Singlerejser i Nordjylland

Singleture og singlerejser er inden for de seneste 5-10 år blevet en mere og mere udbredt rejseform. Flere og flere rejsebureauer udbyder nu om dage single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være lavet udelukkende for singler, eller alternativt får du som single visse fordele - for eksempel rabat på enkeltværelse og lignende særydelser. Der findes også singlerejser, hvor hovedformålet er at finde sig en kæreste under ferien. I denne artikel ser vi nærmere på fordele og ulemper ved denne rejseform. Bagefter kan du lettere vurdere, om singlerejser er fremtiden for dig. Hvis du søger andre singler til single rejser i Nordjylland, får du også lidt inspiration!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Nordjylland? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Nordjylland og find rejsefællerne i nærheden eller online!

 

13.000 medlemmer i Nordjylland *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

1.000 medlemmer i Nordjylland *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

5.000 medlemmer i Nordjylland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

4.000 medlemmer i Nordjylland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

3.000 medlemmer i Nordjylland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

1.000 medlemmer i Nordjylland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

1.000 medlemmer i Nordjylland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

10.000 medlemmer i Nordjylland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

2.000 medlemmer i Nordjylland *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

7.000 medlemmer i Nordjylland *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Nordjylland? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil sandsynligvis kunne købe singleferier hos de fleste rejsebureauer i Nordjylland. Singlerejser er nemlig blevet uhyre populære og det med god grund. Der er nemlig utrolig mange positive aspekter ved denne rejseform. Og hvor singleture engang var noget, der blev set lidt skævt til, har ingen singler nu problemer med at bestille en singlerejse eller fortælle familie og venner om det. Singlerejser er for dem, der både ønsker at komme ud at rejse, men som også godt vil have muligheden for at møde nye mennesker. Her kigger vi nærmere på fordele og de få ulemper, der ikke må glemmes. Så kan du selv overveje, om singlerejser er ferieformen for dig!

Søger du singlerejser i Nordjylland? Alle fordelene ved singlerejser!

Singlerejser har nogle betydelige fordele: For det første bliver du alle børnefamilierne og brudeparrene kvit. Derudover er det sjovt at opleve verden som medlem af en gruppe singler og på den måde have det sjovt og møde nye mennesker samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at at singlerejser gør det muligt for dig at få gratis adgang til masser af partnerforslag, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, det er svært at spå om de præcise chancer, men mon ikke du kan du få dig en hed ferieflirt. Ikke alene er antallet af singlerejser steget støt, antallet af rejsetyper er også vokset: Der kan bades og dases på destinationer som Ægypten. Der kan dyrkes kunst og kultur på hovedstadsferie i fx Prag, og der kan dyrkes maraton eller trekking på aktivferie. Du skal altså nok finde en singlerejse, der også passer til dig.

Søger du singlerejser i Nordjylland? Hvad du ikke må glemme!

Nu lyder det måske som om, singlerejser er den rene lykke, men vi skal også være fair og nævne de mindre gode sider: Hvis du tilhører det mindretal, som ikke har lyst til at deltage i konkurrencen om at finde kærligheden snarere end kildevandet, vil du med garanti føle dig en smule udenfor. Dette svinger dog ret meget, helt afhængig af, hvad slags rejse det ender med. Risikoen er klart større på de førnævnte strand- og daseferier end på de kulturelle museumsture! For stille piger - og drenge - kan det også være direkte ubehageligt at befinde sig i en stor flok uafbrudt. Og hvis du så skulle have skiftet mening og alligevel være på partnerudkig under ferien, får du måske slet ikke plads nok til at gøre opmærksom på dig selv. Vi anbefaler dog heller ikke, at du går til den anden yderlighed: hvis du lader din tur rime for meget på alkohol og one-night-stands, er rejsens samlede værdi begrænset. Vi opfordrer dig derfor til at tænke dig grundigt om m.h.t. hvorhen, hvordan og med hvem der skal rejses.

Søger du singlerejser i Nordjylland? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil gerne rejse med andre singler, de kender lidt fra derhjemme frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, er det bare om at komme i gang med at hyre andre singler til dine single rejser! Nordjylland burde have masser af singler, som har lyst til at rejse med. Måske har du endda mod på selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at rekruttere rejsepartnere i Nordjylland. Gå på barer og klubber rundt omkring i regionen med et fast formål! I stedet for blot at nyde en Økologisk Ravnsborg Rød øl på Jomfru Ane Gade (Aalborg), så hold øjenene åbne og start en konversation. Spørg ind til om deres foretrukne ferieform og rejsedestination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Letland eller måske til Chile? Skal der helst dyrkes yoga eller skøjteløb undervejs? Overvej ud fra den nye information, om I kunne udgøre et godt rejsematch. De følgende uger kan du gå videre til et af de mange sommerdiskoteker i Løkken og falde i snak med nye mennesker. Hit gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også en god idé om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du er mere til aktivferier, så spørg i stedet dine klubkammerater, hvadenten du er medlem af Fitness.dk eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og alletiders rejse!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Nordjylland? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!