Singlerejser i Roskilde

Singleture og singlerejser er i løbet af det seneste årti blevet en fuldt ud accepteret måde at holde ferie på. De fleste rejseselskaber udbyder nu om dage single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være eksklusivt målrettet til singler, eller alternativt får du som single visse fordele - som fx nedsat pris på enkeltværelse og lignende særydelser. Der findes også singlerejser, hvor hovedformålet er at finde sig en kæreste under ferien. Her nedenfor fortæller vi mere om plusser og minusser ved denne rejseform. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er noget for dig. Hvis du søger andre singler til single rejser i Roskilde, kan du også få lidt tips!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Roskilde? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Roskilde og find rejsefællerne i byen eller online!

3.000 medlemmer i Roskilde *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Roskilde *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

1.000 medlemmer i Roskilde *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Roskilde *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

1.000 medlemmer i Roskilde *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

>150 medlemmer i Roskilde *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

2.000 medlemmer i Roskilde *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Roskilde *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Roskilde *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Roskilde *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Roskilde? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil sandsynligvis kunne booke singleferier hos de fleste rejsebureauer i Roskilde og omegn. For singlerejser er blevet uhyre populære, og det er ikke så mærkeligt. Der er nemlig utrolig mange ting, der taler for denne rejseform. Og hvor singleture engang var noget, der blev set lidt skævt til, har ingen singler nu problemer med at bestille en singlerejse eller fortælle venner og familie om det. Singlerejser er for de singler, der både ønsker at komme ud at se noget, men samtidig godt vil udnytte tiden til - og have muligheden for - at møde nye mennesker. Her kigger vi nærmere på fordele og de få ulemper, der trods alt også findes. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er noget for dig!

Søger du singlerejser i Roskilde? Alle fordelene ved singlerejser!

Der er mange gode ting ved singlerejser: For det første slipper du for folk på bryllupsrejse eller småbørnsferie. Derudover er det sjovt at se verden som medlem af en gruppe singler og på den måde være social og se noget nyt samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at at singlerejser gør det muligt for dig at træffe din drømmemand eller -kvinde, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, det er selvfølgelig ikke sikkert, der venter en drømmepartner på dig, men du kan med stor sandsynlighed forvente en hed ferieflirt. Det er ikke kun antallet af singlerejser, der er vokset, antallet af rejsetyper er også vokset: Der kan bades og dases på destinationer som Thailand. Der kan dyrkes kunst og kultur på hovedstadsferie i fx Rom, og der kan dyrkes maraton eller trekking på aktivferie. Du skal altså nok finde en singlerejse, der også passer til dig.

Søger du singlerejser i Roskilde? Hvad du ikke må glemme!

Siger man først singlerejser, må man ikke overse de heldigvis få ulemper, der også er ved den ferietype. Hvis det er din allerførste singlerejse, og du har virkelig høje forventninger til den, er det en god idé også at overveje de negative sider, du også risikerer at løbe ind i på single rejser: Hvis du er en af de singler, der faktisk ikke deltager i forventningen om at finde dig en ferieflirt, er du højst sandsynligt i mindretal og kan se dig nødsaget til at gøre kraftigt opmærksom på det. Dette afhænger dog ofte af, hvilken type rejse vi taler om. På strandferier og deciderede fest-charterrejser kan du være sikker på at få det svært som en enlig, der gerne vil forblive single. I så fald er et godt råd at gå uden om den slags rejser! Er du den stille og generte type, er det sikkert heller ikke lige dig at befinde dig i en stor flok, der alle har det fælles formål med rejsen, at de vil komme hinanden ved, få nye venner, kærester etc. Ligegyldigt om du endda selv måtte nære en hemmelig drøm om at score på turen, kan du nemt risikere totalt at drukne i mængden og aldrig få gjort opmærksom på dig selv og dine fortræffeligheder. Det betyder selvfølgelig ikke, at du bare skal gå over i den anden grøft: slå dig ikke så meget løs, at din rejse kan gøres op i antallet af branderter og scoringer, som du bagefter fortryder. Det er både spild af muligheder, penge og i sidste ende din tid. Begynd hellere i god tid inden ferien at overveje, hvilken type singlerejse, du er mest til. Så får du med garanti det bedste resultat.

Søger du singlerejser i Roskilde? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler foretrækker at rejse med andre singler, de kender lidt fra derhjemme frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, så forsøg allerede i god tid at hyre andre singler til dine single rejser! Roskilde burde rumme mange singler, som er med på en rejseoplevelse. Måske har du endda lyst til selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at rekruttere rejsepartnere i Roskilde. Besøg byens barer og klubber med et fast formål! I stedet for blot at nyde en Ørbæk ØPA øl på Gimle (Helligkorsvej 2), så hold øjenene åbne og få snakket med folk. Spørg dem målrettet omkring deres foretrukne ferieform og rejsedestination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Færøerne eller måske til Kina? Skal der helst dyrkes yoga eller vandski undervejs? Vurder ud fra oplysningerne, om I kunne skabe et godt rejsematch. De følgende uger kan du fortsætte til Louis Nightclub (Store Gråbrødrestræde 21) og falde i snak med nye mennesker. Kom gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også en god idé om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du er mere til aktivferier, så spørg i stedet dine sportsfæller, hvadenten du så kommer i Nature Crossfit ApS (Rådmandshaven 4) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og god tur!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Roskilde? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!