Singlerejser i Rødovre

Singlerejser og singleture er blevet en helt almindelig ferieform inden for de seneste 5-10 år. De fleste rejseselskaber udbyder nu om dage single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være lavet udelukkende for singler, eller alternativt tilbyder den singler særlige fordele - for eksempel rabat på enkeltværelse og lignende særydelser. Enkelte singlerejser går mest af alt ud på at finde sig en ferieflirt på turen. I det følgende ser vi nærmere på fordele og ulemper ved denne rejseform. Bagefter kan du lettere vurdere, om singlerejser er fremtiden for dig. Hvis du søger en partner eller ledsagere til single rejser i Rødovre, giver vi også lidt idéer!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Rødovre? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Rødovre og find rejsefællerne i byen eller online!

2.000 medlemmer i Rødovre *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Rødovre *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

1.000 medlemmer i Rødovre *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Rødovre *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

1.000 medlemmer i Rødovre *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

>150 medlemmer i Rødovre *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

2.000 medlemmer i Rødovre *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Rødovre *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Rødovre *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Rødovre *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Rødovre? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil sandsynligvis kunne booke singleferier hos de fleste rejseagenturer i Rødovre og omegn. For singlerejser er blevet uhyre populære, og det er der en god grund til. Der er nemlig utrolig mange ting, der taler for denne rejseform. Og hvor singleture førhen var noget, man var lidt forlegen over, har ingen singler nu problemer med at bestille en singlerejse eller fortælle kolleger og bekendte om det. Singlerejser er for dem, der både ønsker at komme ud at se noget, men som heller ikke vil gå glip af chancen for at møde nye mennesker. Her tager vi et nærmere blik på fordele og de få ulemper, der trods alt også findes. Beslut så selv, om du stadig har lyst til singlerejser!

Søger du singlerejser i Rødovre? Alle fordelene ved singlerejser!

Der er mange gode ting ved singlerejser: For det første slipper du for folk på bryllupsrejse eller småbørnsferie. Derudover er det sjovt at se verden sammen med en gruppe singler og på den måde more dig og slappe af samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at man på en singlerejse har ekstra store chancer for at få gratis adgang til masser af partnerforslag, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, måske sker det ikke, men du kan med stor sandsynlighed forvente en hed ferieflirt. Ikke nok med, at antallet af singlerejser er vokset, der er også flere rejsekategorier at vælge imellem: Der kan bades og dases på destinationer som Madagaskar. Der kan ses museer og dyrkes andre kulturelle aktiviteter på hovedstadsferie i fx Bruxelles, og der kan dyrkes maraton eller trekking på aktivferie. Så du skal gøre dig umage for ikke at finde en singlerejse, der passer dig.

Søger du singlerejser i Rødovre? Hvad du ikke må glemme!

Selvom det indtil nu kun har lydt positivt, har singlerejser dog også sine mindre fantastiske sider: Hvis du tilhører det mindretal, som slet ikke har som formål at finde din bedre halvdel, bliver du måske hurtigt træt af mosten. Dette ændrer sig dog meget, helt afhængig af, hvad slags rejse det ender med. Risikoen er klart større på strandferier og charterrejser à la grisefest-typen! For de generte typer kan det også være direkte ubehageligt at være midt i en stor gruppe mennesker uafbrudt. Og hvis du endelig skulle have tænkt dig at finde en partner under ferien, får du måske slet ikke plads nok til at gøre opmærksom på dig selv. Men at give helt slip uden tanke på morgendagen kan også give bagslag: hvis du lader din tur gå op i sprut og éngangsknald, er rejsens samlede værdi begrænset. Så kom i gang med at indkredse hvorhen, hvordan og med hvem der skal rejses.

Søger du singlerejser i Rødovre? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil helst afsted med andre singler, de kender lidt i forvejen frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, er det bare om at komme i gang med at hyre andre singler til dine single rejser! Rødovre burde rumme mange singler, som har lyst til at rejse med. Måske har du endda mod på selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at finde rejsefæller i Rødovre. Besøg byens barer og klubber med et fast formål! Frem for bare at stå og hænge over en Økologisk Bombay Pal Ale øl på NATKLUBBEN (det gamle Damhuskroen), så hold øjenene åbne og start en konversation. Spørg dem målrettet om deres foretrukne ferieform og rejsedestination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Norge eller måske til Korea? Skal der helst dyrkes yoga eller halvmaraton undervejs? Overvej ud fra det du får at vide, om I kunne være et godt rejsematch. De følgende uger kan du gå videre til en af Københavns mange hyggelige klubber som fx Club Mambo (Vester Voldgade 85) og falde i snak med nye mennesker. Kom gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også et godt praj om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du snarere har lyst til aktivferier, så spørg i stedet dine klubkammerater, hvadenten du kommer mest i Balance Club (Rødovrevej 247) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og alletiders rejse!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Rødovre? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!