Singlerejser i Sønderborg

Singlerejser og singleture er i løbet af det seneste årti blevet en fuldt ud accepteret måde at holde ferie på. De fleste rejseselskaber udbyder nu om dage single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være lavet udelukkende for singler, eller alternativt får du som single visse fordele - såsom enkeltværelse-rabat og lignende særydelser. Enkelte singlerejser går mest af alt ud på at finde sig en ferieflirt på turen. Her nedenfor ser vi nærmere på fordele og ulemper ved denne rejseform. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er fremtiden for dig. Hvis du søger en partner eller ledsagere til single rejser i Sønderborg, får du også lidt idéer!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Sønderborg? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Sønderborg og find rejsefællerne i byen eller online!

2.000 medlemmer i Sønderborg *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Sønderborg *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

1.000 medlemmer i Sønderborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Sønderborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

>150 medlemmer i Sønderborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

>150 medlemmer i Sønderborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

1.000 medlemmer i Sønderborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Sønderborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Sønderborg *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Sønderborg *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Sønderborg? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil næsten helt sikkert kunne købe singleferier hos de fleste rejsebureauer i Sønderborg og omegn. For singlerejser er blevet uhyre populære, og det er der en god grund til. Der er nemlig utrolig mange positive aspekter ved denne rejseform. Og hvor singleture engang var noget, der blev set lidt skævt til, er ingen singler længere bange for at bestille en singlerejse eller fortælle familie og venner om det. Singlerejser er for dem, der både ønsker at komme ud at rejse, men som heller ikke vil gå glip af chancen for at møde nye mennesker. Her kigger vi nærmere på fordele og de få ulemper, der dog også er. Så kan du selv overveje, om singlerejser er ferieformen for dig!

Søger du singlerejser i Sønderborg? Alle fordelene ved singlerejser!

På singlerejser får du fordel af flere ting: For det første slipper du for folk på bryllupsrejse eller småbørnsferie. Derudover er det sjovt at se verden som medlem af en gruppe singler og på den måde more dig og slappe af samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at en singlerejse tilbyder dig en åbenlys mulighed for at træffe din drømmemand eller -kvinde, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, det er svært at spå om de præcise chancer, men du kan med stor sandsynlighed forvente en hed ferieflirt. Ikke alene er antallet af singlerejser steget støt, antallet af rejsetyper er også vokset: Der kan bades og dases på destinationer som Hawai'i. Der kan ses på kunst og antikviteter på hovedstadsferie i fx Rom, og der kan dyrkes sport på aktivferie. Så du skal gøre dig umage for ikke at finde en singlerejse, der passer dig.

Søger du singlerejser i Sønderborg? Hvad du ikke må glemme!

Siger man først singlerejser, bliver man også nødt til at forholde sig til de få ulemper, der trods alt er ved denne ferietype. Hvis du lige har købt din første singlerejse og allerede er begyndt at drømme, er det en god idé også at overveje, hvad du også risikerer at møde på single rejser: Hvis du er en af de singler, der ikke nødvendigvis tager afsted for at finde dig dit livs kærlighed, kan du godt risikere at være i mindretal og kan føle dig tvunget til at gøre kraftigt opmærksom på det. Dette har dog også noget at gøre med, hvilken type rejse du har valgt. På strandferier og deciderede fest-charterrejser kan du være sikker på at få det svært som en enlig, der gerne vil forblive single. I så fald gør du klogt i at undgå den slags rejser! Er du den stille og generte type, er det sikkert heller ikke lige dig med en masse mennesker, der alle har det fælles formål med rejsen, at de vil komme hinanden ved, få nye venner, kærester etc. Ligegyldigt om du endda selv måtte drømme om at finde din udkårne på turen, kan du nemt risikere helt at drukne i mængden og aldrig få gjort opmærksom på dig selv og alle dine gode egenskaber. Der skal dog også være plads til en advarsel om det modsatte: slå dig ikke så meget løs, at din rejse ender i alkoholtåger og éngangsknald, som du bagefter fortryder. Det er både spild af muligheder, penge og i sidste ende din tid. Overvej altså i god tid før feriesæsonen, hvilken type singlerejse, du vil tage med på. Så får du med garanti det bedste resultat.

Søger du singlerejser i Sønderborg? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil gerne rejse med andre singler, de kender lidt på forhånd frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, så prøv i god tid at hyre andre singler til dine single rejser! Sønderborg burde rumme mange singler, som er åbne over for idéen. Måske har du endda lyst til selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at opstøve rejseledsagere i Sønderborg. Besøg byens barer og klubber med et fast formål! I stedet for blot at nyde en Økologisk Bombay Pal Ale øl på Buddy Holly (Store Rådhusgade 11), så vær vaks og få snakket med folk. Spørg dem målrettet om deres foretrukne rejsemål og ferieform og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Holland eller måske til Peru? Skal der helst dyrkes yoga eller spinning undervejs? Afgør ud fra den nye information, om I kunne skabe et godt rejsematch. De følgende uger kan du fortsætte til Havanabar Sønderborg (Store Rådhusgade 1) og falde i snak med nye mennesker. Kom gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det siger også meget om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du snarere har lyst til aktivferier, så spørg i stedet dine sportsfæller, hvadenten du så kommer i Zielkes Fitnessklub (Kastanie Alle 38 A) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og god tur!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Sønderborg? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!