Singlerejser i Svendborg

Singleture og singlerejser er blevet en helt almindelig ferieform inden for de seneste 5-10 år. Flere og flere rejsebureauer udbyder nu om dage single rejser eller rejser for enlige. En singlerejse kan enten være lavet udelukkende for singler, eller alternativt tilbyder den singler særlige fordele - for eksempel rabat på enkeltværelse og lignende særydelser. Der findes også singlerejser, hvor hovedformålet er at finde sig en kæreste under ferien. I det følgende fortæller vi mere om plusser og minusser ved denne rejseform. Så kan du selv afgøre, om singlerejser er noget for dig. Hvis du søger en partner eller ledsagere til single rejser i Svendborg, giver vi også lidt inspiration!

Søger du partnere eller rejsefæller til singlerejser i Svendborg? Tilmeld dig et eller flere af de dating sites, vi har testet for dig her - køb single rejser i Svendborg og find rejsefællerne i byen eller online!

2.000 medlemmer i Svendborg *)
9
  (Samlet bedømmelse)57%43%
Resumé: be2 er et af de største, danske matchmaking sites. Her bliver du matchet med passende partnerforslag. Søger du dit livs kærlighed eller den perfekte partner, er det stedet for dig. be2 hører til kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Svendborg *)
8
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: FarmerDating er niche dating sitet for singler på landet - eller singler, der gerne vil møde singler på landet. For dig, der drømmer om at flytte på landet, eller aldrig kunne drømme om at forlade det.

1.000 medlemmer i Svendborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: PartnerMedNiveau er et af de allergrundigste og seriøse matchmaking sites på markedet. Hvis du mener din partnersøgning seriøst, får du valuta for pengene her.

1.000 medlemmer i Svendborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Badoo er et supermobilt og teknisk toptunet dating site og socialt netværk. Sitet er alsidigt, sjovt og aktivt. Her finder du både chats, dates, venner og sociale grupper - når som helst, hvor som helst.

>150 medlemmer i Svendborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: NextLove er for dig, der er fraskilt eller singleforælder. Sitet giver dig mulighed for at finde venskab eller en ny kærlighed. Her kan du søge blandt ligesindede.

1.000 medlemmer i Svendborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: match.com er et af Nordens største matchmaking sites. Her kan du søge - og blive matchet - utrolig detaljeret og grundigt. match.com tilhører kategorien seriøs dating.

>150 medlemmer i Svendborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Elitedaters er for højtuddannede, samfunds- og selvbevidste singler. Her finder du dit intellektuelle match og modspil, når du først har fået adgang.

>150 medlemmer i Svendborg *)
7
  (Samlet bedømmelse)
Resumé: Single.dk er et kombineret dating- og matchmaking site af meget høj kvalitet. Lækkert layout, intelligent indhold og ekstra høj sikkerhed gør sitet ekstra attraktivt for kvinder.

>150 medlemmer i Svendborg *)
6
  (Samlet bedømmelse)51%49%
Resumé: PARSHIP er et af de store og seriøse, internationale matchmaking sites med en dansk platform. Matchningen er grundig og næsten videnskabelig. Sitet henvender sig veluddannede seniordatere.

1.000 medlemmer i Svendborg *)
5
  (Samlet bedømmelse)55%45%
Resumé: Wauw! Vi kom til at kende mange veluddannede singler på Academic Singles i løbet af ganske kort tid. Denne fremragende datingtjeneste overbeviser med sine præcise partnerforslag og solide funktioner. Selv med et par anvendelighedsproblemer er den stadig en fremragende... (read more)

Søger du singlerejser i Svendborg? Se, om singlerejser er noget for dig!

Du vil sandsynligvis kunne booke singleferier hos de fleste rejseagenturer i Svendborg og omegn. Singlerejser er nemlig blevet uhyre populære og det med god grund. Der er nemlig utrolig mange positive aspekter ved denne rejseform. Og hvor singleture engang var noget, der blev set lidt skævt til, er ingen singler længere bange for at bestille en singlerejse eller fortælle familie og venner om det. Singlerejser er for de singler, der både ønsker at komme ud at se noget, men samtidig godt vil udnytte tiden til - og have muligheden for - at møde nye mennesker. Her kigger vi nærmere på fordele og de få ulemper, der trods alt også findes. Beslut så selv, om du stadig har lyst til singlerejser!

Søger du singlerejser i Svendborg? Alle fordelene ved singlerejser!

Der er mange gode ting ved singlerejser: For det første slipper du for folk på bryllupsrejse eller småbørnsferie. Derudover er det sjovt at rejse rundt i verden i selskab med en gruppe singler og på den måde have det sjovt og møde nye mennesker samtidig. Og så må man jo ikke glemme, at man på en singlerejse har ekstra store chancer for at træffe din drømmemand eller -kvinde, mens du holder ferie. Kan det overhovedet blive bedre? Ok, det er selvfølgelig ikke sikkert, der venter en drømmepartner på dig, men mon ikke du kan du få dig en hed ferieflirt. Det er ikke kun antallet af singlerejser, der er vokset, antallet af rejsetyper er også vokset: Der kan bades og dases på destinationer som Thailand. Der kan ses museer og dyrkes andre kulturelle aktiviteter på hovedstadsferie i fx London, og der kan vandres, klatres, rides og sejles på aktivferie. Du skal altså nok finde en singlerejse, der også passer til dig.

Søger du singlerejser i Svendborg? Hvad du ikke må glemme!

Selvom det indtil nu kun har lydt positivt, har singlerejser dog også sine mindre fantastiske sider: Hvis du tilhører det mindretal, som slet ikke har som formål at finde en sommerflirt, bliver du måske hurtigt træt af mosten. Dette svinger dog ret meget, helt afhængig af, hvad slags rejse det ender med. Risikoen er klart større på strandferier og charterrejser à la grisefest-typen! For stille piger - og drenge - kan det også være overordentlig svært med masser af fremmede mennesker uafbrudt. Og hvis du rent faktisk skulle have planlagt at møde en date under ferien, kan du risikere at drukne i mængden. Gå dog ikke i den helt modsatte grøft: hvis du lader din tur stå udelukkende på scoringer og branderter alle aftener, er rejsens samlede værdi begrænset. Så beslut dig angående hvorhen, hvordan og med hvem der skal rejses.

Søger du singlerejser i Svendborg? Hvor finder du rejsefællerne?

Mange singler foretrækker at rejse med andre singler, de kender lidt i forvejen frem for at skulle helt alene på single rejser med en flok vildt fremmede. Hvis du har det sådan, så prøv i god tid at hyre andre singler til dine single rejser! Svendborg burde rumme mange singler, som er med på en rejseoplevelse. Måske kan du endda selv arrangere en singletur? Der er flere forskellige muligheder for at rekruttere rejsepartnere i Svendborg. Frekventer byens barer og klubber med et fast formål! I stedet for blot at nyde en Økologisk Choco Ale øl på Crazy Daisy (Frederiksgade 6), så vær vaks og kom i snak. Spørg ind til omkring deres foretrukne ferieform og rejsedestination og lyt godt efter svarene: skal turen gå til nabolande som Sverige eller måske til Argentina? Skal der helst dyrkes yoga eller ridning undervejs? Afgør ud fra det du får at vide, om I kunne udgøre et godt rejsematch. Næste uge kan du gå videre til Den blå gård (Frederiksgade 11F) og falde i snak med nye mennesker. Find eventuelt på nye spørgsmål, såsom hvilket lands køkken de er fan af? Det giver også en god idé om deres holdning til at rejse og opleve nyt. Hvis du er mere til aktivferier, så spørg i stedet dine sportsfæller, hvadenten du kommer mest i Fitness World (Jernbanegade 26) eller en anden klub. Vi ønsker held og lykke og god tur!

Søger du singler eller rejsefæller til singlerejser i Svendborg? Så tilmeld dig gratis i dag på et af de anbefalede single dating sites her nedenfor - og find partnere til single rejser hurtigt og nemt!