Singlerejser i Silkeborg

Singlerejser og singleture er inden for de seneste 5-10 år blevet en mere og mere udbredt rejseform. Næsten alle rejseagenturer udbyder nu om dage single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være lavet udelukkende for singler, eller alternativt tilbyder den singler særlige fordele - såsom enkeltværelse-rabat og lignende særydelser. Visse singlerejser har som det primære eller sekundære formål at finde sig en partner i løbet af ferien. I det følgende fortæller vi mere om plusser og minusser ved denne rejseform. Så er det nemmere for dig at afgøre, om singlerejser er din kop te. Hvis du søger andre singler til single rejser i Silkeborg, får du også lidt idéer!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Silkeborg? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Silkeborg og find rejsefællerne i byen eller online!

3.000 medlemmer i Silkeborg *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Silkeborg *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

1.000 medlemmer i Silkeborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Silkeborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

1.000 medlemmer i Silkeborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

2.000 medlemmer i Silkeborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Silkeborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Silkeborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

>150 medlemmer i Silkeborg *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Silkeborg *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Silkeborg? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil næsten helt sikkert kunne købe singleferier hos de fleste rejseagenturer i Silkeborg og omegn. Singlerejser er nemlig blevet uhyre populære, og det er der en god grund til. Der er nemlig utrolig mange positive aspekter ved denne rejseform. Og hvor en singletur før var noget lidt taberagtigt for dem, der ikke havde andre muligheder, er ingen singler nu generte over at bestille en singlerejse eller fortælle kolleger og bekendte om det. Singlerejser er for dig, der både ønsker at komme ud at se noget, men samtidig godt vil udnytte tiden til - og have muligheden for - at møde nye mennesker. Her ser vi nærmere på fordele og de få ulemper, der ikke må glemmes. Så kan du selv overveje, om singlerejser er ferieformen for dig!

Søger du singlerejser i Silkeborg? Alle fordelene ved singlerejser!

Der er mange gode ting ved singlerejser: For det første slipper du for folk på bryllupsrejse eller småbørnsferie. Derudover er det sjovt at se verden som medlem af en gruppe singler og på den måde være social og se noget nyt samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at man på en singlerejse har ekstra store chancer for at tjekke de medrejsende partneremner ud, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, måske sker det ikke, men så må du nøjes med en hed ferieflirt. Det er ikke kun antallet af singlerejser, der er vokset, der er også flere rejsekategorier at vælge imellem: Der kan bades og dases på destinationer som Mexico. Der kan ses på kunst og antikviteter på hovedstadsferie i fx London, og der kan vandres, klatres, rides og sejles på aktivferie. Så du skal gøre dig umage for ikke at finde en singlerejse, der passer dig.

Søger du singlerejser i Silkeborg? Hvad du ikke må glemme!

Selvom det indtil nu kun har lydt positivt, har singlerejser dog også sine mindre fantastiske sider: Hvis du tilhører det mindretal, som ikke gider deltage i ræset at finde din bedre halvdel, er det ikke sikkert, du vil føle dig lige hjemme hele tiden. Dette svinger dog ret meget, helt afhængig af, hvad slags rejse du har i kikkerten. Risikoen er klart større på de førnævnte strand- og daseferier end på de kulturelle museumsture! For stille piger - og drenge - kan det også være en udfordring med masser af fremmede mennesker uafbrudt. Og hvis du rent faktisk skulle have tænkt dig at finde en partner under ferien, får du måske slet ikke plads nok til at gøre opmærksom på dig selv. Gå dog ikke i den helt modsatte grøft: hvis du lader din tur stå udelukkende på scoringer og branderter alle aftener, er rejsens samlede værdi begrænset. Vi opfordrer dig derfor til at tænke dig grundigt om m.h.t. hvorhen, hvordan og med hvem der skal rejses.

Søger du singlerejser i Silkeborg? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil helst afsted med andre singler, de kender lidt i forvejen frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, er det bare om at komme i gang med at hyre andre singler til dine single rejser! Silkeborg burde rumme mange singler, som er med på en rejseoplevelse. Måske har du endda lyst til selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at finde rejsefæller i Silkeborg. Gå på byens barer og klubber med et fast formål! I s.f. bare at stå hele aftenen med en Ørbæk ØPA øl på 80eren (Nygade 27), så vær vaks og få snakket med folk. Spørg ind til om deres foretrukne ferieform og rejsedestination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Belgien eller måske til Kina? Skal der helst dyrkes yoga eller halvmaraton undervejs? Overvej ud fra den nye information, om I kunne skabe et godt rejsematch. De følgende uger kan du udvide din søgning til Villa (Hostrupsgade 29) og falde i snak med nye mennesker. Hit gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også en god idé om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du snarere har lyst til aktivferier, så spørg i stedet dine klubkammerater, hvadenten du så kommer i City Motion Fitness ApS (Godhåbsvej 12) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og god tur!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Silkeborg? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!