Singlerejser på Sjælland

Singleferier og singlerejser er i løbet af det seneste årti blevet en fuldt ud accepteret måde at holde ferie på. Flere og flere rejsebureauer udbyder nu single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være bestemt kun for singler, eller alternativt kan den indeholde visse fordele til singler - for eksempel rabat på enkeltværelse og lignende særydelser. Der findes også singlerejser, hvor hovedformålet er at finde sig en kæreste under ferien. Her nedenfor fortæller vi mere om plusser og minusser ved denne rejseform. Så er det nemmere for dig at afgøre, om singlerejser er fremtiden for dig. Hvis du søger partnere eller rejsefæller til single rejser på Sjælland, får du også lidt idéer!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser på Sjælland? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser på Sjælland og find rejsefællerne i nærheden eller online!

 

128.000 medlemmer i Sjælland *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

9.000 medlemmer i Sjælland *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

51.000 medlemmer i Sjælland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

40.000 medlemmer i Sjælland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

34.000 medlemmer i Sjælland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

12.000 medlemmer i Sjælland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

13.000 medlemmer i Sjælland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

101.000 medlemmer i Sjælland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

17.000 medlemmer i Sjælland *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

67.000 medlemmer i Sjælland *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser på Sjælland? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil næsten helt sikkert kunne booke singleferier hos de fleste rejsebureauer på Sjælland. Singlerejser er nemlig blevet uhyre populære, og det er ikke så mærkeligt. Der er nemlig utrolig mange ting, der taler for denne rejseform. Og hvor en singletur før var noget lidt taberagtigt for dem, der ikke havde andre muligheder, er ingen singler nu generte over at bestille en singlerejse eller fortælle kolleger og bekendte om det. Singlerejser er for dem, der både ønsker at komme ud at se noget, men samtidig godt vil udnytte tiden til - og have muligheden for - at møde nye mennesker. Her ser vi nærmere på fordele og de få ulemper, der trods alt også findes. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er noget for dig!

Søger du singlerejser  Sjælland? Alle fordelene ved singlerejser!

Singlerejser har bestemt sine fordele: At se verden i selskab med andre singler som dig selv er en enestående mulighed for at blande fornøjelse og socialt samvær. Og på en rejse udelukkende for singler skal du hverken trækkes med turtelduer på bryllupsrejse eller småbørnsfamilier. Derudover har du på en singlerejse store chancer for at slå to fluer med ét smæk og møde din drømmepartner, mens du holder ferie. Så kan det næsten ikke blive meget bedre. Nuvel, det er selvfølgelig ikke alle, som møder den eneste ene på ferien, men en hed ferieflirt er bestemt heller ikke et dårligt alternativ. Efterhånden som antallet af singlerejser er vokset, udbydes der også flere rejsetyper: Et populært valg er daseferier på varme steder som Malawi med masser af sol, strand og vand, iblandet cocktails ad libitum. Men der er også den mere kulturelle type singlerejser for dem, som hellere vil bruge tiden på storbyferie og museer og nyde en calvados på en fortovscafé i Bruxelles frem for i en strandbar på La Gomera. Andre igen vælger at tage på aktivrejser, hvor man som gruppe klatrer, vandrer, sejler eller rider sammen. Med de mange muligheder finder du sikkert også en type singlerejse, der passer dig - måske endda til et rejsemål, du altid har drømt om. At du så oven i købet kan holde ferie med folk som dig selv, gør singlerejser til den perfekte rejseform for mange.

Søger du singlerejser  Sjælland? Hvad du ikke må glemme!

Nu lyder det måske som om, singlerejser er den rene lykke, men vi skal også være fair og nævne de mindre gode sider: Hvis du tilhører det mindretal, som slet ikke har som formål at finde din bedre halvdel, bliver du måske hurtigt træt af mosten. Dette er der dog store forskelle på, helt afhængig af, hvad slags rejse det ender med. Risikoen er klart større på strandferier og charterrejser à la grisefest-typen! For tilbageholdende personligheder kan det også være overordentlig svært at befinde sig i en stor flok uafbrudt. Og hvis du så skulle have skiftet mening og alligevel være på partnerudkig under ferien, får du måske slet ikke plads nok til at gøre opmærksom på dig selv. Men at give helt slip uden tanke på morgendagen kan også give bagslag: hvis du lader din tur stå udelukkende på scoringer og branderter alle aftener, er rejsens samlede værdi begrænset. Så kom i gang med at indkredse hvorhen, hvordan og med hvem der skal rejses.

Søger du singlerejser  Sjælland? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil helst afsted med andre singler, de kender lidt i forvejen frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, så forsøg allerede i god tid at hyre andre singler til dine single rejser! Sjælland burde have masser af singler, som er åbne over for idéen. Måske har du endda lyst til selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at rekruttere rejsepartnere på Sjælland. Gå på barer og klubber rundt omkring i regionen med et fast formål! I s.f. bare at stå hele aftenen med en Ørbæk Fynsk Forår øl på Rust (København), så hav øjne og ører åbne og kom i snak. Spørg dem om om deres foretrukne ferieform og rejsedestination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Tyskland eller måske til Argentina? Skal der helst dyrkes yoga eller optimistjolle undervejs? Afgør ud fra oplysningerne, om I kunne være et godt rejsematch. Næste uge kan du gå videre til spillestedet Vega og falde i snak med nye mennesker. Kom gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også et godt praj om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du satser på en aktivferie, så spørg i stedet folk i dine fitness-cirkler, hvadenten du kommer mest i DGI-byen eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og alletiders rejse!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser  Sjælland? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!