Singlerejser i Odense

Singleture og singlerejser er i løbet af det seneste årti blevet en fuldt ud accepteret måde at holde ferie på. De fleste rejseselskaber udbyder efterhånden single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være eksklusivt målrettet til singler, eller alternativt kan den indeholde visse fordele til singler - for eksempel rabat på enkeltværelse og lignende særydelser. Visse singlerejser har som det primære eller sekundære formål at finde sig en partner i løbet af ferien. I det følgende ser vi nærmere på fordele og ulemper ved denne rejseform. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er noget for dig. Hvis du søger en partner eller ledsagere til single rejser i Odense, får du også lidt tips!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Odense? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Odense og find rejsefællerne i byen eller online!

 

9.000 medlemmer i Odense *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

1.000 medlemmer i Odense *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

3.000 medlemmer i Odense *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

4.000 medlemmer i Odense *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

2.000 medlemmer i Odense *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

7.000 medlemmer i Odense *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

1.000 medlemmer i Odense *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

1.000 medlemmer i Odense *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

1.000 medlemmer i Odense *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

5.000 medlemmer i Odense *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Odense? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil med stor garanti kunne bestille singleferier hos de fleste rejsebureauer i Odense og omegn. Det skyldes, at singlerejser er blevet uhyre populære, og det er der en god grund til. Der er nemlig utrolig mange fordele ved denne rejseform. Og hvor singleture engang var noget, der blev set lidt skævt til, har ingen singler nu problemer med at bestille en singlerejse eller fortælle venner og familie om det. Singlerejser er for de singler, der både ønsker at komme ud at se noget, men som også godt vil have muligheden for at møde nye mennesker. Her kigger vi nærmere på fordele og de få ulemper, der ikke må glemmes. Så kan du selv overveje, om singlerejser er ferieformen for dig!

Søger du singlerejser i Odense? Alle fordelene ved singlerejser!

Der er mange gode ting ved singlerejser: For det første bliver du alle børnefamilierne og brudeparrene kvit. Derudover er det sjovt at rejse rundt i verden som medlem af en gruppe singler og på den måde more dig og slappe af samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at en singlerejse tilbyder dig en åbenlys mulighed for at tjekke de medrejsende partneremner ud, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, måske sker det ikke, men mon ikke du kan du få dig en hed ferieflirt... . Ikke nok med, at antallet af singlerejser er vokset, antallet af rejsetyper er også vokset: Der kan bades og dases på destinationer som Madagaskar. Der kan dyrkes kunst og kultur på hovedstadsferie i fx Rom, og der kan dyrkes sport på aktivferie. Så du skal gøre dig umage for ikke at finde en singlerejse, der passer dig.

Søger du singlerejser i Odense? Hvad du ikke må glemme!

Selvom de er få, er der selvfølgelig også nogle risici ved singlerejser: Hvis du tilhører det mindretal, som ikke gider deltage i ræset om at finde kærligheden snarere end kildevandet, er det ikke sikkert, du vil føle dig lige hjemme hele tiden. Dette svinger dog ret meget, helt afhængig af, hvad slags rejse du er så heldig eller uheldig at have tilmeldt dig. Risikoen er klart større på de førnævnte strand- og daseferier end på de kulturelle museumsture! For tilbageholdende personligheder kan det også være en udfordring at være midt i en stor gruppe mennesker uafbrudt. Og hvis du rent faktisk skulle have tænkt dig at finde en partner under ferien, kan du risikere at drukne i mængden. Vi anbefaler dog heller ikke, at du går til den anden yderlighed: hvis du lader din tur gå op i sprut og éngangsknald, er rejsens samlede værdi begrænset. Vi opfordrer dig derfor til at tænke dig grundigt om m.h.t. hvorhen, hvordan og med hvem der skal rejses.

Søger du singlerejser i Odense? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler foretrækker at rejse med andre singler, de kender lidt fra derhjemme frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, er det bare om at komme i gang med at hyre andre singler til dine single rejser! Odense burde rumme mange singler, som er med på en rejseoplevelse. Måske har du endda lyst til selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at rekruttere rejsepartnere i Odense. Besøg byens barer og klubber med et fast formål! Frem for bare at stå og hænge over en Jacobsen Ekstra øl på Slagteriet (Rugårdsvej), så hold øjenene åbne og start en konversation. Spørg ind til deres foretrukne ferieform og rejsedestination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Færøerne eller måske til Peru? Skal der helst dyrkes yoga eller windsurfing undervejs? Vurder ud fra oplysningerne, om I kunne skabe et godt rejsematch. Den følgende uge kan du udvide din søgning til UBN ONE (Asylgade 3) og falde i snak med nye, potentielle rejsemakkere. Hit gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det siger også meget om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du er mere til aktivferier, så spørg i stedet dine klubkammerater, hvadenten du er medlem af fitness.dk (Skibhusvej 52A) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og god tur!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Odense? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!