Singlerejser i Ringsted

Singleferier og singlerejser er i løbet af det seneste årti blevet en fuldt ud accepteret måde at holde ferie på. De fleste rejseselskaber udbyder nu single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være eksklusivt målrettet til singler, eller alternativt tilbyder den singler særlige fordele - som fx nedsat pris på enkeltværelse og lignende særydelser. Der findes også singlerejser, hvor hovedformålet er at finde sig en kæreste under ferien. I det følgende ser vi nærmere på fordele og ulemper ved denne rejseform. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er din kop te. Hvis du søger andre singler til single rejser i Ringsted, får du også lidt inspiration!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Ringsted? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Ringsted og find rejsefællerne i byen eller online!

1.000 medlemmer i Ringsted *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Ringsted *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

1.000 medlemmer i Ringsted *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

>150 medlemmer i Ringsted *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

>150 medlemmer i Ringsted *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

>150 medlemmer i Ringsted *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Ringsted *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

1.000 medlemmer i Ringsted *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Ringsted *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Ringsted *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Ringsted? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil sandsynligvis kunne købe singleferier hos de fleste rejseagenturer i Ringsted og omegn. For singlerejser er blevet uhyre populære, og det er ikke så mærkeligt. Der er nemlig utrolig mange fordele ved denne rejseform. Og hvor en singletur før var noget lidt taberagtigt for dem, der ikke havde andre muligheder, har ingen singler nu problemer med at bestille en singlerejse eller fortælle venner og familie om det. Singlerejser er for dig, der både ønsker at komme ud at opleve verden, men samtidig godt vil udnytte tiden til - og have muligheden for - at møde nye mennesker. Her ser vi nærmere på fordele og de få ulemper, der trods alt også findes. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er noget for dig!

Søger du singlerejser i Ringsted? Alle fordelene ved singlerejser!

Der er som sagt mange fordele ved singlerejser: At opleve verden i en gruppe med andre singler som dig selv er en enestående mulighed for at slappe af og more dig med ligesindede. Ved at tilmelde dig en rejse specifikt for singler skal du hverken trækkes med turtelduer på bryllupsrejse eller småbørnsfamilier. Derudover giver en singlerejse dig alle muligheder for at slå to fluer med ét smæk og pludselig møde dit livs kærlighed, mens du holder ferie. Så kan det næsten ikke blive meget bedre. Nuvel, der udstedes selvsagt ikke nogen garantier for, at du er en af de heldige, men en hed ferieflirt er bestemt heller ikke et dårligt alternativ. I løbet af de seneste år, hvor antallet af singlerejser er vokset, er der også kommet flere typer rejser at vælge mellem: Et populært valg er daseferier på varme steder som Malawi med masser af sol, hav og kølige cocktails i skyggen. Men der er også den mere kulturelle type singlerejser for dem, som drømmer om storbyferie og museer og nyde en gin og tonic på en fortovscafé i Prag frem for i en strandbar på Fuerteventura. Endelig vælger flere og flere at tage på aktivrejser, hvor du kan vandre, klatre, ride eller sejle sammen med dine rejsefæller. Med de mange muligheder finder du sikkert også en type singlerejse, der passer dig - måske endda til et sted, du altid har drømt om. At du så oven i købet kan holde ferie med andre singler som dig selv, gør singlerejser til et uovertruffent valg af rejseform.

Søger du singlerejser i Ringsted? Hvad du ikke må glemme!

Siger man først singlerejser, bliver man også nødt til at forholde sig til de få ulemper, der trods alt er ved denne ferietype. Hvis du lige har købt din første singlerejse og allerede er begyndt at drømme, er det en god idé også at overveje de negative sider, du også risikerer at møde på single rejser: Hvis du er en af de singler, der ikke nødvendigvis tager afsted for at finde dig den eneste ene, er du højst sandsynligt i mindretal og kan føle dig tvunget til at gøre kraftigt opmærksom på det. Dette afhænger dog ofte af, hvilken type rejse vi taler om. På strandferier og deciderede fest-charterrejser vil du unægtelig få det svært som en enlig, der gerne vil forblive single. I så fald anbefaler vi dig at lukke øjnene for den slags rejser! Hvis du er meget genert og indadvendt, er det sandsynligvis heller ikke lige dig med en stor gruppe mennesker, der alle har det fælles formål med rejsen, at de vil komme hinanden rigtig meget ved. Ligegyldigt om du endda selv måtte have en drøm om at møde en partner på turen, kan du nemt risikere totalt at drukne i mængden og aldrig få gjort opmærksom på dig selv og dine fortræffeligheder. Der skal dog også være plads til en advarsel om det modsatte: slå dig ikke så meget løs, at din rejse slutter i éngangsaffærer og branderter, som du bagefter fortryder. Det er både spild af muligheder, penge og i sidste ende din tid. Overvej altså i god tid før feriesæsonen, hvilken type singlerejse, du vil tilmelde dig. Så får du med garanti det bedste resultat.

Søger du singlerejser i Ringsted? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil gerne rejse med andre singler, de kender lidt på forhånd frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, så forsøg allerede i god tid at hyre andre singler til dine single rejser! Ringsted burde rumme mange singler, som har lyst til at rejse med. Måske kan du endda selv arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at opstøve rejseledsagere i Ringsted. Gå på byens barer og klubber med et fast formål! I stedet for blot at nyde en Økologisk Thy Pilsner øl på Bykroen (Jernbanegade 46), så vær vaks og kom i snak. Spørg ind til angående deres foretrukne rejsemål og ferieform og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Norge eller måske til USA? Skal der helst dyrkes yoga eller ridning undervejs? Overvej ud fra det du får at vide, om I kunne skabe et godt rejsematch. De følgende uger kan du udvide din søgning til Sorø Vedelsgade (Vedelsgade 26) og falde i snak med nye, potentielle rejsemakkere. Hit gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også et godt praj om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du snarere har lyst til aktivferier, så spørg i stedet dine klubkammerater, hvadenten du så kommer i Key2Fitness (Klosterparks Alle 10) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og rigtig god singlerejse!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Ringsted? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!