Singlerejser i Sønderjylland

Singlerejser og singleture er i løbet af det seneste årti blevet en fuldt ud accepteret måde at holde ferie på. Flere og flere rejsebureauer udbyder efterhånden single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være eksklusivt målrettet til singler, eller alternativt får du som single visse fordele - som fx nedsat pris på enkeltværelse og lignende særydelser. Der findes også singlerejser, hvor hovedformålet er at finde sig en kæreste under ferien. I denne artikel vurderer vi de positive og negative sider ved denne rejseform. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er noget for dig. Hvis du søger andre singler til single rejser i Sønderjylland, kan du også få lidt inspiration!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Sønderjylland? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Sønderjylland og find rejsefællerne i nærheden eller online!

 

31.000 medlemmer i Sønderjylland *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

2.000 medlemmer i Sønderjylland *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

10.000 medlemmer i Sønderjylland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

12.000 medlemmer i Sønderjylland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

8.000 medlemmer i Sønderjylland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

25.000 medlemmer i Sønderjylland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

3.000 medlemmer i Sønderjylland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

3.000 medlemmer i Sønderjylland *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

4.000 medlemmer i Sønderjylland *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

17.000 medlemmer i Sønderjylland *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Sønderjylland? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil med stor garanti kunne bestille singleferier hos de fleste rejseagenturer i Sønderjylland. Singlerejser er nemlig blevet uhyre populære og det med god grund. Der er nemlig utrolig mange ting, der taler for denne rejseform. Og hvor singleture førhen var noget, man var lidt forlegen over, har ingen singler nu problemer med at bestille en singlerejse eller fortælle familie og venner om det. Singlerejser er for dig, der både ønsker at komme ud at rejse, men som også godt vil have muligheden for at møde nye mennesker. Her kigger vi nærmere på fordele og de få ulemper, der dog også er. Beslut så selv, om du stadig har lyst til singlerejser!

Søger du singlerejser i Sønderjylland? Alle fordelene ved singlerejser!

Der er som sagt mange fordele ved singlerejser: At se verden i selskab med andre singler som dig selv er en enestående mulighed for at have det sjovt og slappe af med ligesindede. Ved at tilmelde dig en rejse specifikt for singler skal du hverken trækkes med turtelduer på bryllupsrejse eller småbørnsfamilier. Derudover giver en singlerejse dig alle muligheder for at slå to fluer med ét smæk og pludselig møde dit livs kærlighed, mens du holder ferie. Så kan det næsten ikke blive meget bedre. Nuvel, det er selvfølgelig ikke alle, som møder den eneste ene på ferien, men en hed ferieflirt er bestemt heller ikke et dårligt alternativ. I takt med at antallet af singlerejser er vokset, udbydes der også flere rejsetyper: Et populært valg er daseferier på varme steder som Malawi med masser af sol, hav og kølige cocktails i skyggen. Men der er også den mere kulturelle type singlerejser for dem, som drømmer om storbyferie og museer og nyde en gin og tonic på en fortovscafé i Paris frem for i en strandbar på La Palma. Endelig vælger flere og flere at tage på aktivrejser, hvor man vandrer, klatrer, rider eller sejler sammen med sine rejsefæller. Med de mange muligheder finder du sikkert også en type singlerejse, der passer dig - måske endda til et rejsemål, du altid har drømt om. At du så oven i købet kan holde ferie med folk som dig selv, gør singlerejser til den ideelle måde at holde ferie på for et stigende antal personer.

Søger du singlerejser i Sønderjylland? Hvad du ikke må glemme!

Nu lyder det måske som om, singlerejser er den rene lykke, men vi skal også være fair og nævne de mindre gode sider: Hvis du tilhører det mindretal, som ikke har lyst til at deltage i konkurrencen om at finde kærligheden snarere end kildevandet, bliver du måske hurtigt træt af mosten. Dette ændrer sig dog meget, helt afhængig af, hvad slags rejse du har i kikkerten. Risikoen er klart større på ungdomsrejser og rejser med meget alkohol involveret! For tilbageholdende personligheder kan det også være overordentlig svært at befinde sig i en stor flok uafbrudt. Og hvis du rent faktisk skulle have tænkt dig at finde en partner under ferien, kan du risikere at drukne i mængden. Gå dog ikke i den helt modsatte grøft: hvis du lader din tur gå op i sprut og éngangsknald, er rejsens samlede værdi begrænset. Så beslut dig angående hvorhen, hvordan og med hvem der skal rejses.

Søger du singlerejser i Sønderjylland? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler vil helst afsted med andre singler, de kender lidt i forvejen frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, er det bare om at komme i gang med at hyre andre singler til dine single rejser! Sønderjylland burde have masser af singler, som er åbne over for idéen. Måske har du endda mod på selv at arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at finde rejsefæller i Sønderjylland. Frekventer barer og klubber rundt omkring i regionen med et fast formål! I s.f. bare at stå hele aftenen med en Økologisk Bombay Pal Ale øl på Discoteque Tordenskiold (Kolding), så hav øjne og ører åbne og kom i snak. Spørg dem målrettet om deres foretrukne rejsemål og ferieform og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Sverige eller måske til Japan? Skal der helst dyrkes yoga eller hiking undervejs? Overvej ud fra oplysningerne, om I kunne skabe et godt rejsematch. Den følgende uge kan du fortsætte til Komprömis og falde i snak med nye mennesker. Kom gerne på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også en god idé om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du snarere har lyst til aktivferier, så spørg i stedet dine klubkammerater, hvadenten du kommer mest i Fitness World Aabenraa eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og alletiders rejse!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Sønderjylland? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!