, det er svært at spå om de præcise chancer, men du kan med stor sandsynlighed forvente en hed ferieflirt. Det er ikke kun antallet af singlerejser, der er vokset, antallet af rejsetyper er også vokset: Der kan bades og dases på destinationer som Mexico. Der kan dyrkes kunst og kultur på hovedstadsferie i fx Prag, og der kan vandres, klatres, rides og sejles på aktivferie. Du skal altså nok finde en singlerejse, der også passer til dig.

Søger du singlerejser i Lillerød? Hvad du ikke må glemme!

Selvom de er få, er der selvfølgelig også nogle risici ved singlerejser: Hvis du tilhører det mindretal, som ikke gider deltage i ræset at finde en sommerflirt, er det ikke sikkert, du vil føle dig lige hjemme hele tiden. Dette ændrer sig dog meget, helt afhængig af, hvad slags rejse du har i kikkerten. Risikoen er klart større på ungdomsrejser og rejser med meget alkohol involveret! For de generte typer kan det også være direkte ubehageligt at være midt i en stor gruppe mennesker uafbrudt. Og hvis du rent faktisk skulle have planlagt at møde en date under ferien, er det ikke sikkert, du kan overdøve de mere dominerende rejsefæller. Gå dog ikke i den helt modsatte grøft: hvis du lader din tur gå op i sprut og éngangsknald, er rejsens samlede værdi begrænset. Vi opfordrer dig derfor til at tænke dig grundigt om m.h.t. hvorhen, hvordan og med hvem der skal rejses.

Søger du singlerejser i Lillerød? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil gerne rejse med andre singler, de kender lidt fra derhjemme frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, så forsøg allerede i god tid at hyre andre singler til dine single rejser! Lillerød burde rumme mange singler, som har lyst til at rejse med. Måske har du endda lyst til selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at opstøve rejseledsagere i Lillerød. Besøg byens barer og klubber med et fast formål! I s.f. bare at stå hele aftenen med en Ørbæk ØPA øl på Café Hoe (Slotsgade 47), så hav øjne og ører åbne og kom i snak. Spørg dem om omkring deres foretrukne rejsemål og ferieform og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Estland eller måske til Italien? Skal der helst dyrkes yoga eller maraton undervejs? Overvej ud fra det du får at vide, om I kunne skabe et godt rejsematch. De følgende uger kan du gå videre til Puls (Torvet 5) og falde i snak med nye, potentielle rejsemakkere. Find eventuelt på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også en god idé om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du satser på en aktivferie, så spørg i stedet dine sportsfæller, hvadenten du er medlem af Fitness World (Banetorvet 3-5) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og alletiders rejse!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Lillerød? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!