Singlerejser i Slagelse

Singlerejser og singleture er i løbet af det seneste årti blevet en fuldt ud accepteret måde at holde ferie på. Flere og flere rejsebureauer udbyder efterhånden single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være bestemt kun for singler, eller alternativt får du som single visse fordele - for eksempel rabat på enkeltværelse og lignende særydelser. Enkelte singlerejser går mest af alt ud på at finde sig en ferieflirt på turen. Her nedenfor vurderer vi de positive og negative sider ved denne rejseform. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er din kop te. Hvis du søger andre singler til single rejser i Slagelse, får du også lidt idéer!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Slagelse? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Slagelse og find rejsefællerne i byen eller online!

2.000 medlemmer i Slagelse *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Slagelse *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

1.000 medlemmer i Slagelse *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

1.000 medlemmer i Slagelse *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Slagelse *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

>150 medlemmer i Slagelse *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Slagelse *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

2.000 medlemmer i Slagelse *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Slagelse *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Slagelse *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Slagelse? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil næsten helt sikkert kunne bestille singleferier hos de fleste rejsebureauer i Slagelse og omegn. For singlerejser er blevet uhyre populære og det med god grund. Der er nemlig utrolig mange positive aspekter ved denne rejseform. Og hvor singleture førhen var noget, man var lidt forlegen over, er ingen singler nu generte over at bestille en singlerejse eller fortælle kolleger og bekendte om det. Singlerejser er for dem, der både ønsker at komme ud at opleve verden, men samtidig godt vil udnytte tiden til - og have muligheden for - at møde nye mennesker. Her tager vi et nærmere blik på fordele og de få ulemper, der trods alt også findes. Så kan du selv overveje, om singlerejser er ferieformen for dig!

Søger du singlerejser i Slagelse? Alle fordelene ved singlerejser!

Singlerejser har bestemt sine fordele: At opleve verden sammen med andre singler som dig selv er en enestående mulighed for at slappe af og more dig med ligesindede. Og på en rejse udelukkende for singler undgår du alle børnefamilierne og bryllupsrejseparrene. Derudover har du på en singlerejse store chancer for at slå to fluer med ét smæk og pludselig møde dit livs kærlighed, mens du holder ferie. Så kan det næsten ikke blive meget bedre. Nuvel, det er selvfølgelig ikke alle, som møder den eneste ene på ferien, men en hed ferieflirt skulle der være store chancer for. Efterhånden som antallet af singlerejser er vokset, udbydes der også flere rejsetyper: Et populært valg er daseferier på varme steder som Kenya med masser af strand, sol og drinks i liggestolen. Men der er også den mere kulturelle type singlerejser for dem, som drømmer om storbyferie og museer og nyde en calvados på en fortovscafé i Barcelona frem for i en strandbar på De Vestindiske Øer. Endelig vælger flere og flere at tage på aktivrejser, hvor man vandrer, klatrer, rider eller sejler sammen med sine rejsefæller. Alt i alt skulle der være nok af muligheder for at finde præcis den slags singlerejse, du godt kan lide - måske endda til en destination, du altid har drømt om. At du så oven i købet kan holde ferie med folk, du har noget tilfælles med, gør singlerejser til den ideelle måde at holde ferie på for et stigende antal personer.

Søger du singlerejser i Slagelse? Hvad du ikke må glemme!

Selvom det indtil nu kun har lydt positivt, har singlerejser dog også sine mindre fantastiske sider: Hvis du tilhører det mindretal, som slet ikke har som formål at finde din bedre halvdel, bliver du måske hurtigt træt af mosten. Dette ændrer sig dog meget, helt afhængig af, hvad slags rejse det ender med. Risikoen er klart større på de førnævnte strand- og daseferier end på de kulturelle museumsture! For tilbageholdende personligheder kan det også være direkte ubehageligt at være midt i en stor gruppe mennesker uafbrudt. Og hvis du så skulle have skiftet mening og alligevel være på partnerudkig under ferien, kan du risikere at drukne i mængden. Vi anbefaler dog heller ikke, at du går til den anden yderlighed: hvis du lader din tur stå udelukkende på scoringer og branderter alle aftener, er rejsens samlede værdi begrænset. Så kom i gang med at indkredse hvorhen, hvordan og med hvem der skal rejses.

Søger du singlerejser i Slagelse? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler foretrækker at rejse med andre singler, de kender lidt fra derhjemme frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, er det bare om at komme i gang med at hyre andre singler til dine single rejser! Slagelse burde rumme mange singler, som har lyst til at rejse med. Måske har du endda lyst til selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at rekruttere rejsepartnere i Slagelse. Besøg byens barer og klubber med et fast formål! I stedet for blot at nyde en Økologisk Weissbier øl på NATTOGET (Gl. Torv 8), så hav øjne og ører åbne og kom i snak. Spørg ind til omkring deres foretrukne rejsemål og ferieform og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Norge eller måske til Korea? Skal der helst dyrkes yoga eller optimistjolle undervejs? Overvej ud fra det du får at vide, om I kunne være et godt rejsematch. Næste uge kan du gå videre til Karizma (Gl. Torv 1) og falde i snak med nye, potentielle rejsemakkere. Find eventuelt på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også et godt praj om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du satser på en aktivferie, så spørg i stedet dine sportsfæller, hvadenten du kommer mest i LOOP Slagelse (Kongstedvej 2) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og alletiders rejse!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Slagelse? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!